Şimdi Ara

Türkiye'de genel kapalı mekanlarda maske zorunluluğu kalktı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
3
Favori
10.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fr.BJK kullanıcısına yanıt

    İster inan ister inanma. Herkes düşüncesinde özgür. Ben yaşadığımı söyledim sana.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle yurt dışındaki vaka artışlarına bakılırsa, çok yanlış bir karar, inşallah bilinçli vatandaşlarımız kendi önlemlerini almaya devam ederler.

  • alemburda34 kullanıcısına yanıt

    doğrusunu yapan o !?

  • maske takmayanlar virüse yakalanmaya başlasın tekrar da acıları görelim !!


    çin e tekrar bi bakın isterseniz... durumlar olaylar nedir !!

  • Benim için değişen bir şey olmayacak.

  • bu olay bireysel düşüncenin ötesinde.. sen virüse yakalanıp acı içinde ölmeyi beklemeyi umursamıyor olabilirsin bunu özgürlük olarak görecek bi beyne de sahip olabilrisin .. ama bu başka insanlara virüs bulaştırıp onların hayatını karartmaya hakkın olduğu anlamına GELMİYOR !!! bu cinayete teşebbüstür !!


    maske takmayan bi "süperzekinin" hapşurup öksürüp veya sadece konuşurken vs etrafa saçtıklarından etraftaki insanların virüs kapıp hastalığa yakalanıp acı içinde ölmesini "özgür düşünce"/"bireysel özgürlük" vs gibi "süperzeki" bi düşünce oalrak görmesi anca "süperzeki" insanların düşünebileceği bişey !


    hee ben maske takmayacam diyorsan o zaman evde oturacaksın dışarı çıkmayacaksın veya kimsenin olmadığı ormana/mağaraya gidip orada yaşayacaskın bu dünya kimsenin bireysel yeri değil ! toplumda hayati etkileri olacak kararları bireysel özgürlük altında veremezsin. .maske takmak kimseyi öldürmez takmamak öldürebilir..


    ama kime anlatıyor :D zaten "süperzeki"siniz bilerek yapıyorsunuz büyük ihtimalle :D cinayete teşebbüs yani... şimdiye kadar ölenlerin kimlerden virüs kaptığı ve bu kişilerin maske kullanıp kullanmadığı aşı olup olmadığı temizliğe dikkat edip etmediği araştırılmalı virüsü önlem almadığı için yayanların yargılanması gerektiğini düşünüyorum.. "bu benim özgür düşüncem" ve anca suçlulara zararı var bu düşüncemin..





  • HABER BAŞLIĞINI ACİLEN DÜZELTİN !! o başlığı gören "zeka özürlüler" heryerde yasağın kalktığını sanacak !!! """Sadece vakalar binin altına düşene kadar toplu taşıma ve sağlık binalarında maske zorunluluğu devam edecektir""" 



    daha 2-3 gün önce balıkesir de hastanedeydim ve bi çok kişi maske takmadan ortalıkta geziyordu laf etsek olay çıkacak ! ŞEREFSİZLERi uyaran güvenlik falan da yok... HASTANEDE MASKE TAKILACAK LAN!! yasak her yerde KALKMADI !!

  • EDİTÖR YALAN HABER YAYIYOR !!!!!!!!!!!



    haber içeriğini yüzde kaç okuyor bu ülkede?? veya google da aratıp başlığı gören öyle varsayacak...


    BAŞLIĞI DÜZELTİN !!!!!!!!!!!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpugur -- 27 Nisan 2022; 12:15:5 >
  • xpugur kullanıcısına yanıt
    Sanırım başlığın içine kelime kısa olarak girmiş uzantıya bakınca kelimede bir "mi" eki mevcut. Yani maske zorunluluğu kalktı değil maske zorunluluğu kalktı mı diye bir cümle varmış.
    https://www.donanimhaber.com/turkiye-de-maske-zorunlulugu-kalkti-mi--147824

  • Ahmet DOĞAN kullanıcısına yanıt

    Hocam keske eskiye donsek, 2 sene oncesi turkiyeyi ozluyorum

  • xpugur kullanıcısına yanıt
    dediklerine katılıyorum, özelikle cumalarda dayıların çoğunun burnu açık, sözde maske takıyor! Sen yaşlısın belki ölüm umrunda değil ama 37 yaşında olan benim hayatımı tehlikeye atıyorsun!

  • Hergun gördüğüm insanları bugün maskesiz görünce bir acayip geldiler gözüme. Evrim geçirmişler gibi. Aaa maske altı böyleymiş gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film bitti nihayet yeni filmi bekliyorum ne olcak bakalım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt

    https://forum.donanimhaber.com/turkiye-de-maske-zorunlulugu-tamamen-kalkti--152631657-5#152640404


    forumda bu şekidle gözüküyor... ama sonuçta öyle veya böyle editörün hatası... haalaa düzeltilmemiş :/

  • AMC A kullanıcısına yanıt

    Doomerlar maske takmaz  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BAŞĞLIĞI DÜZELTİN !

  • Eskiye döndük. Maske takmaya devam edenlere bir soru sormak istiyorum: Hastalıklar yeni mi çıktı yoksa siz mi sonradan bu hassasiyeti göstermeye başladınız?


    Samimi olmak gerekirse, ben maske takmayı hiçbir zaman sevmedim. Sağlık için maske takmak doğru olsa idi, Covid belası dolayısıyla değil, çok daha önceden tüm insanlık maske takardı, maskeye özendiren çalışmalar yapılırdı.


    Maske her zaman sağlık demek değildir. Kontrendike olduğu birçok durum mevcuttur. Eğer sürekli kullanacaksanız, sık sık değişmeniz gerektiğini unutmayın. Efor sarfederken ve başka takılmaması gereken durumlar mevcut. Google'dan araştırabilirsiniz.

  • Her gittiğim yerde maske takmadan geziyorum kimi görsem maske takmıyor zaten marketlerde bile takmıyorum artık bu vaka olayları falan da hepsi kurgu zaten milleti iyi kandırdılar.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.