Şimdi Ara

Türkiye’nin dikey mikro blog uygulaması 'Vız Geliyoo'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni bir bakış açısıyla dikey akışa sahip Türkiye’nin ilk mikro blog uygulaması Vız Geliyoo sosyal paylaşım ağı yayın hayatına başladı.
    Bir anda herkesin ilgi odağı olan Vız Geliyoo’nun üye sayısı hızla artıryor. Çünkü bu sitede internette gördüğünüz herşeyi ayrı ayrı kategorilendirebilir kapsamlı bir fotoğraf arşivi oluşturabilir ve ilgi alanlarınızı arşivleyebilirsiniz. Vız Geliyoo’da yapabileceklerinizin sınırı yok ilginizi çeken Petek’leri izleyin, paylaşılan Vız’ları yorumlayın veya beğenin.

    Petek’ler Vız Geliyoo’da kişilerin profillerinde oluşturdukları albümlerdir. Yüklediğiniz resimleri veya internet sitelerinde beğendiğiniz linkleri resimli olarak Vızla butonu ile seçtiğiniz peteğe ekleyebilirsiniz.

    Paylaşılan her bir link ve yüklenen her bir fotoğraf ise Vız olarak isimlendirilmiştir. “Hayatı İğneleyin” sloganıyla Türkiye’nin yeni gündemi olan Vız Geliyoo’da internette ilginizi çeken herşeyi vızlayarak kendi kişisel peteklerinize iğneliyorsunuz.

    Mikro blog Vız Geliyoo’da petek oluşturmak çok kolay, anasayfada bulunan ekle butonuna tıklayarak karşınıza çıkan menüden “Bir Petek Oluştur” seçeneğine tıklamanız ve isimlendirdiğiniz peteğinize uygun kategoriyi seçtikten sonra “Petek Oluştur” butonuna tıklamanız yeterlidir. Ayrıca oluşturduğunuz bu şahsi peteklere bir başka arkadaşınızın da Vız eklemesine izin vererek bu albumü bir grup peteğine çevirebilirsiniz. Sadece petek oluşturma esnasında “Başka bir üye daha ekleyin” kısmından eklemek istediğiniz arkadaşınızın adını yazarak seçim yapmanız yeterlidir.

    Bir peteğe Vız yani resim ya da link eklemek istiyorsanız yine ekle butonuna tıklayarak “Vız ekle” seçeneği ile bir websitesi linkinden resim yakalayarak ya da “Vız yükle” seçeneği ile bilgisayarınızdan seçtiğiniz bir fotoğrafı paylaşabilirsiniz.

    Hergün onlarca siteyi ziyaret ediyorsunuz, alışveriş siteleri, haber siteleri vb. Bu websitelerinde beğendiğiniz, ilginizi çeken ve bunu arşivlesem güzel olacak, yarın tekrar bakarım dediğiniz bir çok ürünle karşılaşıyorsunuz ozaman beklemeden arşivinizi oluşturun. Tarayıcınızın yerimleri çubuğunahttp://viz.geliyoo.com/Vizit sayfasındaki Vızla butonunu sürüklerek ekleyin ve her beğendiğiniz linki anında Vızla butonuna basarak linkte yakaladığınız bir resim ile Vızlayın.

    Vız Geliyoo sizlere internette bulduğunuz tüm güzel şeyleri organize etmenize ve arkadaşlarınız arasında paylaşmanıza yardımcı olurken aynı zamanda sitenize yoğun bir trafik sağlamanıza da olanak tanır. Sitenizdeki içerikleri Vız Geliyoo’da paylaşmanız onların aynı zamanda facebook, twitter, vızılda gibi sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılmasını sağlar. Böylelikle Geliyoo ve diğer arama motorlarında sitenizin bulunması olasılığıda hızla artar. Ayrıca sitenize de “Vızla” butonunu eklemeyi unutmayın!

    Vızla butonunu Vız Geliyoo anasayfasından ulaşabileceğiniz Hakkında menüsü altında Vızla Butonu sayfasında bulunan kodlar yardımı ile sitenize ekleyebilirsiniz. Websiteniz için iyi bir trafik sağlayıcı özelliği olan vızla butonu yardımı ile ziyaretçilerinizin sitenizin içeriklerini anında kendi peteklerinde (albümlerinde) arkadaşları arasında vızlamalarını (paylaşmalarını) sağlar.

    Vız Geliyoo’da başka neler mi yapılabilir? İşte birkaç tecrübe!
    Evinizi yeniden dekore edin!
    Elif, Vız Geliyoo'yu kullanarak L.A'taki evini düzenlemek için bazı fikirler edindi. Mobilyalar ve dekorasyon süs eşyaları kategorilerini izleyerek farklı şeyler keşfetti.

    Düğününüzü Planlayın!
    Mert ve Zeynep, Vız Geliyoo'yu kullanarak düğünlerini planladı. Aileleri ve arkadaşları seçtikleri çiçek, kıyafet, kravat gibi evlilik hazırlıklarına yorumlar yaptılar.

    Stilinizi Bulun!
    Erdem, Vız Geliyoo'yu kullanarak kişisel tarzını arkadaşları ile paylaştı. Gezdiği yerler, seçtiği yeni kıyafetler, yeni saç kesimi hakkında yorumlar almak için her gün farklı farklı Vız'lar ekledi.

    İlham Kaynağınızı Keşfedin!
    Betül, Vız Geliyoo'yu kullanarak iş yerinde keşfettiği deneyimleri uygulamaya başladı. Kendi başarı hikayelerinide arkadaşları ile paylaştı.

    Yemek Tariflerini Kaçırmayın!
    Büşra ve Banu, Vız Geliyoo ile ücretsiz bir çok yeni yemek tarifi öğrendi. Yaptıkları börek, pasta ve birçok yeni lezzetleride kendi Vız Petek'lerinde paylaşarak yorumlar aldılar.

    Geliyoo Bilişim’in arama motoru servisinin yanında sosyal paylaşım sitelerinden biri olan Vız Geliyoo’da Türkiye’nin yeni ilgi odağı olmuştur ve hızla üye sayısı artmaktadır. Sende özgürce paylaşımlar yapmak, gezdiğin sitelerden beğendiklerini arkadaşlarına sunmak için daha fazla bekleme… Hemen Üye Ol

    kaynak:kurumsalhaberler.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.