Şimdi Ara

Türkiye'nin yabancı işgali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son 3-4 aydır gözlemlediğim ilginç bir durum var.Kendi mahallemde bile yürürken yanımdan geçen insanlar ingilizce ya da rusça konuşuyor.Daha az önce spordan eve geldim 5-6 dakikalik bir yol.Ayrı ayrı 2 tane rus grup geçti yanımdan.Turistik bir yerde de oturmuyorum,yerleşmişler yani buraya.


    Dün Üsküdar'a gittik ailecek.Hep gittiğim bir köfteci vardı(bilen bilir).Uzun zamandır gitmiyorduk,normalde hep rezervasyon yaptırırız.Bir gittik bomboş, dolu masalar da arap turistler genellikle.Allah Allah diye şaşırırken menü geldi önüme.6lı köfte 70 TL!! Aile mekanı arkadaşlar burası, şov mekanlardan falan da değil.


    Cumartesi de akşam dışarı çıktım avrupa yakasına.Yok abi yollar bomboş marmaray yabancı dolu.Bağıra bağıra arap turistler yolculuk yapıyor.Türk genci yolda uyuyor yorgunluktan uykusu olmayanın da yüzü düşük bulmaca çözüyor telefondan.


    Eskiden de dikkatimi çekerdi bu ama bu sefer çok yüzüme vuruldu.Türk insanı ülkenin acısını kederini zorluğunu taşıyor, yabancılar sefasını çekiyor.


    Böyle değildi bu ülke çok üzülüyorum.Rock'n coke olurdu, shakira ülkeye konsere gelirdi.Küçükçiftlik parkta her konser tıklım tıklım olurdu.Ben lisede 1 haftada günlük aldığım ufacık harçlığı biriktirerek haftasonu skrillex konserime gittiğimi, konserde de hiçbir şeyimden kesmediğimi hatırlarım.O hafta aç da kalmamıştım biriktireceğim diye.


    Bu iş güzel yerlere gitmiyor gerçekten içim sıkılıyor bir tarafta yorgun işten gelen türkleri görüp diğer yanda kahkahaya boğulan yabancıları görünce.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamya Avcisi -- 28 Şubat 2022; 17:29:56 >







  • Rusça konuşanlar orta asyalı kırgız kazak falandır. Işığı gören ülkeye geliyor kimsenin sesi çikmiyor bu işe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koyu tenliler gelmesin de kim gelirse gelsin

  • ben de dün kızılaya gittim özellikle kızılay avm içinde yemin ederim çalışanlar dışında 1 tane türk görmedim. siyahiler ve araplar basmış

  • Türkler verdiği oylarla kendilerini köle yaptı, şimdi de cezasını çekiyor yapacak bir şey yok. Bu kafaya 2023'te de yeniden yetki verirlerse ekmek ve su dışında bir şey satın alamayacakler.


    Eşşekliğin cezasını ayaklar çeker, çekiyoruz.

  • benim icin bir sıkıntı yok. bizler mazlumun yanindayiz. ne kadar mazlum varsa gelsin. ama tabi her onune gelenide almamaliyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede 10 milyon suri+paki+afgan var sen sokakta Rusça İngilizce konuşuluyor diye şikayet ediyon.

  • 5 yıl kadar önce bir Almanın Almanyadaki Türklerle ilgili yakınması geldi aklıma. "biz Almanlar kan ter içinde çalışıp geçinmeye uğraşırken Türkler kahvehane diye yerleri var oralarda okey kağıt oynuyorlar, kahkahalarla gülüşüyorlar" diye yakınmış.


    çok benziyor konu ile.


     

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.