Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber İstanbul'da hangi ilçelerce var? (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.886
Cevap
22
Favori
116.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Merhaba. sorgulama üzerinden alt yapımı kontrol ettiğimde gigafiber olmadığından gigafiber başvurusu yaptım. Yıl oluyor nerdeyse. konu ile ilgili değerlendirme raporunu paylaşmak. Çok mu zor bunu yapmak.

  • ahmetcahan2010 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirme yapılmaktadır. Proje ekiplerimiz detaylı değerlendirme sonrası uygunluk olması durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlamaktadır.
  • Binamızdan ve sitenizden firmanıza talep yagmakta, çevremizde yeni binalar yoğunlukta, buralara yeni sistem yapılabilir. bulundğumuz bina ve sitede site görevlisi olarak ben yardımcı olurum. Dedi. Konu biran önce firmanız tarafından gözden gecirilmeli. Umudumuz Turk Net'te

  • ahmetcahan2010 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ekiplerimiz gerekli değerlendirmeleri yapacaktır. Bölgenizde GigaFiber uygunluğu olması durumunda mutlaka çalışma için planlamalar yapılır.
  • Merhaba, Uzun süredir Bölge altyapımı gigafiber için sorgulama yapıyorum henüz bir gelişme yok lütfen ilgili birimlere iletelim aşırı talep göreceğini düşünüyorum


    Beylikdüzü Büyükşehir Mahallalesi 19 Mayıs Cad.

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Sayın yetkili

    Güngören ilçemizin nezih semti olan Tozkoparan Mahallesi gelişmeye devam etmektedir.

    Bu gelişmede spor, yapılan ve yeni binalar önemli rol oynamaktadır.

    Çevreden Türk Telekom'un binalara giga fiber uyumlu yaptığı söylenmektedir. Güzel olan bu uygulama yeni firmaların giga fiber uyumlu bina yapmasını ve gelişmesine engel olabilir.

    Ayrıca daha önce belirttiğim başvurularla ilgili sitemizden talepler yoğunlaşarak artmakta olup, çevreden de taleplerin artacağı aşikardır. .

    Not olarak da çağın gerisinde kalan ADSL ve VDS'e az önem verin.

    Saygılarımla

    Konu bilginize.

  • JustOneKiss kullanıcısına yanıt
    Merhaba, talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirme yapılacaktır. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.
  • ahmetcahan2010 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, GigaFiber süreçlerinde gelen talepler dışında altyapı uygunluğuna göre de süreç başlamaktadır. Aynı zamanda bölge için yasal onayların alınması gerekiyor. İzinler tamamlandıktan ve altyapı da uygun olduktan sonra gelen talebe göre ekiplerimiz bölgeyi projeye dahil etmektedir.
  • Gençler, birkaç yıl (5-10) içinde kentsel dönüşüme uğrayarak yıkılacak ve evlerin bitişik olduğu bir semtte değilseniz boşuna gigafiber beklemeyin. Turknetin diğer a sınıfı issler gibi yerleri kazarak her binaya özel altyapı getirme gibi bir gücü yok. Yapılan semtleri incelerseniz zaten düzeni göreceksiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,


    Yenimahalle / bakırköy için bir planlama mevcut mu acaba?

  • h5py0 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, süreç proje ekibimiz tarafından takip edildiği için bilgi veremiyorum.https://turk.net/gigafiber-istiyorum üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz. Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız.
  • istanbul kartal uğurmumcu mahallesi samandıra caddesi için turknet gigafiber çalışmaları ne durumda acaba?

  • TurkishCoder kullanıcısına yanıt
    Merhaba, GigaFiber projeleri için sitemiz üzernden adresinizi talep olarak iletebilirsiniz. Proje ekipleri değerlendirme sonrası bölgenizde bir çalışma başlatması durumunda sizi mutlaka bilgi verilecektir.
  • Merhaba @TurkNetDestek


    İstanbul Bağcılar Fevziçakmak Mahallesinde Oturmaktayım. Ve hali hazırda TürkNet kullanıcısıyım ancak şu anda TürkTelekom altyapısı üzerinden 100/8 şekide yararlanıyorum.Geçen gün https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama web sitesi üzerinden adresime sorgu yaptığımda GİGAFİBER desteği olduğunu öğrendim.Ancak şu ana kadar bizimle iletişime geçen birisi olmadı yardımcı olur musunuz ? Şimdiden teşekkür ederim


    TurkNet GigaFiber İstanbul'da hangi ilçelerce var?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege3899 -- 6 Ağustos 2023; 14:44:24 >




  • Ege3899 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız dönüşüm işlemlerinizi başlatarak bilgi verecektir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Merhaba @TurkNetDestek


    İstanbul Bağcılar Fevziçakmak Mahallesinde Oturmaktayım. Ve hali hazırda TürkNet kullanıcısıyım şu anda (TürkTelekom altyapısı üzerinden hem sabit telefon hizmeti hem de 100/8 şekide fiber internet hizmetinden yararlanıyorum).Bu gün web sitesi üzerinden adresime sorgu yaptığımda GİGAFİBER desteği olduğunu öğrendim. Hem internet hem de sabit telefon hizmetini sizin altyapınız olan GİGAFİBER ile (telefon numaram değişmeden) alabiliyor muyum? Şimdiden teşekkür ederim.

  • RÜSTEMKARA R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresinize gigafiber altyapımız geldiyse hizmetinizi iptal etmeden dönüşüm işlemi yapabiliyoruz. Online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Uzmanlarımız işlemlerinizi başlatacaktır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için teşekkür ederim.

    - Gigafibere geçişte modem değişecek mi?

    - Sabit telefon numaram değişecek mi?

    - Dönüşüm işleminde ekstra bir ödeme ( kurulum için, modem için vb gibi) ödeyecek miyim?

    - Dönüşüm sonrası hem sabit telefon hem de 1000/1000 internet için aylık ödeme değişecek mi?

    - %25 engelli indirimi devam edecek mi?

  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.