Şimdi Ara

TürkNet Hat Değerleri FEC ve CRC Hataları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
5.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Backspace7


    quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Sorununuzun giderilmesi bizi de mutlu etti. Herhangi bir sorun yaşarsanız tekrar bize bu kanal üzerinden ulaşmanız durumunda size yardımcı olmaya çalışacağız. İyi günler dileriz.

    Yeni konu açmadan buradan bir sorunumu paylasayım sizinle.
    Bu sorun turknete gectiğimden beridir yasamaktayım.
    Ben indirme fazlasıyla yapan biriyim film dizi vs ve bu indirmeler için indirme yöneticisi kullanıyorum yıllardır. Fakat turknet kullanmaya basladıgımdan beri indirmeye baslar baslamaz sanki internet kesiliyor. Fakat ne modemde ısıklarda bir sonme nede pcde internet baglantısı yok seklinde bir uyarı almıyorum ama hiç bir internet sayfası açılmıyor taki 3-5 dk sonrasına kadar. hersey kendi kendine duzeliyor. Bunun sebebi nedir bu problemi ben ne turk telekomda nede fixnette yasamadım ama turknete gectim geceli bu sorun var.

    @turknetdestek benimde bu sorunumla ilgilenebilirseniz sevinirim.




  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tabii ilgilenelim. Hizmetinize ulaşabileceğim bir müşteri numarası ve ya GSM numaranızı yaşadığınız sorun ile beraber PM üzerinden iletir misiniz?
  • Bir arkadaş eve geldi diğeri ile telefonda konusuyorlar sürekli. Eve gelen arkadaş bir cihaz taktı apartmana gelen arkadaş da ankastreden hattımı buldu sonra da TT saha kutusundan ankastreye gelen kabloda bir ek varmış apartmanda onu yenilediler bu şekilde düzeldi.
  • Sanırım aynı durum benimde başımda 1 aydır ne yaptıysam ne ettiysem sorun gideremediler.Yoğun saatlerde sürekli dsl kopuyor bu zaman diliminde modem FEC değeri tavan yapıyor kesintiler bitince FEC değeri 0 oluyor 1 sayı bile artmıyor. Bu konuda TNet anca bana normal saatlerde kontrol yapıp (kontrol ettiklerinide sanmıyorum) sorununuz 5 saattir düzelmiş gözükmekte deyip kapatıyor kaydı.Ya arkadaş bi ekip yönlendir bi hattı kontrol etsin bi baksın yok. En sonunda kapının önündeki Kapağı kaldırıp ben bakıcam ek yerlerine.
  • Biraz önce TT ekipleri geldi çocuklar sağolsun baya kontrol ettiler ankasreden gelen hattı degiştirler ama nafile çözüm olmadı. Alt yapıda sorun yok gelen sinyal vdsl ama alt yapı desteklemiyor o yüzden kopma yaşıyorsunuz dediler. Turknet alt yapıya TT ekipleti turknete atıp duruyorlar bakalım çözüm üretilecekmi.Nasıl bir kumpasın içindeyiz anlamadım gitti

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzun zamandır yaşadığım kopma sorunlarım halen devam ediyor.Kaç kere ekip geldi çözüm olmadı. Açık kaydımı kapatmayın sorun akşam yaşanıyor dediğim halde kapattılar. Birde bana hızınız düşüyor o sebepten kopuyorsunuz diyor hız düşünce bağlantımı kopar.Anlayamadım. Forumdaki @TurkNetDestek bir kaç gün ilgilendi sağolsun cuma gününden beri oda cevap vermiyor.Son günler artık Çözüm olmassa Milenicom a geçicem gibi gözüküyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti_oz -- 28 Ocak 2019; 17:51:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TürkNet Hat Değerleri FEC ve CRC Hataları


    25dakikada 300.000 küsür crc hatası normal mi?

    mht arkadaş bu bir sorun değildir diyor da.

    ama bu işi bilenler böyle demiyor.

    destek kayıtlarımıza nitelikli cevaplar verilse konuyu buralara taşımayız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.