Şimdi Ara

Türknet'in sitesindeki bu ifade yalan değil mi? Tüketiciyi yanıltmaya yönelik hareket değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türknet'in sitesindeki bu ifade yalan değil mi? Tüketiciyi yanıltmaya yönelik hareket değil mi?


    FTTH altyapılarda sorgulamada bu ibare çıkıyor, çünkü Türknet, Türk Telekom altyapısı üzerinden 100 Mbps üzeri paket sunmuyor kullanıcılara. Ama altyapı desteklemiyor değil, Türknet vermiyor. Şuan başka ISS'de 1000 Mbps alabiliyorum. Dolayısıyla benim fiber altyapımın desteklediği değil, Türknet'in verdiği maksimum hız bu. Ve bu hem aynı altyapı üzerinden daha yüksek hızları verebilen ISS'ler açısından tüketiciyi yanlış bilgilendirerek haksız rekabete yol açıyor hem de tüketicinin yanlış bilgi edinip daha yüksek hız alamayacağını sanmasına yol açıyor.


    Bu ifadenin acilen düzeltilerek size sunduğumuz maksimum hız bu gibi birşey yazılması lazım.








  • Adamlar TT alt yapısındaki aboneleri gözden çıkardı alıyorsan 100mbps al begenmiyorsan çık diyorlar bundan sonra tt alt yapısı üzerinden 100den fazla hız vermez kendi alt yapısı gigafibere yatırım yapıyor.

  • Hızı vereceklerinden ümidim olmadığı için ISS değiştirdim zaten. Vermesinler kendileri bilirler o ayrı. Ama burada yanlış bilgilendirme yaparak tüketiciyi yanıltma durumu söz konusu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Neleri doğru ki? Haziran başından beri turknet forumdaki moderatörleri de 100 üstü paketler için çalışma yapılıyor deyip duruyordu. Çalışmanın 100 üstü paketler için değil zam için olduğu anlaşıldı :)) Gigafiber haricinde turknet kullanmak artık akıl karı değil. Hizmetleri iyiydi güzeldi ama müşterilerine yalan söylediler ve benimle birlikte bir çok bilinçli tüketicisini kaybettiler. Bulunmaz hint kumaşı sandılar kendilerini ama yaptıkları yanlış politikaların bedelini en acı şekilde ödemelerini umuyorum.. Zaten abone olduktan sonra ev adresimi, kullandığım paketi vs. tüm abonelik bilgilerimi bilen dolandırıcılar dadanmaya başlamıştı ayrıldığımda iyi oldu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.