Şimdi Ara

Türknet pişmanlıktır.Uzak durun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yaklaşık 10 aydır sorunsuz şekilde türknet kullanıyordum.Ama gerçek yüzlerini böyle günlerde görmüş oluyoruz.

    Dsl ışığım yanmıyor.1 haftadır internetim yok.Ara ara düzelttik diye mesaj atıyolar internet geliyor bi süre sonra tekrar kesiliyor.Sonra işin yoksa 2 gün daha bekle.4 kere destek kaydı açtım.

    Şikayetvara yazdım, btkya yazdım, kimse takmıyor.Gerçekten böyle zamanlarda anlaşılıyormuş müşteri temsilcisi olan firmaların önemi.Ne uydunette ne superonlineda 1 kere bile internetimin 1 hafta kesildiği olmamıştı.İnanılmaz cidden.



  • TurkNette müşteri hizmetleri var çağrı merkezi yok. İkisi farklı şeyler. Sorunun çağrı merkezi olsada çözülmeyecekti. Sorunun büyük ihtimalle bakır altyapı ile ilgili. TT müşterisi değilsen diğer tüm firmalar soruna bakması için TT ye iş emri yollayıp baktırır. TT sorunu çözdük diye cevap yollar. Kullandığın firmanın müşteri hizmetleri modemin kaç saattir ip alıyor diye bakar sonra sorunu çözdük veya sorun devam ediyor diye TT'ye geri bildirimde bulunur.

    Hat değerlerini buraya atabilir misin?
  • Merhaba, 7/24 hizmet veren müşteri hizmetlerimiz bulunuyor. Arızanızı kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.