Şimdi Ara

Turknetten ayrilisimi yapmış bulunmaktayım. Tecrübelerim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 2 senedir Türknetnkullaniyordum..
    En son 250 TL ye çıkınca gene de ulan ugrasmayayim dedim 3 taksit olarak 10 aylık peşin yatırdım 200 e gelsin diye.
    Modem değişikliği sonrası modem arayüzüne doğru şekilde girmeme ragmen 3 gün internet alamadım.
    Forumdan da arkadaşa yazdım, hani insanlık hali belki boşluk bıraktım ya da hatta sıkıntı oldu bilmiyorum, (en az 15-20 kez denedim gene de olmadı. )
    Sonuç olarak iptal edip TTNet e geçtim.
    Ping için LOL de türknette 4-5 Ms daha iyi alıyordum şu an 20 oldu 15 di önceden (Şehir Kütahya)
    Türk ette malesef hemen hemen her gece saat 02.00 ya da 03.00 da olan internet kopmam artik kesilmiyor. (Ttnetciler o saatlerde kesinti yapıp ev içi tesisat kontrolü için para istemek için yapıldığını söyledi pek inanmadım ama olabilir de bilmiyorum)
    24 ay taahhüt verdim zam gelemeyecek.
    Malesef ilk çıktığında en çok savunanlar dan biriydim lakin başkasının altyapısı üzerinden hizmet alımlarında belki TTNet belki turknet belki ikisinin de farklı hareketleri yüzünden hizmet kalitemiz daha dusuktu.
    Yapa getirirlerse gene geçer miyim evet. Ancak o zamana kadar ben yollarımı aradım.

    Ha bir de arayıp beni arayın bıraktıktan sonra sonra dönüş yapıyorlar, iptal edeceğim bakın bugün gelemzse ekip deyip 2 gün bekeltip iptal dugmesine bastıktan sonra arayıp (3. Gün) aciliyetinize istinaden hemen ekip gönderelim denmesi de hoş değil.


    Turknetten ayrilisimi yapmış bulunmaktayım. Tecrübelerim.







  • Ben iptal ettirdim. Fiyat politikası mantıksız. Bu fiyatla 1000 mbs alan adamla 100, ancak alabilen ben aynı parayı veriyim. Türknette aylık ödemeler önden gerçekleşiyor, ben ödeme yaptım sonra da kapattım yani kullanmadığım kısmı bana geri vereceklerdi ama hala 4.97 TL fatura çıkardılar. Ödeyeceğim sorun değil dedim hiçbir şekilde ödeyemiyorum. Hiçbir arayüzden hesaba giremiyorum. TTNet altyapısından turknet kullandığınızfa modem mülkiyetiniz turknet e geçiyor burada modem i iptalden dolayı iade etmek gerekli iade kargoyla oluyor ve buraya dikkat: modemi 10 günde iade etmek gerekiyor ancak 10 gün içinde iade edilse bile süresi içinde iade etmediniz diye ceza kesiyorlar. Bu durumdan müzdarip çok adam var. Benim süreç devam ediyor bi tuhaflık serisi bekliyorum. 4.97 TL lik faturayı ödeyemiyorum bakalım nolacak.
  • mortalmahluk M kullanıcısına yanıt

    Abone numaranla bankaların online işlemlerinden veya atm lerden ödeyebilirsin



    https://turk.net/anlasmali-odeme-noktalari




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady-Of-Ice -- 6 Mayıs 2023; 16:17:37 >
  • Atm yi denemedim .banka online işlemlerinden de fatura görünmüyor. ATM den de olacağını sanmıyorum hepsi aynı yere bağlanıyor. Denerim yine de.Güncellerim burayı.
  • Merhabalar, yazınızı okudum. Kopma sorunu ile alakalı olan iddia gerçeği yansıtmıyor. Biz kullanıcılarımızın bağlantı sorunları yaşamaması adına ilgili tüm alanları kontrol edip tespit edilen problemleri çözüme ulaştırıyoruz. İç tesisat kullanıcı sorumluluğunda. Kopma probleminizin tespiti ve çözümü için iç tesisatınızın dışındaki alanlar kontrol edildiyse bu alanın kontrol edilmesi adına kendiniz de bir elektrikçiden yardım alabiliyorsunuz. Kopma probleminin birçok sebebi olabilir. Şu anda yaşamıyor olmanız hızınızın uygun bir değere sabitlenmesi, modeminizin değişmesi ya da yapılandırılması olabilir. Bölgeler ve platformlar özelinde sunduğumuz ortalama ping değerlerihttps://turk.net/turknet-karnesi bağlantısında yer alıyor. İş yoğunluğuna ve sırasında göre destek kayıtlarına hızlı bir şekilde geri dönüş sağlanıyor. Henüz dönüş yapılmadığı süre zarfında da arka planda kaydınızla alakalı çalışmaların yürütüldüğünden emin olabilirsiniz. Tekrar görüşmek dileğiyle.




  • mortalmahluk M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, süreçlerinizi incelemek isteriz. Özel mesaj üzerinden müşteri numaranızı bizimle paylaşır mısınız?
  • Ben de internetimi Turknet'ten başka firmaya taşıdım. Nedeni de FTTH olmasına rağmen 100mbit üzeri hizmet vermemeleridir. Bu kadar saçma bir uygulama olamaz. Pek çok iss 200-500-1000 mbit verirken bunlar yok diyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.