Şimdi Ara

Turktelekom altyapı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oturduğum müstakil evde telefon kabloları bağlı yani hat çekilmişti 2-3 yıl önce internet kullanıyordum. Daha sonra iptal ettirdim telefon ve interneti. Şuan tekrar bağlatmak istiyorum fakat adresinizde internet altyapısı görünmüyor telekoma başvurun cevabını alıyorum. İnternet altyapısı için çok uzun süre bekletiyorlarmış. Benim evime gelen kablolarda sıkıntı yok sadece sanıyorum sinyal göndermeleri gerekiyor. Şimdi nasıl bir yol izlemeliyim telefonsuz yalın internet filan bağlatabilir miyim? Yardımcı olur musunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yukarı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şurdan da bir denesene altyapı var mı



    https://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbir şekilde internet falan bağlatamazsın hocam şuan sizin evin portunu başka birine takmişlar benimde aynı sorun başıma geldi bu durum çok sakat söyliyim aylarca bekleyebilirsin ben farklı bi yere taşindiğimdan pek sorun olmadı ama senin için sıkıntı çaren yok mecbursun beklemeye bu interneti telekom genelde bu sorunda hiçbirşey yapmadan bekliyor bi müşteri hattı kapatıcakta sana takicaklar o boş portu allah sabır versin diyorum şimdiden eğer binanda şunun gibi bir kutu bulunuyorsa veya buna benzer illaha bu şekilde olması gerekmiyor değişkenlik gösterebiliyor kutular bundan varsa altyapı var demektir evde sende evde kullandıgına göre daha önce internet evinizin altyapısı var boş portun olmadıgı anlamına gelir Turktelekom altyapı hakkında




  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Valla inşallah dediğin gibi olmaz. Telekom altyapı için dilekçe istiyor ve gelmesi aylar hatta yıllar sürebiliyormuş. Gelme amaçları kablo çekmek. bende kablolar çekili sadece dediğin gibi port veya sinyal gönderme işini yapabilecek olan ekip var mıdır ertesi gün gelip hemen halledebilecek bilemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasidem K kullanıcısına yanıt
    Yok hocam turkneti aradım zaten görünmüyor altyapı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asasinsov12 A kullanıcısına yanıt
    Hocam erkanın dediği gibi altyapıyla anlatılmak istenen aslında port yok olayı. İnternetle ilgili en büyük sıkıntı bu galiba. Torpilin yoksa telekom müdürlüğüne sorununu anlatsan bile çözmüyorlarmış. Yoksa telekom tekel olduğu için birşey yapamıyorsun bu duruma. Telekomun keyfine bırakıyorsun. Paranla rezil okuyosun. Şehrin göbeğinde otursan bile sana dağ başında oturuyorsun muamelesi yapıyorlar. Hatta dün bir sitede okudum cep telefonunuza internet alabilirsiniz demişler. 😅😅 Ya adamların umrunda değilsin seninle dalga geçiyorlar. Tabi bizim altyapı işimiz genelde yol yapmak olduğu için normal karşılıyorum ben bunları artık. Sana şöyle anlatayım port olayını da: Senin binana gelen ve binandan evine gelen kablolarda hiçbir sıkıntı yok ama bunların yol kenarında gördüğün o beyaz saha dolaplarında senin kablonun gireceği port yok. Bende turknet çektirdim yeni 10 gün oldu. Ben de adsl sinyali alamıyorum. Bana da muhtemelen port yok diyecekler ve telekomun keyfini bekleyeceğim. Bunlar ağır ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • En uygun çözüm komşu ile ortak kullanmak.İkiniz de 50şer lira verin ve 100 liraya güzel bir paket alın.Daha sonra duvara bi delik ile ethernet kablosunu geçirin ve accses point olarak modeminizi ayarlayın.Benim bi akrabam 40 kişilik binaya ortak almıştı.5 lira falan veriyorlardı.İnternet hızı çok yüksekti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.