Şimdi Ara

TurkTelekom TpLink C5v Fiber Modem Kullananlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
23
Favori
56.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • benim vdsl modem kötü elimde de c5v var ama fiber hat yok bendeki vdsl modemi köprü moduna alıp c5v modeme bağlasam çalışırmı acabaTurkTelekom TpLink C5v Fiber Modem Kullananlar  neticede wan portundan veri girecek gibi bi şey aklıma geldiTurkTelekom TpLink C5v Fiber Modem Kullananlar 

  • selamlar modemde genel olarak yapsan iyi olur dediğiniz ayarlar varmıdır ? ben genelde 5 ghz wifi kullanıyorum laptopla oyun oynamak için. ping fırlamaları oluyor arada.

  • Arkadaşlar merhaba, bugün fiber hattima bu modemi bagladilar, gpon cihazı bağlanmadı, yanlislik yok mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gazi07tr

    Arkadaşlar merhaba, bugün fiber hattima bu modemi bagladilar, gpon cihazı bağlanmadı, yanlislik yok mu

    Altyapı fttb ise ont cihazına ihtiyaç yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

    Benim sistemde FTTB Apartman girişden gelen ethernetin portun Gigabit port değilde Fast Ethernet yani 100Mbit hız ile bağlandığını tespit ettim. Aşağıdaki dağıtıcı swich gigabit etherneti aktif etmemişler. İnternette az da olsa hız düşüklüğüne sebep olurmu? Hız testlerinde 93-94 Mbit çıkıyor

  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Bununla ilgili konu açmıştım hocam :)

    Fast ethernet ile maksimum 94 mbps alınabiliyor. Ben 92.5 üstünü görmedim. Gigabit moduna alınması telekom kararına bağlı. Eğer alınırsa tam 100 mbps alınabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mesutxf

    Turknet ile Archer c5v modem kullanmaya başladım. 5ghz frekansındayken telefon kilit ekranında kopma yaşıyorum. Çekim gücü de biraz zayıf. Anten bağlamakta mümkün degil. Bunun dışında güzel modem. Ama kopma sorunu hallolması gerek

    Merhaba sorunu cozebildiniz mi ? Bizdede ayni sorun var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gr4phics

    Merhaba sorunu cozebildiniz mi ? Bizdede ayni sorun var.

    Alıntıları Göster

    5 ghz ayarlarını şu şekilde değistirin hocam.


    -Sadece ac

    -80mhz


    Wifi analyzer programını indirip etraftaki 5 ghz kanallarına bakın müsait bir kanal seçin. Ben 44 kullanıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ninkame kullanıcısına yanıt

    Bizde de Süperonline adsl hat bağlı. Şuanki modem Huawei HG658 v2. Ben bu modeme TP-Link Archer c5v takıp Huawei modem yerine bu routeri kullanmak istiyorum. Tam olarak ne yapmam lazım?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzhanc64

    Online oyunlarda anlık kopmalar yaşamaya başladığınızda tekrar alıntılarsanız sevinirim :) Hayırlısı olsun.

    Ayrıca aynı Zyxel modelinden bahsettiğimizden emin miyiz? Benim bahsettiğim model Zyxel VMG8324. Bunda 2.4GHZ ve 5GHZ mevcut.

    Alıntıları Göster

    ZTE 5 G modemim değişti bu C5V modemi verdiler. CS GO oynuyorum hız 50ye 8. Ancak başka bir cihaz en ufak istekte bulunsa oyunda atlamalar oluyor.ZTE modemde bu yoktu. Ayrıca geçen sene 11ms aldığım ping bu sene 19ms civarında bu oyun içi 27ms ye kadar çıkıyor.1 senede Türk Telekom bitmiş haberimiz yok.


    5Ghz bandındaki sorun da aynen devam.Doğru düzgün Qos trafik kontrolü bile yok.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • gr4phics kullanıcısına yanıt

    Malesef. Artık alıştık gibi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba, bu modemde hat değerlerine nereden bakılıyor, konu içerisinde 2 sene önceki bir mesajda bakılamadığı yazılmış, güncellemeyle falanda mı gelmedi bu özellik, birkaç kere eoey kurcaladım bulamadım tuhaf bir durum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DexterFringe D kullanıcısına yanıt
    Hat değeri vdsl hatlarda var. Fiber hatlarda hat değeri özelliği yok. Yani modem ile alakalı bir durum değil alt yapı ile alakalı
  • mcrew kullanıcısına yanıt

    enteresanmış, iss sayfasında hattın desteklediği değer 100 mbit yazıyor ama fiberin gerçek kapasitesi bu değil elbette, yani yarın bir gün 200 mbit paket çıksa demek ki deneme yanılma ile öğrenebileceğiz bunu yada iss sizin hattınız uygundur demesini bekleyeceğiz, neyse yapacak bir şey yok zaten 35 mbit paketi kullanıyorum ben bana ne değil mi TurkTelekom TpLink C5v Fiber Modem Kullananlar  teşekkürler hocam cevabınız için TurkTelekom TpLink C5v Fiber Modem Kullananlar 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DexterFringe D kullanıcısına yanıt
    Fiber alt yapı olan tüm adreslerde 100 mbps yazıyor.
    Vdsl var ise genelde 80-90 mbps arasi yazıyor. Daha fazlasını gördüğümü hatırlamıyorum.
  • Merhaba Archer C5V son 15 gündür kopmalar yaşıyorum. Modem arayüzüne gireyim, kanalı değiştireyim dedim. Admin admin şifre ile giremedim. Kurulum esnasında şifreyi değiştirmişler. Müsteri hizmetleri dahi şifreyi uzaktan değiştiremedi, arayüze giremedi. Piyasadaki tüm arayüz şifrelerini denedim. admin,turktelekom, ttnet, 1234, ttgalaksi gibi... Modemin arayüz şifresi için bilgi verebilecek arkadaş var mı? Müşteri temsilcisi resetleyin dedi, resetlersem, internet bilgilerini tekrar girmem gerekir mi? Kurulumu zor mu?

  • 14 ay boyunca Türk Telekom ZTE H298A modemi kullandım ve 2.4/5GHz WiFi bağlantısında hiç sorun yaşamadım fakat ürünüm arızalandı, arızalandığı için ürünü TP-Link Archer C5V Türk Telekom'a özel üretilen model ile değiştirdiler.


    Bu modemle aynı odada, telefon ve bilgisayar ile WiFi bağlantısında farklı zaman dilimlerinde bağlantı kopma sorunu yaşıyorum.


    Forumlarda gördüğüm kadarıyla bu sorunu yaklaşık 2 yıldır yaşayan çok sayıda kullanıcı mevcut, güncelleştirmelerle sorun çözülebilmiş değil.


    Çözüm için 5GHz'de farklı band genişliği ve kanal ayarları yaptım fakat işe yaramadı malesef, kurulum için gelen arkadaşın aracında 2 Koli TP-Link olmasına karşın elinde hiç ZTE H298A olmadığı için el mahkum bu ürünü kabül etmek zorunda kaldım.


    Millenicom kullanıcı adı ve şifreyi veriyor, 2.el olarak H298A alsam kullanıcı adı ve şifremi girsem acaba çalışır mı? bana gelen arkadaş kullanıcı adı ve şifre girsen bile çalışmayabilir çünkü ben bu modemin modelini ve seri numarasını senin hattına tanımlıyorum dedi.





  • diemcizone kullanıcısına yanıt
    Bende Türktelekom abonesiyken ZTE kullanıyordum. Bence Telekom’un verdiği modemler içerisinde en iyisi o. Turknet bağlatınca gelen ekip maalesef elimde zte yok tplink takacağım dedi, tamam dediydim. Bende kopma pek yok ama 5ghz performansından pek memnun değilim, bir tuhaf cihaz.

    Bu arada size verilen bilgi doğru, bu cihaz haricinde bir cihaz bağladığınızda kullanıcı adı şifre girseniz de internete bağlanamazsınız. Ancak mac klonlama desteği olan bazı modemler var. Bunlardan edinip şimdiki modemin seri no v.d bu cihaza kaydettiğinizde kullanma şansı var.

    Ben yatırım yapmak yerine zte ile değiştirme yoluna gitmeye çalışacağım.
  • bu modemi kullnaıyorum yaklaşık 1 yıldır ama son bi kaç aydır 2.4 GHZ bağlantı modemi kapatıp açmadan bağlanılmıyor. bu sorun çok canımı sıkmaya başladı çözümünü bilen var mı? ayrıca konuda gördüğüm kadarıyla telefon wifisinin kopma sorunu 5GHZ bende de var. Genel olarak memnunum ama şu 2.4 teki bağlanamama sorununu nasıl çözebilirim ?

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.