Şimdi Ara

Tuz ruhu yüzünden banyo bataryasında kararma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, fotoğraftada görüldüğü gibi tuz ruhu yüzünden banyo bataryasında kararma oldu. Beyaz sirke ve limon tuzu, amonyaklı cif ile çıkarmaya çalıştım fakat işe yaramadı. Bu lekeleri nasıl çıkarabilirim?



    Tuz ruhu yüzünden banyo bataryasında kararma



  • Diş macunuyla deneyin. Bir de metal parlatıcılar var tüp şeklinde onlarla deneyin. Kaplama zarar görmüş gibi. Deneyin belki faydası olur. Bu tip materyallerde tuz ruhu, klorak, asprin, çamaşır suyu gibi kimyasallar kullanmasanız daha iyi olur.

  • Metal parlatıcı işe yaramıyormuş aşağıdaki videoda denemiş arkadaş. Diş macunundan umudum yok ama deneyeceğim. Normalde eve tuz ruhu almıyorum fakat fayans aralarındaki derzleri biraz yumuşatmak, çıkartmak için kullandım çok da güzel çıkarttı fakat bataryada kararma meydana geldi. Önce ebeveyn banyosunda denemiştim, oradaki bataryada hiç bir şey olmadı ona güvenerek diğer banyoda da kullanmıştım böyle oldu. Bir süre bu şekilde kullanıp daha sonra bataryayı değiştirmeyi düşünüyorum.



    Tuz ruhu yüzünden banyo bataryasında kararmaMetin Aygunyoutube
    İnternette bir çok metal parlatıcı krem veya pasta diyebileceğimiz ürünler bulunuyor. Balkon trabzanlarında oluşan matlaşmayı gidermek amacıyla aldığım best metal parlatıcı pasta ile balkon trabzanı, alüminyum merdiven ve bir muslukta parlatma testi yaparak nasıl bir sonuç verdiğine baktım. Metal parlatıcı ile matlaşan veya parlaklığını yitiren metal yüzeyleri oldukça kolay bir şeklide parlatmanın mümkün olduğu görülüyor. Aklınızda Metal parlatma nasıl yapılır Metal parlatma cilası nedir gibi bir soru varsa video sizlere yardımcı olabilir. Metal Cilası olarakta bilenen ve piyasada Met-Par veya Best metal parlatıcı markası ile satılan bu ürünler bir pasta cila gibi düşünülebilir. Aracınızda bulunan metal yüzeylere, örneğin egzoz borusuna metal parlatıcı uygulayarak mükemmel bir sonuç elde edebilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?t=228&v=WLsJOTJPwqg&feature=youtu.be




  • vikaul kavil isimli ürün benimkinde işe yaradı. bir deneyin
  • Teşekkürler, deneyip bilgi vereceğim.

  • vikaul kavil denedim işe yaramadı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.