Şimdi Ara

TV almak isteyenlere yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bi tv alalım dedik mağazaya gideriz iyi cihaz diye kötüyü kakalarlar diye netten bakayım dedim. bütün markalara kötü diyen var. demekki herkes kendi cihazına laf söyletmiyor. tvde bile fb,gs,bjk...vb gibi taraftarlık söz konusu kötü oynamış bile olsa kazanılan maç için neticeye bak denir. şuraya gelicem elindeki cihaz kötü bile olsa x marka diye kumandası var mı var ekrana cereyan geliyor mu geliyor diye diğer markalara çamur atmak toplum olarak çok hoşumuza gidiyor. ya bu foruma gelip tavsiye isteyenler birşeyler öğrenmek istiyor. ama gördüğüm kadarıyla buranında mağazalardan farkı yok bir sürü farklı markanın satıcısı var. kendimi otobüs terminaline girmiş gibi hissediyorum. şu iyiymiş derken bi başkası gel abi orda o yok bizdekinde şu var diyor. tv formunda bilgili, tarafsız ve duyarlı abilere sesleniyorum. kuzuları kurtlara yem etmeyin bi el atın şu forma hangi marka nedir ne değildir bütçeye göre 1000 2000 3000 4000 fiyat altında 1,2,3,4,5 diye sıralayın millet bütçesine göre en iyi tvyi alsın. kiminin duası kiminin parası derler benim gibilerinde hayır duasını alın.







  • forumlarda bazı elemanlar ki bu forumda da var sanırsınki o tv nin üretiminde bizzat bulunmuş gibi bi tavırlar ifadelerdeler. O yüzden kafayı çok kırmaya gerek yok, benim gibi yap; bütçen + istediğin ekran boyu+birazda araştırma= mutlu sonuç. ben tv mi int.ten aldım ki hiçbir mağazada ne teşhiri vardı nede kapalısı hiç görmeden aldım fazlasıylada memnunum.
  • ÇOK ARAŞTIRIRSAN KAFAN BULANIR İŞİN İŞİNDEN ÇIKAMAZSIN. ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ YAP ETKİ ALTINDA KALMADAN ALIVER

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araştırdıkça işin içinden çıkamıyorsun. At kardeşim usb'ye bi iki film kaliteli istersen bide 3D git mağazaya tak hanigisi hoşuna giderse. onunla ilgili küçük çapta araştrıma yeter kardeşim.. Ben 1500 bütçe ile girdim 2500 lere çıktım zor iş..
  • benim 1 ay bitti daha ortada bir şey yok
    boyutuna bile karar veremedim :D
    ben alanaca oledler ucuzlar onlardan alırım
  • Sharp lc46le831s tv alarak süreci sonlandırdım.

    Yorumlarınızı alırsam sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultio_23

    bi tv alalım dedik mağazaya gideriz iyi cihaz diye kötüyü kakalarlar diye netten bakayım dedim. bütün markalara kötü diyen var. demekki herkes kendi cihazına laf söyletmiyor. tvde bile fb,gs,bjk...vb gibi taraftarlık söz konusu kötü oynamış bile olsa kazanılan maç için neticeye bak denir. şuraya gelicem elindeki cihaz kötü bile olsa x marka diye kumandası var mı var ekrana cereyan geliyor mu geliyor diye diğer markalara çamur atmak toplum olarak çok hoşumuza gidiyor. ya bu foruma gelip tavsiye isteyenler birşeyler öğrenmek istiyor. ama gördüğüm kadarıyla buranında mağazalardan farkı yok bir sürü farklı markanın satıcısı var. kendimi otobüs terminaline girmiş gibi hissediyorum. şu iyiymiş derken bi başkası gel abi orda o yok bizdekinde şu var diyor. tv formunda bilgili, tarafsız ve duyarlı abilere sesleniyorum. kuzuları kurtlara yem etmeyin bi el atın şu forma hangi marka nedir ne değildir bütçeye göre 1000 2000 3000 4000 fiyat altında 1,2,3,4,5 diye sıralayın millet bütçesine göre en iyi tvyi alsın. kiminin duası kiminin parası derler benim gibilerinde hayır duasını alın.

    serzenişte bulunmakta haklısınız..malesef ürün satıcısı gibi olanlar var..ama arkadaşların dediği gibi çok fazxla arştırdıkça işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor..ben özeldede yazdığım gibi yaklaşık 1 yıldır 55 lm640s tv kullanıyorum..memnunum..samsungum yokki onunla ilgili iyi kötü yorum yapabileyim..ama 55 den küçük alma..ben keşke 65 inç alsaydım diyorum..internett dolaşan tv izleme mesafelerine takılmayın..ben tvmi 3m mesafene izliyorum.bir sakıncası yok..ama listeye bakarsan tv yi izleyememem gerkir:) hayırlısı olsun..umarım içine sinen bir tv ye sahip olursun..




  • Bizde de linkteki TV LİNK ürün var memnunduk sadece tv izliyorduk bize yetiyordu ama yukarıdan aşağıya yatay çizgiler çıkmaya başladı en üstte 2cm e yakın iyice gitti onun altında da bi 5 6 cm vardır heralde oralarda çizgi çizgi oldu. Tamirciye götürdük 500 tamir parası dedi panel değişicekmiş sanırım. Yani diyeceğim bu tv iyice izlenmez hale gelene kadar izleyeceğiz. Ondan sonra bi tv almayı düşünüyoruz bende fan olmayan arkadaşlardan tavsiye istiyorum linkteki ürün belli bize gayet iyi yetiyor sadece tv izliyoruz içinde uydu alıcısına falanda gerek yok teledünya var. Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTRforce -- 6 Kasım 2013; 16:12:56 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.