Şimdi Ara

TV Bülteni Açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TV Bülteni

    Dizi ve televizyon sektörünün internetteki bilgi kaynaklarından biri olmayı hedefleyen tvbulteni.com sektöre dair geniş bir bilgi portföyü oluşturma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

    Başlıca kategorileri Diziler, Fragmanlar, Dizi Haberleri, Ünlüler (Oyuncular, Yönetmenler, Yapımcılar..) gibi içeriklerden oluşan web sitesi takipçilerine her zaman gerçek ve tam bilgi vermeyi hedeflemektedir. Tv ve dizi dünyasına dair birçok bilgiyi içerisinde barındıran tvbulteni.com tv reytinglerinden kanalların yayın akışlarına kadar bir çok güncel bilgiyi hergün takipçileri ile paylaşmaktadır.

    Diziler

    Diziler hakkında detaylı bilgiler içeren web sitesi ,dizi oyuncularından teknik ekibe kadar her türlü bilgiyi vermekle beraber, haftalık bölüm özeti, fragman ve bölüm fotoğrafları gibi içerikleri de dizi takipçilerine sunmaktadır.

    Ünlüler

    Ünlülere dair de bir çok alt kategorisi bulunan tvbulteni.com TV Bülteni Açıldı
    oyuncular, şarkıcılar, yönetmenler, yapımcılar, görüntü yönetmenleri gibi tüm sektör çalışanlarına dair bilgiler sunmaktadır. Ünlülerin biyografilier, resimleri, bulundukları projeler gibi bilgileri ünlülerin hayranlarına ulaştırmaktadır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.