Şimdi Ara

Twisted Metal (2023 - ) | Peacock Original

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Twisted Metal (2023 - ) | Peacock Original



    Twisted Metal (2023 - ) | Peacock Original





    Sony geçen gün yaptığı açıklamayla artık ellerindeki oyun markalarını dizilere ve filmlere uyarlayacağını söylemişti ve bu konuda ilk bilgi Sony'nin efsane oyun serisi olan Twisted Metal'den geldi. Twisted Metal'in dizisi için onay çıkmış, hazırlıklara başlanılmış.

    Sony Pictures Entertainment başkanı ve CEO'su olan Tony Vinciquerra konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bir televizyon dizisi için anlaşmaları tamamladık ve çalışmalara başladık. Dizi, bir PlayStation markası olan Twisted Metal ile ilgili olacak. Twisted Metal, uzun yıllar önce piyasaya sürülmüştü ve şimdi biz onun hakkında bir televizyon dizisi yapacağız." diyerek dizinin geleceğini doğruladı. Dizinin nereden yayınlanacağını bilmiyoruz ama Sony, bünyesinde bulundurduğu markaları filmlere ve dizilere uyarlamaya devam ederse kim bilir belki de önümüzdeki yıllar içerisinde onlar da bir yayın servisiyle karşımıza çıkarlar.

    Araçlı aksiyon serisi Twisted Metal'ın hikayesi oyun ile aynı adı taşıyan füzeler ve makineli tüfekler gibi balistik mermilerin kullanılmasına izin veren çarpışan araba yarışmaları etrafında geçiyor. Yarışma Calypso adında gizemli bir adam tarafından yönetiliyor ve Calypso kazananın bir dileğini gerçekleştiriyor. Seri ilk olarak 1995'te doğdu ve 2012'ye kadar Twisted Metal (1995), Twisted Metal 2: World Tour, Twisted Metal III ve 4, Twisted Metal: Black, Twisted Metal: Small Brawl, Twisted Metal: Black Online, Twisted Metal: Head-On ve Twisted Metal (2012) olmak üzere toplam dokuz oyunu çıktı.



    https://oyungezer.com.tr/haber/twisted-metalin-dizisi-onaylandi-hazirliklar-basliyor/detay?fbclid=IwAR2wDHDM2UGkm_Kf9nMxy5wbw1SFO4sQ_Rj8nzBSFR9esztmpEyuJ3eXD94


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Twisted_Metal_TV_Dizisi_Uzerinde_Calismalara_Baslandi-94346.htm

    Teaser







    Fragman




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 4 Ağustos 2023; 1:12:33 >







  • Dizinin teaser'ı gelmiş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk bölüm 27 Temmuz'daymış. Hadi bakalım.


    Twisted Metal (2023 - ) | Peacock Original

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufak bir kesit

    Twisted Metal (2023 - ) | Peacock OriginalPeacockyoutube
    Twisted Metal is streaming July 27th on Peacock: https://pck.tv/41KNrMP John Doe (Anthony Mackie) and Sweet Tooth (Will Arnett/Samoa Joe) get into a fight until Sisqó’s “Thong Song” brings them together. Synopsis: TWISTED METAL, a half-hour live-action TV series based on the classic PlayStation game series, is a high-octane action comedy, based on an original take by Rhett Reese & Paul Wernick and written by Michael Jonathan Smith, about a motor-mouthed outsider offered a chance at a better life, but only if he can successfully deliver a mysterious package across a post-apocalyptic wasteland. With the help of a badass axe-wielding car thief, he’ll face savage marauders driving vehicles of destruction and other dangers of the open road, including a deranged clown who drives an all too familiar ice cream truck. #Peacock #TwistedMetal #SneakPeek About Peacock: Stream current hits, blockbuster movies, bingeworthy TV shows, and exclusive Originals — plus news, live sports, WWE, and more. Peacock’s got your faves, including Parks & Rec, Yellowstone, Modern Family, and every episode of The Office. Peacock is currently available to stream within the United States. Get More Peacock: ► Follow Peacock on TikTok: https://www.tiktok.com/@peacock ► Follow Peacock on Instagram: https://www.instagram.com/peacock ► Like Peacock on Facebook: https://www.facebook.com/PeacockTV ► Follow Peacock on Twitter: https://twitter.com/peacock
    https://www.youtube.com/watch?v=-Mn4RBWv03A&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twisted Metal (2023 - ) | Peacock Original


    Twisted Metal (2023 - ) | Peacock OriginalPeacockyoutube
    Twisted Metal is streaming July 27th on Peacock: https://pck.tv/41KNrMP Synopsis: Twisted Metal, a half-hour live-action TV series based on the classic PlayStation game series, is a high-octane action comedy, based on an original take by Rhett Reese & Paul Wernick and written by Michael Jonathan Smith, about a motor-mouthed outsider offered a chance at a better life, but only if he can successfully deliver a mysterious package across a post-apocalyptic wasteland. With the help of a badass axe-wielding car thief, he’ll face savage marauders driving vehicles of destruction and other dangers of the open road, including a deranged clown who drives an all too familiar ice cream truck. #Peacock #TwistedMetal #OfficialTrailer About Peacock: Stream current hits, blockbuster movies, bingeworthy TV shows, and exclusive Originals — plus news, live sports, WWE, and more. Peacock’s got your faves, including Parks & Rec, Yellowstone, Modern Family, and every episode of The Office. Peacock is currently available to stream within the United States. Get More Peacock: > Follow Peacock on TikTok: https://www.tiktok.com/@peacock > Follow Peacock on Instagram: https://www.instagram.com/peacock > Like Peacock on Facebook: https://www.facebook.com/PeacockTV > Follow Peacock on Twitter: https://twitter.com/peacock
    https://www.youtube.com/watch?v=5QNZ44zKzjo




  • Ashy Slashy tarzı bişey olacak gibi....

  • ilk sezon düştü. 7 puanla açılışı yaptı, 5e kadar yolu var.

    edit= puanı artmış, 9 puanlı bölümleri var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 29 Temmuz 2023; 10:54:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu SJW Akımı ne zaman bitecek. Hijack dizisinde başrol zenci bunda başrol zenci. Yeter ya.


    Şu amazonun çıkaracağı god of war dizisinde de başrol kesin koyu tenli olur.

  • Skylik S kullanıcısına yanıt
    hocam bunun başrol ve İdris sjw değildir, bunlar iyi oyuncular, hakkını veriyorlar. herhangi bir mesaj da içermiyor Hijack.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skylik S kullanıcısına yanıt

    Hijack dizisinin sjw ile alakası yok. Tarih boyunca zenciler her filmde oynadı.


    Dizi hakkında az yorum var ve çoğu olumlu, izleyen varmı acaba ?

  • İlk 2 bölüm seyrettim. Hiçte fena değil.

  • Dün ilk 5 bölümünü izledik fena değildi. Hatta TWD gibi 2 kişilik diyaloglarla 40-50 dk boş vakit öldüren, vaktinizi katleden dizilere nazaran oldukça sürükleyici. Son zamanlardaki video oyunlarını ve animeleri hatta kitapları adaptasyon ayağına katleden yapımları düşündükçe Twisted Metal gayet iyi geldi. Bölümler 30 dk olduğu için çabuk bitiyor. Bir tek Sweet Tooth ile esas oğlanın ilk muhabbetleri biraz uzun sürdü kabul ama yine de bundan çooooook daha sıkıcı ve uzun dizi bölümleri gördüğüm için sorun olmadı.


    Bugün de kısmetse geri kalan 5 bölümü izleyeceğiz. 2 gün peş peşe 2.5 saatlik birbirinin devamı 2 film izlemek gibi olacak.


    Bu arada dizinin bölümleri torrentlerde var ama Tr altyazısı yok. Ama TR altyazılı olarak sitelerden izlenebiliyor. 4K takıntısı olan varsa diye yazayım dedim.

  • Kalan 5 bölümü de izledik. Şu yiyişme sahnelerini ve +18 sayılabilecekleri geçersek hafif durağan bölümlerden sonra yine aksiyona geçti. Güzel bir final oldu. Finaldeki kapışma bana TM3'teki deathmatch'leri anımsattı. Anımsatma demek gerçi saçma olur zaten bunun için yapılmış. Güzeldi lezizdi. Umarım daha fazlasını sonraki sezonda görürüz. Zira gidişat bu sahnelerin artacağı yönünde.



    Ben tüm oyunlarını oynamadım, tabii denediğim oldu ama esas olarak yıllarca TM3'ü oynadım seriden. Diğerleri beni pek kesmedi. Oynanış olarak. O yüzden dizide adı geçen tüm karakter araç ve yaşantılarına aşina ya da hakim değilim. Ama bildiğim ve gördüğüm kadarıyla yazayım.


    Oyundan referanslara gelirsek (tüm bölümlerden spoiler içerir)


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    İlk bölümün açılış sahnesinde elemanın aracının camına yapışan Twisted Metal posteri ve karakterimizin bu ne lan şeklinde bakması güzel olmuş. Tam bir easter egg, tam bir gönderme.5. Bölümde gördüğümüz Granny Dread'i Twisted Metal 3'teki aracından hatırlıyorum. Biraz farklı saç baş olduğundan ve karakterlerin adlarını pek umursamadığımdan çok dikkat etmemiştim. Ama özenle baktım ki malum karakteri canlandırıyormuş. Diğer ilk 2 oyununda var mıydı bilmiyorum. 3. oyundan hatırlıyorum.Sweet Tooth adı geçiyor mesela ama bu aslında karakterin adı değil. Kullandığı aracın adı. Palyaçomuzun adı ya da lakabı Needles Kane. Ama Sweet Tooth demişler, mühim değil biz de yıllardır Sweet Tooth derdik. Kim takar karakteri. Twisted Metal (2023 - ) | Peacock Original  Bu arada karakterin imajı olarak PS2'deki Twisted Metal hallerini seçmişler. Ya da 2012'deki halini. Ps1 zamanlarındaki imajı biraz daha farklı ama tabi yine palyaço. Bu arada Kane'in kafayı yaktığı sahne güzeldi. Tıpkı oyundaki gibi. Ancak o kafa o kadar uzun süre yanar mı, yanarsa o insan yaşar mı işte o da soru işareti. Twisted Metal (2023 - ) | Peacock Original Yine 5. bölümde Amber ve Miranda Watts karakterlerini görüyoruz. Başta pek anlam veremedim tanımıyordum karakterleri ve dediğim gibi sadece TM3 oyununa hakimim. Ama bölümün sonunda iki karakterin konuşması, Amber'in evinin önündeki araç (Bunu ilk gördüğümde bir acaba demiştim.) ve Miranda'nın üzerinde çalıştığı aracı görünce aha dedim Amber ve aracı Flower Power ve Miranda'nın aracı Twister. (Zaten Miranda telsizden konuşurken Flower Power dedi Amber'e) Twister'ı TM1 ya da 2'den biliyordum ki araştırıp bakınca 2. oyundan olduğunu hatırladım. Flower Power'ı zaten TM3'ten biliyordum. Ama TM3'teki karakter epey seksi birşeydi. Bu öyle değil. O biraz ters köşeye yatırdı. Son bölümde Twister aracını aksiyonun içinde görmek güzel oldu. Arkasından mor duman salan Homing Missile'yi görmek de beni TM3 mazime götürdü. Twisted Metal (2023 - ) | Peacock Original John Doe diye bir karakter ve Evalyn diye bir araç TM evreninde var mıydı bilmiyorum/hatırlamıyorum ama Roadkill diye bir araç vardı iyi hatırlıyorum TM3'te derken şimdi bir yandan baktım John Doe da varmış Roadkill'i seride çok daha fazla süren Marcus Kane de varmış. Twisted Metal (2023 - ) | Peacock Original  TM1 ya da 2'den cenaze arabasını da gördük.


    Dizi bazı yerlerinde biraz fantastiğe bağlar gibi oldu. Sonraki sezon nasıl olacak cidden merak içindeyim. Yani fantastik denecek şeyler görecek miyiz acaba. Çünkü oyunlarda gerçeklik sınırlarını zorlayan şeyler oluyordu. Yine spoiler verelim.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Calypso'dan bahsediliyor mesela. Son bölümde bizim karakter kendini kanıtladı ve onu ölümcül bir turnuvada oynamaya zorladılar. Bu sırada Raven dedi ki Calypso dünyanın en değerli şeyini veriyor ödül olarak. Dileklerini yerine getiriyor. TM3'te cidden durum böyleydi. Oyunu bitirdiğin her karakterde dileğini gerçekleştiriyordu. Tabi dilekler hiç de istenildiği gibi ve istenilen şekillerde gerçekleşmiyordu o ayrı. Twisted Metal (2023 - ) | Peacock Original  Ama sonuçta ortada doğaüstü bir şey var. Calypso doğaüstü güçleri olan bir insandı sanırım.Ayrıca mesela oyundan örnekler verelim. Her aracın kendine özgü silahları vardı benzersiz. Bunlara Special diyordu oyun. Mesela Twister'ın (Watts'ın F1 aracı) special'ı araç o sivri burnunun dikine durup bir topaç gibi dönerek hortum yapıyordu. Şimdi böyle bir şey şu an olsa saçma olurdu. Ama yaparlarsa dizi fantastiğe kaçar. Zaten zaman zaman bunu zorladılar. Kane'in yanan ama öldürmeyen kafası ve araba çarptığı halde ölmeyen bedeni, patlamadan sağ kurtulan John Doe Twisted Metal (2023 - ) | Peacock Original olur mu olur.TM3'te Spectre vardı mesela. Special'i ardında yeşil bir iz bırakan çok iyi manevra yapıp duvarın, toprağın içinden radyasyon gibi geçip giden ve hedefini vuran bir füzeydi. Şimdi bu fantastik bir şey.TM3'te Minion vardı mesela. Sürücüsü bir yaratık gibi bir şey. Uzaylı mıdır nedir.Temper vardı araçları ittiriyor uçuruyordu.Araçlarda görünmezlikler olabiliyordu geçici süre. Bu da fantastik sayılır. Gerçi teknoloji, bilimkurgu filan bunu yedirebilirler belki.Kuru kafa şeklinde etkileyici bir şey fırlatan Mr. Grimm vardı. Hadi buna da kuru kafa şeklinde füze desek. TM3 Final boss'u var Primeval. Onun kuru kafalar fena şekilde takip de ediyor. TM3'teki Roadkill gibi patlayan yıldızlardan da atıyor. Hadi ona da bir tür bomba desek sürücüsü bir garip.Bence bu Twisted Metal turnuvasında farklı gerçeklikler, farklı bir dünya göreceğiz. Fizik kuralları biraz değişik çalışacak gibi o Spectre'de ya da Twister'da olduğu gibi. Şey gibi olabilir Mortal Kombat evreni gibi. Farklı diyarda farklı şekilde ölümcül dövüşler gibi bu da car kombat olacak. Araçların böyle özel yetenekleri olacak. Bunu da Calypso sağlayacak ve yapacak. Ya da gerçekleştirdiği dilekler sonucu böyle olacak.


    Ben 2. sezonda dizinin fantastik türe kayacağı düşüncesindeyim, tıpkı Mortal Kombat gibi olacak bence. Umarım da öyle olur. Oyundaki gerçekliğe yakın çok değişik gerilimli çok ürkütücü vahşetler görebiliriz.


    Bu arada bu dizinin şu anki hâlini The Boys'a benzettim. Hani ciddiyet, vahşet ve gayriciddiyet bir arada olunca tema olarak o havayı verdi ama tabii tam o havada da değil. Daha değişik bir tat.


    Bu arada dizide müzikler eskilere götürdü. TATU'nun All The Things She Said'leri mi dersiniz, Alice Deejay - Better off Alone mu dersiniz, böyle nostaljilere de gitmişler. Ayrıca bölüm sonu müziklerini de dinlemeden geçmedim, siz de geçmeyin. Hele son bölümü hiç geçmeyin çünkü bir after credit sahnesi var. Oyunun temasına uygun metal müzikler, ilk ve -yanlış hatırlamıyorsam- son bölümün sonunda çıkan Sweet Tooth temalı müzikler ya oyun ya da oyundakine yakın temaydı sanırım.


    Sonraki sezonun fazla bekletmemesi dileğiyle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 4 Ağustos 2023; 2:22:39 >




  • Oyunu ile hiç alakam yok. PS4'de çıkmışsa bir bakarım. Dizi uzun bir çekim sürecinde çıkmış. Yani iyi olacağı garantilenmiş gibi. Dizinin post apokaliptik dünyasını çok sevdim. BUnu çok iyi yansıtmış. Hele hele 6. bölüm bence çok başkaydı.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    İnsanlara 4 sene bize hizmet edin, kendi evinize sahip olun diyip kandırmaları, hepsinin organlarının kesilmesi pahasına kabul etmesi, 4 sene sonunda ise öldürülmeleri ve şehir sakinlerinin bunu normal karşılaması...


    Dizi zaten bitmiyor. Hele hele olursa eğer 2. sezon çok güzel olacak gibi. Kıyamet sonrası dünya seven herkese öneririm.

  • İlk bölümü izledim. Başarılı. Eğlenceli olmuş

  • 4K indirmişim mis gibi Altyazı neden gelmiyor anlamadım.

  • Dizi hoşuma gitti. Dün gece 4 bölüm seyrettim, bugün sezonu bitiririm. Özellikle 2. bölümdeki palyaço sweet tooth harikaydı. Umarım ilerleyen bölümlerde tekrardan dahil olmuştur. :)

  • Aileyle izlenir mi?

  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    aileye göre değişir.

    hocam görmüyon mu afişi, çıplak elinde pala, Mad Max tarzı ortam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyunun dizisi anca bu kadar iyi olurdu

    dönem şarkıları zaten +1 yazar benim için

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.