Şimdi Ara

Twitter'da kayıplar bitmiyor: Bir yetkili isim daha ayrıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Twitter'da kayıplar bitmiyor: Bir yetkili isim daha ayrıldı
    Bu hafta başlarında platformda içerik denetlemeden sorumlu Ella Irwin'in istifası ile gündeme gelen Twitter, yönetim ekibinden bir kişiyi daha kaybetti. Wall Street Journal'a göre Twitter'ın marka güvenliği ve reklam kalitesinden sorumlu olan AJ Brown, Cuma günü şirketten ayrıldığını duyurdu. İşte detaylar



    Twitter'da kayıplar devam ediyor



    Paylaşılan bilgilere göre Elon Musk ya da AJ Brown istifa ile ilgili herhangi bir ayrıntı paylaşılmadı. Ancak yeni kararın platformda yaşanan reklam sorunları ile ilgili olduğu düşünülüyor. Niketim Brown, Twitter'ın reklam verenler için güvenli bir yer olmasını sağlamaktan sorumluydu.



    Bildiğiniz üzere Elon Musk devraldığından beri Twitter, ayakta durmak mücadele etmeye devam ediyor. Öyle ki şirketin 500'den fazla reklam kaynağı, bu yılın başlarında platformdaki harcamalarını durdurduğu bildirildi. Bunun ardından Musk ise, şirketin yıl içinde zararı karşılamayı planladığını söylemişti. Ancak platformun geleceğinden endişe duyan sadece reklamverenler değil.



    Özellikle bazı markalar ve kullanıcılar, Musk'ın içerik denetimi kararları nedeniyle nihayetinde Twitter'dan ayrıldı. Yeni haberin CEO'luk koltuğunu Elon Musk'tan devralan Linda Yaccarino'yu ilginç bir noktada bıraktığını söylebiliriz. Niketim Twitter'dan önce NBCUniversal'da reklam satışlarından sorumlu olan Yacacarino, marka güvenliğinin reklamverenler için en önemli öncelik olduğunu söylemişti.



    Ayrıca Bkz.Twitter kodları yeniden yazılıyor, ismi değişebilir



    Ayrıca yeni istifanın, Perşembe günü şirketten ayrıldığını söyleyen Twitter'ın güven ve emniyet başkanı Ella Irwin ile neredeyse eş zamanlı olduğunu belirtelim.




    Kaynak:https://www.businessinsider.com/twitter-trust-safety-exec-out-aj-brown-elon-musk-report-2023-6







  • Toplumların kendi yönetimlerini devletlerini demokratikleştirmeye, güçler - kuvvetler ayrılığına daha fazla önem vermeye çalıştığı bir yüzyılda özel sektörün ve sermayenin "Elon Musk" gibi tiran figürler üzerinden başarı elde etmeye çalışması acınası bir durum ve bu tiranlık sistemi ile er yada geç insan psikolojisinin güç zehirlenmesi, irrasyonel davranışlardan kaçamaması da oldukça normal bir durum.


    Alt ve orta gelirli insanlar ile üst yatırım grupları tekrar tekrar özel sektörde bu tiranlıkları desteklemekten, kurumsal iş dünyasında sadece bir kişinin ismine, söylemlerine, duruşuna güvenerek para yatırmaktan - sermaye sağlamaktan umarım vazgeçebilirler. Zira bu kadar dev varlıklar, iş hacimleri tek başına olabilecek bir şey değil. Orta ve büyük yatırımcıların bu kişiye sağladıkları finansal destek, yatırımlar çığ topu etkisi ile bu gücün oluşabilmesini ve ayakta kalabilmesini sağlıyor. Aynı devletlerin ve şirketlerin, herkesin devasa borçlu ve alacaklı olması ilişkisi gibi.





  • siteyi kuruttu Allahın cenabeti

  • azıcık iyi bir rakip çıksa twitter anında buhar olur gider. büyük bir açık var bu durumda fakat kimler nasıl bir ilerleme kaydetti göremiyoruz.

    biri bu deliyi batırsın.

  • Yalan yok, AJ Brown'un istifası çok zoruma gitti... (böyle mi tepki vereceğiz anlamadım 🤣)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.