Şimdi Ara

Twitter logosu eskiye döndü, Dogecoin çakıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • myhotyro M kullanıcısına yanıt

    Böyle şeyler ancak abd gibi bir ülkede olabilir. Abd parası olanın kanundan üstün olduğu bir ülke siyasetçisi kanun yapıcısı para sahiplerinin desteği ile seçilen bir ülkede yapılabilir böyle işler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kripto paralar hakkında azıcık bilgisi olan kişiler doge, shiba ve türevlerine yatırım yapılmayacağını bilir. Yatırım yapanlar ya coin piyasasını hiç bilmeyip "doge coinin arkasında elon var", "filanca bundan çok para kazandı" sözleriyle bu coini alanlardır. Ya da elon'un manipülasyonun farkında olup da bundan "ben de kazanayım" kafasında olanlardır. Aradaki fark, birinde bilinçli bir davranış varken diğerinde cahil cesaretine ek fomo'ya kapılma var. Tabii ki dalgayı yakalayabilenlerden bazıları kazanıyor ama büyük bir çoğunluk dalganın nerede terse döneceğini bilmediğinden (elon'un keyfine kalmış, manipülasyon dememiz de bu yüzdendir.) aldıkları fiyatın altına bir anda düşen coinlerde zarar ediyor. Bu da bir tür keriz silkeleme halini almış. Aslında bu coinleri alan herkes alış anında kendisinin çok zeki olduğunu sanıyor. Satış anında zekasının farkına varıyor:)

  • Bu dogecoin yatırımcısında da bir mazoşistlik var bence. Elon reisin kendilerini tokatlayacağını bile bile hala ellerinde tutuyorlar.

  • Bu coini alanları anlayamıyorum.

    Arzı sınırsız köpekli şaka coinini alıyorlar. Senede bir kaç kere Elon tweet atacak da zıplayacak.  Zaten artık onun bile etkisi pek olmuyor.

  • Elon Twitter ı bedavaya getirmeye çalışıyor. Bu adam hem longtan hem shorttan topladı :) bu adam hareket edince longa yetişemesende short mutlaka kısa sürede geleceğinden girin abi :) short olarak her zaman kazandırır.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.