Şimdi Ara

Twitter (X), kan kaybediyor: İndirmeler ve kullanıcı sayısı hızla düşüyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Elon’u sadece isminden ibaret tanıyanlara söyleyim. Bu adam manipülenin babası. Kriptodan milleti dolaylı yoldan batırıp milyarlarca doları cebine koydu.

    Twitteri ilk almıyorum deyip hisselerini aşağı çaktırıp sonra alttan topladıktan sonra, tamam alıyorum diye yine milyon dolarları cebine koydu.

    Kısadan hisse; legal dolandırıcıdır kendisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt

    Elon gibi bir adama zorla satmak? Sen bu adamı tanımıyorsun. Manipülenin babası. İlk almıyorum diye bilerek söyledi ki, hisseleri aşağı çaktırdı ve topladı aşağılardan. Kriptoda manipülasyonun kralını yapar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkaura kullanıcısına yanıt

    İnşaat ve turizm firmaları gibi sağlık sektörüne girdiler, ortalığı batırdılar. Herkes kendi işinde başarılı bir CEO olsa ne güzel olurdu, başkasının işine girince kimse başarılı olamıyor.

  • 15-20 gün önce kadar da ''X'' tarihinin en yüksek kullanıcı sayısına ulaştı diye bir haber çıkmıştı. Hangisine inanalım ?

  • Elon Musk aptal değil. Yani Twitter’ı alıp sonra yok etmeye başladı. Bunun bir sebebi olmalı, belki de en başından beri amacı buydu bilemezsiniz. Ben çözebilmiş değilim henüz. Ama mutlaka vardır bir açıklaması. Tıpkı Microsoft ‘un yardım bahanesiyle Nokia’yı alıp sonra da hem Nokia’yı hem Symbian’ı yok etmesi gibi…

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.