Şimdi Ara

ÜBER DIZI TAVSIYE KONUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Soyle dizi var mi? Bunun gibi var mi? Nasildir baslasam mi? Sorularina son!
    Buyuk hizmet ayaklariniza kadar geldi. Kisa bilgilerle dizi hakkinda fikir sahibi olabilirsiniz. Ancak en buyuk tavsiyem ilk bölümü izledikten sonra karar vermektir.(bazilarinda ise yaramaz ama olsun.)


    TRUE DETECTIVE 9.1

    Dram,gizem,gerilim,polisiye. Bunlar var. Ama en onemlisi babalar gibi FELSEFE var. Bu diziyi moraliniz bozukken izlemeyin! Keyif almak istiyorsaniz tam gunes batarken baslayin. Sigaraya baslatabilir ben karismam. Introsu kusursuzdur.

    2 sezon 2 farkli hikaye. 2. 1. Kadar etkili degil bence. 2den baslayin sonra 1. Sezonu izleyin.

    FARGO 9

    Cinayetler, garip olaylar, garip insanlar ve beni bagimlisi yapan KARA MIZAH. Usta oyunculuklar firtinasi. 2 sezon bitti. Farkli hikayeler. 2side birbirinden harika. Ama bilybob Thornton dan dolayi once 2 sonra 1 i izleyin derim yine. (3. Sezonda Obi wan nami deger Ewan Mcgregor abi de dizide rol alicak baslamak icin baska bi neden)

    BrBa 9.5

    Ne bakiyosun oglum izlesene sunu!


    SOPRANOS 9.2

    Godfather,goodfellas, once upon a time in murica izledikten sonra "abi soyle bi dizi cekseler ya be" diye iç cekiyorsan, CEKTILER. Hemde cok kral cok manyak oldu. Bir mafya babasindan aile babasi olur mu sorusuna cevap niteliginde. Kendinizi starbucks,pizza hut gibi markalara ve makarnayi ketcapla yiyenlere saydirirken bulabilirsiniz.
    Introsu kusursuzdur.

    SONS OF ANARCHY 8.6

    Her genc insan evladi bir kere motora merak sarar.sarmisken tam sarin! Suc,motorlar,kizlar,kiz gibi motorlar ve daha fazlasi. Kendinizi google a "ucuz chopper motorlar" diye aratirken bulmaniz normal.


    NARCOS 8.9

    Soy el fuego que arde tu piel, soy el ague que ma ta tu se.

    Boyle bisey introsu olan Pablo Emilio Escobar Gaviria abimizi anlatan muhtesem dizi. Ilk sezonda pablo reyiz ol de olelim derken ikinci sezonda ulan pablo yanimda olucaktin sen diye bi degisime sokar.soylenene gore hatalari vardir. Ama cogu gerçeği de oldugu gibi aktarmistir. Pablo abimiz olmesine ragmen dizi devam edecektir. Sonucta Kral oldu yerini Krallar aldi diye bosuna demediler dizide.


    PEAKY BLINDERS 8.8

    En underrated dizilerdendir. I. Dunya savasi sonrasi ingilteredeki cetelerin halini anlatir. Oyunculuklar kusursuzdur. Bircok unlu sima gorebilirsiniz. Insana ingiliz aksanini sevdirtir. Gardrobunuza bakip ic gecirmeye sebep olabilir. Ingiliz aksani+suc+basrolde Cillian murphy. Yetmedi mi? Tom hardy de var.

    GAME OF THRONES 9.5

    Iste heryerde spoilerlari verilen, insanlari sevdigi house(klan gibi dusunun) yuzunden birbirine sokan, baya film kalitesindeki kitaptan uyarlama dizi. Pek aciklamiycam bilmeyen yoktur. Jorah reis oldugu an birakicagim dizidir. En buyuk ozelligi budur. Sevdiginiz karakter polat alemdar degildir, en ufak hatasinda olebilir. Hata yapmasa da olebilir. Sevdiginiz karakter olur.



    MR ROBOT 8.7

    Her pc kullanicisinin hayali. Heckirlik. Hak yiyen hek yer mottosuyla ilerleyen dizi, asosyal, toplum salak yiaa diyen karakterimiz uzerinden ilerler. Oyunculuklar guzeldir. Pek sevmem ama her Turk gencinin icindeki heckirlik atesini guzelce harlar bu dizi.


    SHERLOCK 9.2

    Bildigimiz sherlock holmes. Ama muhtesem tarafi bizim çağımızda gecmesi ve bunu kusursuz islemesi. Bolum degil film izletir. Hem sure hem de cikma suresi olarak! Benedik kamburbeyc abimiz superdir. Watson, martin freeman icin bicilmis kaftan gibi zaten. Izleyin.


    Broadchurch 8.4

    True detective in kardesidir benim gozumde. Doctor who yu bir kere bile izlemis olsaniz david tennant abiye hayran olmamaniz mumkun degil. Yine dokturmus. Benzer konu islenir. Bir cocuk olur ve 2 dedektif bunu cozmeye cabalar.kasabada herkes mutludur ama herkesin sirlari vardir.


    Stranger Things 9

    Ilk sezonu yeni bitmis muthis dizi. Dizinin basrolu 4 cocuk. Ve muthis oynamislar. Ortalik yetenek kokuyo. Bir kasabada frp meraklisi, tam bir geek olan 4 cocuk tan biri kaybolur. Sonra bu çocuklar ozel bi cocukla tanisir. Yaratiklar, super gucler, şerefsiz government falan tam bir 80 90lar da cikmis film gibidir. Uzun lafin kisasi cok kalitelidir kesinlikle izleyin.


    MAD MEN 8.6

    Reklam sektorundeki deli adamlari anlatan, coolluk akitan dizi. Basrolumuzun elinden sigarasi, kolundan cekici bir kadin eksik olmaz. Tam bir alfadir. Dizideki entrika,dram tam Turk dizilerinin basarmaya calistigi ama icinde boguldugu seviyededir. Ilk bolumler sikabilir ama birakmazsaniz hastasi olursunuz.


    THE NIGHT OF 8.8

    Bir anlik bir olay, bir insani nasil degistirir? Brba tarzi bi degisim söz konusu. Mini seri. Karakterimize BIR gece bir sey olur ve hapse girer. Herkes onun icin ugrasir ama o kendisi icin ugrasir mi bilinmez. Irkciligi,hukuk sistemini cok guzel elestirir. John Torturro dan oyunculuk akar durduramazsiniz. Dram seviyosaniz kesinlikle izleyin. Kaliteli dizi seviyosaniz hemen acin.


    RICK AND MORTY 9.3

    Kusursuz bi animasyon dizisi. Harbiden dusunuyorum kusuru yok. An gelir altiniza mictirir, an gelir durur bi ulan be dedirtir. Back to the future sevdiyseniz hemen izleyin. Manyak, alkolik bilim adami dede, biraz salak ama dogrucu torun,at cerrahi anne, ezik baba. Yetmedi mi?




    Yeni diziler izledikce devam edicem. Bazi dizileri hiç eklemiycem. Sonucta kisisel bi liste ve overrated dizi dolu piyasa. Mumkun oldugu kadar guncel tutucam.


    ASH VS EVIL DEAD 8.6

    Sihirli bir kitap dolayisiyla seytanlar dunyaya inmeye baslar. Kahramanimizda testereli koluyla seytanlari bicer. Ama bu kahraman bildiginiz gibi degil. Bi kasa soguk biraya dunyayi feda edebilir. Unlu evil dead filminin devami gibi. Hala korkutuyo ama yeni formatimiz komedi. Ve kahkalara bogan bi komedi. Kaliteli bi korku dizisi ariyosaniz izleyin. Komedi ariyosaniz da izleyin. Diziden bi replik

    Pablo Bolivar: You fought this thing before. Maybe you just got to finish what you started.
    Ash J. Williams: You listen to me. Whatever I was, that was a long time ago. Let it choose somebody else now. Me, I'm cutting out!
    Pablo Bolivar: You can't outrun evil, Ash!
    Ash J. Williams: Watch me!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pony Hunter -- 2 Aralık 2016; 19:59:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Takip güzel anlatmışssın Sapranos'dan başlarım bende.
  • güzel olmuş hocam. gerçekten breaking bad en iyi dizi.
  • son zamanlarda sherlock kitledi baya :)
  • westworld
  • Rick and morty tarzında dizi arıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bobsantino kullanıcısına yanıt
    Avatar
    South Park
    Family Guy
    BoJack Horseman
    Adventure Time
    Regular Show
    Gravity Falls
  • Gravity Falls ve Avatarın Rick an Morty ile uzaktan yakından alakası yok
  • bobsantino kullanıcısına yanıt
    Aslında yazmayacaktım ama onlar da güzel, diğerlerini izlemiş olabilirsin fazla seçenek olsun diye yazdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 2 Aralık 2016; 18:23:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bobsantino kullanıcısına yanıt
    Paralel evrenler galaksiler fikri hosuna gittiyse futurama dene bi hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pony Hunter

    Paralel evrenler galaksiler fikri hosuna gittiyse futurama dene bi hocam

    Bakarım
  • Mad Man'e start verdim. Artık ne çıkarsa
  • cakiyyyy C kullanıcısına yanıt
    Ilk sezon bu ne ya diyip birakmayin sakin. Sonra anliycaksiniz degerini :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pony Hunter kullanıcısına yanıt
    İlk 10 dk'dan sonra kapattım
    Çok çabuk sıkılıyorum herşeyden.
  • cakiyyyy C kullanıcısına yanıt
    Allah allah :D o zaman daha kisa dizilere yonelin hocam. Rick and morty ash vs evil dead falan deneyebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konu izlemediklerime hemen başlayacağım
  • Yararlı konu olmuş,illa ki dizi önerin diyen arkadaşların işine yarar. Ama 1-2 dizi daha eklenebilir.
  • Izledikce ekliycem hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.