Şimdi Ara

Ucuz Kitap Alma Sitesi LilaKitap.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kitap, ufkumuzu açan ve insana yeni pencereler kazandıran hayatımızın en önemli parçalarından biridir. Kitap okurken bir diyardan diğer diyara yolcuk yapar, düşüncelerimizle geleceğimizi sorgularız. Her ne kadar kitap okumak ne kadar önemli ise, hangi kitabı okuduğumuzda bir o kadar önemlidir. Kitap seçerken bir çok etmene dikkat etmeliyiz. Çünkü bir insanın ömrü boyunca okuyabileceği kitap sayısı sınırlıdır. Dünyada ise milyonlarca kitap vardır. Kitap okumak kadar zamanızı hangi kitaba ayırdığınız da son derece önem teşkil etmektedir.


    Bir önemli meselede kitabı nereden aldığımızdır. Kitap okumak ve kitap seçmekten sonra kitabı nerede aldığımıza dikkat etmek bize zaman ve tasarruf kazandırır. Lilakitap.com sitesi bu amaçla kitap okurlarına hem zaman ve hem nakit kazandırmak için kadın bir girişimci tarafından ticaret hayatına dahil edilmiştir. Lilakitap.com'da kayda değer bulunan 60.000 kitap satışa hazır sergilenmektedir. Dilediğiniz kitabı satın aldığınızda 1 iş günü içinde kargolaması gerçekleşir, sürekli açık müşteri destek merkezi ile dakikalarca telefonda müzik dinlemek zorunda kalmazsınız. 15 günlük iade süresi ile de kafanız rahat olur.


    Kitap okuyun, en iyi kitabı seçin, ucuz kitap alın ve zamanınıza değecek bir kitabı iyi bir kitap sitesinde alın.







  • Teşekkürler hocam paylaşım için. Bende şu siteyi önermek isterim, genelde buradan kitap alıyorum. https://www.kitapgezegeni.com/ buradan uygun fiyata çok kitap aldım, tavsiye ederim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.