Şimdi Ara

Ucuz kulaklık + SSD mi? Kaliteli kulaklık mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar biraz farklı bir sorum olacak sizlere. Toplamda 200 TL param var. Normalde Logitech G230 alıp geçecektim. Sonra G230 ile ilgili kötü yorumlar derken başka kulaklıklara baktım fiyat indi çıktı derken aklıma SSD geldi sistemimi yeni topladım gayet güzel bir sistemim var ancak 1TB HDD olduğu için tam performans alamıyormuşum gibi geliyor.

    Kulaklığı oyun için istiyorum bu arada özellikle CS:GO v.b FPS ler için.
    Şimdi;
    1-1 tane ssd(120 GB) alırım ama ne hoparlörüm ne de kulaklığım olduğu için ses olmadan devam ederim(edemem).
    2-30-40 tl ye dandik bi philips kulaklık alırım bide ssd alırım.
    3-150 e kulaklık alırım(tavsiyelerinizi bekliyorum) + 50 tl ye 2 hoparlör alırım. SSD için para biriktirir daha sonra alırım

    Sizce ne yapsam yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Oldu O zaman kullanıcısına yanıt
    Bak ben hepsiburada dan 60 tlye philips kulaklık aldım. Ses gayet güzel. Bu ses olayı aslında tercih meselesidir. Bna göre ses çıksın yeter. Ama bir başkası en ince ayrıntıyı duymak hatta hissetmek ister. İşte burada kararı sen vereceksin. Ama bana soracak olursan,2. yol daha mantıklı. Ssd oldukça hızlandırır cihazı. Kulaklık 50tl civarı bişey alırsın yeter.
  • Aynen şuanda bana mantıklı gelen de 2. yol ancak ses duymaktan kastım mesela cs:go için konuşayım adamların ayak seslerini duymam lazım nereden geliyor 7 yön var bildiğiniz üzere arkadan geliyor demek var sağ arkadan veya sol arkadan geliyor demek var. 50 TL lik kulaklık ile sağ arkayı anlayabiliyorsam tamamdır.(veya sağ üstü) Ancak 50 TL lik kulaklık bunu sağlayabilir mi bilemiyorum(Razer 7.1 Virtual .. programım da var)

    SSD muhteşem bir şey ise.. bilgisayarımın açılışından tut o diske kurulu programlarım süper bir performans ile çalışıyorsa tamam SSD + 50 TL lik kulaklık. Ama yok öyle fazla bir fark bekleme SSD, HDD nin biraz hızlısı diyorsanız kaliteli bir kulaklık alırım.
    @EfeYakupKarahanlı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldu O zaman -- 14 Ekim 2015; 14:05:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oldu O zaman kullanıcısına yanıt
    Şimdi ssd ile hddnin çalışma prensibi birbirinden farklı. Hızları da öyle. Sistemde gözle görülür bir fark olacaktır. Fakat burada sistemde yüklü yazılımlar,açılışta çalışan programlar,virüsler vs pcnin hızını etkileyen faktörlerdir.Herşeyi ssdye bırakmak doğru olmaz. Biraz da sen dikkat ediceksin. Pc çocuk gibidir. Sürekli ilgi ve bakım ister. Gerekli temizlikleri yaptıktan ve virüsten korunduktan sonra pek bi sıkıntı çıkmaz...
    Şu an hızla ilgili bir problemin yoksa ssd çok acil değil. biraz para biriktir ve 240 gb al. 120 gb hemen dolar. Özellikle yeni nesil oyunlar oldukça yer kaplıyor diskte. Sonuç olarak eğer ayak sesi,çakıl taşları,yok işte 7 yön falan gibi bir beklentin varsa,o zaman sağlam iyi bir kulaklık al. İleride paran olunca 240gb bir ssd al. Bu daha mantıklı olur.
  • Oldu O zaman kullanıcısına yanıt
    SSD oyunlardaki fps'ni etkilemez ama sistem ya da uygulamaların açılış sürelerini vb muazzam derecede düşürür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.