Şimdi Ara

UNDERGROUND 2 YARDIM EDİN DELİRCEM !!!!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hey maşallah
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sefer33


    quote:

    Orijinalden alıntı: mikailkilicbag

    ben %78 de kaldım araba subaru ful modifiye yollardada yarışlar bitti draft felan yaptım hatta ne kaldı gerisi için

    8 sene önceki konuyu hortlattın,bravo! sana

    napıyım cansıkıntısından bi oynayım dedim kaldım sinir oldum efsane oyun oynanıyo şimdide bide pc kötü anca bu ondan
  • hatırlayan varsa bi söylesin ya
  • 10 senelik HORT! Şaka bir yana, hala oynayan var mı bu oyunu?
  • Arkadaşlar bu sorun zamanında başıma gelmişti 10 sene geçmiş üstünden başına gelen varmı bilmiyorum. Cracktenmiydi neydendi artık o zamanlar. Bu şekilde bi yere geldikten sonra şehirde ne dolaşan yarış arabaları ne yarışlar ne görevler hiçbiri çıkmıyordu. Oyunun bug'ıydı sanırım. Sildim başka yerden kurdum düzelmişti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KacaKTV

    Arkadaşlar bu sorun zamanında başıma gelmişti 10 sene geçmiş üstünden başına gelen varmı bilmiyorum. Cracktenmiydi neydendi artık o zamanlar. Bu şekilde bi yere geldikten sonra şehirde ne dolaşan yarış arabaları ne yarışlar ne görevler hiçbiri çıkmıyordu. Oyunun bug'ıydı sanırım. Sildim başka yerden kurdum düzelmişti


    Aynen öyle hocam, o zamanlar tabi para yok pul yok, "crack" denilen olayların çokça yaşandığı ve çoğumuzunda henüz bunun illegalliğinden haberi olmadığı veya gençliğimizin saflığıyla alıp oynadığımız zamanlardı. Tabi o zamanlar şimdilerdeki gibi Crack versiyon 1, 2 ,3 Crack Fix gibi güncellemeler yapılmıyordu. CD içerisinde gelen tek bir Crack ile ya sorunlu ya sorunsuz bilmeden oynuyorduk. Bu sorun "yetersiz" bir crack dosyasından kaynaklı olduğunu anlamam senelerimi almıştır. Daha sonra çıkan, daha güncel crackler ile bu sorunu bir daha yaşamadım. Özetle bu sorun ne oyun içindeki "visual rating" ne gizli yarışlar ne magazin kapakları ne de sokak yarışçıları ile alakalı. Hala bu sorunla karşılaşanlar oluyorsa bilmeliler ki bu kullandıkları crack'in eski sürüm olmasından kaynaklı. Oyun çok eski olduğundan fazla bir emek hırsızlığına girmeyeceğini düşünüyorum, keza geçen 10 sene içerisinde olan oldu. Bu soruna maruz kalanlar internette güncel bir crack aratsınlar veya bulamıyorlarsa burada durumu paylaşsınlar bizler de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım. Tekrar hoşbulduk, herkese iyi eğlenceler dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eser_akar -- 22 Mart 2016; 0:00:37 >




  • 5 yıl geçmiş bu sefer ben hortlatayım dedim :) yeni yarış oyunlarının dandikliğinden dolayı dün itibariyle oyunu indiridim ve oynamaya başladım, hakikaten efsane oyun olduğunu tekrar görmüş oldum, hala aynı zevki veriyor indirin oynayın derim.

  • Aykutbey80 A kullanıcısına yanıt

    Yalnız o hort öyle olmaz birader  




    Aaah ah, eski günler...  

  • Hort yarışı başladıysa 20 yıl sonra burda buluşalım

  • Ps2 emulatörü ile oynarsanız bu tür sorunlar yaşamazsınız. Oyunun pc portunda sıkıntılar var.

  • Duygulandım lan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Aykutbey80
    @Bgrn7
    @Nokky

    Arkadaşlar 16 senelik konumuza hoşgeldiniz.
    Birazcık geç oldu ancak sorunu sonunda çözdüm.

    Bu sorun 16 sene önceki bir seri Underground 2 diski ile alakalı. O zamanlar steam vb. platformlar olmadığından oyunu fiziksel almıştık. Haliyle first day patch veya herhangi bir güncelleme de bulamıyorsun.

    Gerçi güncelleme kültürü yokmuş, düşünsenize her oyun son sürümüyle çıkıyor. Alıyorsun ve bitiriyorsun, nadiren sorun yaşıyorsun. Şimdi indirdiğiniz oyunlardaki güncellemeleri söylememe gerek yok sanırım.

    Neden artık dandik oyunlar yapıyorlar sorusuna yanıt olarak neden artık Nokia 3310 yapmıyorlarsa aynı sebepten diyebilirim.

    Gelinen noktada kısa vadede bir an önce kazandıracak şeyler sunma derdinde herkes. Oyun henüz tamamlanmadı mı? Patch ile çözer para ile satarız. Oyunun bitmiş halini böler, parça parça satarız. Çok sağlam ve uzun soluklu, üstüne bolca düşünülen bir modifiye ve oynanış sistemi, hikaye olmasın, bunun yerine hızlıca şipşak yapalım, her sene çıkaralım. Süperarabaları tercih edelim, onlar modifiye edilmez zaten.

    Yani sizi bilmem ben ne bileyim ben modifiyeli Honda Civic'ten aldığım keyfi hiçbir şekilde Bugattiden alamıyorum. Özelleştirme sıfıra yakın. Koyma kardeşim supercar, amacımız sadece hızlı gitmek olsa formula oynarız.

    Sonuca gelirsek son versiyonlarda bu bug olmuyor artık. Sonrasında indirip deneyip bitirmiştim oyunu öyle yıldız puanını arşa çıkarmakta gerekmedi, belli bir seviye üstüne çıktığında bir telefon geliyor zaten yeni bölge açılıyor kendiliğinden. Biz boşu boşuna uğraşmışız diyeceğim fakat o uğraşımız bile o kadar değerli ki...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.