Şimdi Ara

Ürun resimleri cekmek icin fotograf makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba. İnternet sitemize magazamizdaki urunleri koymak icin kaliteli bir fotograf makinesi ariyorum. Resimler stüdyo tarzi bir ortamda gercek manken ile cekilecek.(bayan kiyafetleri). Resimlerin cok canli olmasi lazim. Bilgisayarda zoom yapimca cözünürlük hemen bozulmayacak. 1000 - 1500 lira bütcem var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einsteinın Beyni -- 7 Kasım 2012; 1:17:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 1500 tl Bütçe ile Canon 600D yada Nikon D5100 tercih edebilirsiniz
  • Ben de aynı amaçla D5000 kullanıyorum. Tabi D5100 daha iyi olacaktır. Ama naçizane tavsiyem, kesinlikle bir paraflash set ve fon perdesi almanız. Aksi halde sonuçlardan maalesef memnun kalmayacaksınız. Zaten sitede kullanacağınız için çok fazla çözünürlüğe de gerek yok aslında. İşin sırrı ışıkta.
  • Sonradan hayal kırıklığı olmasın diye şimdiden belirtmek isterim, ürün çekimi "objeyi karşına koy, deklanşöre bas çek" şeklinde olursa sonuç kesinlikle hüsran olur ve ciddi fotoğrafçılık bilgisi gerektirir. 1500 tl verip de çektiğiniz fotoğrafların hiçbirişe yaramadığını gördüğünüzde çok geç olacaktır.

    Size tavsiyem, fotoğrafların cidden göz alıcı olmasını istiyorsanız, bu işi daha önce yapmış bir kişiyle çalışmanız. Bu demek değilki çok paralar dökün işin en iyisini bulun... Fotoğrafçılık eğitimi almış, ışığı kullanmasını bilen bir kişi size yardımcı olacaktır. Buradan bile size yardımcı olabilecek arkadaşlar bulabilirsiniz. Ya da fotoğrafçılık kurslarında sizin işinizi uygun fiyatlara görecek arkadaşlar da olabilir.
  • Aslında deneme yanılma yoluyla ve internette güzel bir şekilde araştırma yaparak da çok güzel kareler elde edilebilir. Ben yine söyluyorum. Işık,ışık,ışık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.