Şimdi Ara

USB Ses Kartı Bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar fotoğrafta görülen harici ses kartını pc ye usb ile bağlıyoruz. SPDIF OUT tan optik kablo ile ev sinema sistemine giriş yapıyoruz. Bu doğru bağlantı mı?

    Usb kablo sesi pc den bu kartta taşıyor mu? Yoksa pc anakartı audio soketlerinden harici karta giriş yapmam gerekiyor mu? Teşekkürler


    USB Ses Kartı Bağlamak



  • Usb ile pcye bağlamak yeterli oluyor. Doğru ifade ile usb sesi bu karta taşımıyor. Usb ile bağlayınca bu kart bilgisayarın bir parçası oluyor ve sesi kendisi oluşturuyor. Hatta siz bu karta bir de optik kablo bağlarsanız sesi bu kart da oluşturmaz. Doğrudan optik kablonun diğer ucundaki sistem kendisi oluşturur. Yani siz bu kartı aradan çıkarmış olursunuz. Sırf ses sistemine optik bağlantı yapmak için bu kadar büyük bir kart almanıza gerek yok. Daha küçük boyutlarda hdmi'dan gelen video ve sesi ayıran ufak kartlar var. Ayırıp tekrar size hdmi + optik olarak bağlama imkanı sunuyor. Onları tavsiye ederim.

  • trkgncr kullanıcısına yanıt

    Cevap için teşekkürler, aslında yapmak istediğim tam anlattığınız olay optik ile ses sitemine giriş yapabilmek. B650m anakartım var fakat optik çıkış yok. Optik çıkışlı PCI Ex ses kartı alacaktım anakartta slotları kullanamıyorum. Ekran kartı kapatıyor. :( Bahsettiğiniz kart için link paylaşırsanız sevinirim.

  • SRKN32_IST S kullanıcısına yanıt
    USB Ses Kartı Bağlamak
    USB Ses Kartı Bağlamakamazon
    Snxiwth HDMI Ses Dönüştürücü 4K Dönüştürücü HDMI + 3,5 mm Stereo HDMI Ses Çıkarıcı ile Optik SPDIF | HDMI'dan SPDIF Dönüştürücü Dağıtıcı | TV Blu-ray Oynatıcı için
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07FX6C7TP?ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_X1KQGQSBTKEYPXSG2000

    Çok bakamadım ama bende bunun ugreen marka olanı var. PS4 slim modellerde optik çıkış olmayınca bununla çözmüştüm.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.