Şimdi Ara

üst komşu ses sorunu nasıl çözerim? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
29.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Birkaç defa konuştuk. Sonra birkaç aradım. Artık ben utandım arayamadım mesaj attım. Yine olmadı duvara vurdum. Sonra onlar da duvara vurdu. Şimdi konuşmuyoruz. Birbirimizi görünce bakmıyoruz.
    İşin kötüsü ikimiz de mal sahibiyiz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VolcanoPower

    1- 2 defa cık uyar
    2- eger kiracıysa ev sahibiyle görüş ve uyart
    3- laf anlamıyorlarsa polis çagırıcaksın ve bunu kayıt ettirirsen yarın birgün dava açarsan herarlde ispatın olur diye düşünüyorum
    Oyle bir dunya pek yok. Cunku bazi komsular da kerkenez gibi simarikligindan her sesinize laf ediyor.

    Ben kiraciyim. Haklarimi biliyorum. Gitmis ev sahibine sikayet etmis. Neden? Gunduz vakti ses yaptigim icin. Yaparim kardesim. Saat 7 aksam 7 arasi benim sesime kimse karisamaz kanunen hakkimdir. Ben de kimseninkine karisamam.

    Ev sahibi benim anam mi babam mi. Sen kimsin de ona sikayet ediyorsun dedim. Ev sahibiyle de iyidir aramiz. Hicbir sey olmadi tabii ki olamaz da zaten.

    Su an kendi kasindi. Evde av receiver ve guclu bir subwooferim var. Evli barkli adamim boyle ergen ruhuna soktu beni artik gicikligina yapiyorum kanunen hakkim olan saatlerde kendi basina dert aldi. Basta gercekten dikkat etmek istedim uzmeyeyim dedim gece vakti.

    Ama beni ev sahibine sikayetten sonra ipi kendisi kopardi. Simdi benimle birlikte bass dinliyor. Bir daha kapima gelirse ben tacizden dolayi onu polise sikayet edecegim. Hadi bakalim.

    Hicbir sey de yapamaz. Butun apartmandan imza toplayacak da dava da 2 senesi var o isin. Zaten o zamana kadar kendi evimize tasiniriz.

    Siz siz olun insanlari anasi babasiymis ibi ev sahibine sikayet etmeye kalkmayin. Cikin adam gibi kendiniz konusun. Senin evin var diye ustundeki ikinci sinif insan degil. Ev sahibi kim kopek de beni ona sikayet ediyorsun. Benim yasal hakkim cercevesinde istersen icisleri bakanina git. Kanun var. Ogle vakti ses cikaran kimseden sikayetci olamazsiniz. Ha gece 12 den sonra ses icin de isiniz zor. Polis gelecek de kanitlacaksin da. Bosa kurek.

    Sikayeti olan gitsin mustakile tasinsin. Hani ev sahibisin super ust sinif insansin ya. Mustakil eve de paran vardir defolur gidersin.

    Birlikte yasiyorsan insanlara toleransin olacak. Yoksa boyle dusman edinirsin birlikte bass dinleriz sinirden kendini yersin.

    Neymis gece kedilerimiz kosturuyormus. Lan ben senin kerkenez cocuk artiklarinin sesini duyuyorum ya? Bir kere bile kimseyi sikayete gitmedim. Insaniz ses yapabiliriz. Bundan dogali yok. Benim bir kedim icin onlarin tum cocugunu yakarim. Herkesin cani kendine. O yuzden kesecek sesini oturacak. Kesmezse gider karakola evimi tacizden ifade verir. Nasil isterse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 21 Mayıs 2020; 9:8:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Üst komşu gürültüsü kötü. Önceki evde de üst komşunun temizlik robotu vardı, şimdi oturduğum evde de üst komşunun temizlik robotu var. Süpürge değil hilti mübarek. Gürültü yapan 2 de çocuk var. Biri benimkiyle yaşıt (11 aylık) diğeri 7-8 yaşında.

    Koşturma sesi mi dersin, yürüteç sesi mi dersin, süpürgeden önce gajırt gujurt eşya sesleri sonra hilti gibi süpürge sesi sonra yine eşya çekme sesleri. Arada bağırış çağırış illa ki olur her evde ona diyecek bir şey yok.
    Şimdilerde bi de ses sistemi gümbürtüsü gelmeye başladı. Artık kibarca uyardık bass sesi çok geliyor diye. Önce çirkefe yatar gibi oldular ama sonradan özür dilediler. Benim de ses sistemim var ama takmıyor kimse rahatsız olmasın diye. İkimiz de ev sahibiyiz yapacak bir şey yok.

    Artık dua ediyorum Allah'ım ya üst komşuma ya da bana müstakil ev nasip etsin diye.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.