Şimdi Ara

üstadlar yorumlasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese slm arkadaşlar. Yeni bir sorum var sizlere RX-V459 yamaha amfi için Quaral 500 hop. düşünüyordum ama şuan Harman/Kardon HKTS 11debanauyar. Bu iki hoparlör setinden hangisi daha iyi (benim bazı testlerde okuduğuma göre harman ses olarak daha iyi ayrıca devasa birde aktif subwoofer ı var ?) ve hangisi yukarda söz ettiğim Yamaha ya daha iyi gider? Üstadlardan ve ürünü dinleynlerden yardım istiyorum. Harman alman mı amerikan malı mı?



  • Başlık biraz sert olmuş wezzi!
    Mesela " Üstadlar yorum yapsın lütfen " gibi bir başlık, sana daha çok yardım ulaştırır diye düşünüyorum. Bu arada kendimi üstad bilip, alındığımdan değil yazdıklarım, sadece yardım alabilmen için bir öneri. Kal sağlıcakla...
  • kursad_75 arkadaşım ben sitenin yenılerinden olduğum için benden eski herkesi üstad kabul ediyorum. Başlığa gelince kimseye zorakı bir durum meydana getirmek için değilde, biraz dikkat çeksin biraz çabuk cevaplanabilsin diye böyle ortaya bir tartışma atılmış iddalı bir konuymuş izlenimi vermek istedim. Yanlış anlaşılmaya sebep verdiklerim kusura bakmasın. Cevaplayan arkadaşlara teşekkür.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: wezzi
    Başlığa gelince kimseye zorakı bir durum meydana getirmek için değilde, biraz dikkat çeksin biraz çabuk cevaplanabilsin diye böyle ortaya bir tartışma atılmış iddalı bir konuymuş izlenimi vermek istedim.

    Emin olunuz ki, sorunuz hakkında ipucu vermeyen bu tür popülist başlıklar sanılandan çok daha az etkili oluyor.
    Forumda başlık atılırken, mümkün olduğunda spesifik tarif yapılmalıdır;
    bu sayese hem ilgili kişiler konuyu farkedebilir hem de forum arama motoru daha sağlıklı çalışır.
  • Arkadaşlar niyetimizin halis olduğundan bahsettim daha fazla üzerinde durmam. Ama bilgisi olan arkadaşlarım varsa killforyou , zapatero, thecantan yada ismini anımsayamadığım diğer üstadlar ve ürünü bilenler yardımcı olursa sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.