Şimdi Ara

UYGULAMALARI HAFIZA KARTINA TAŞIMA_X10 MİNİ VE PRO İÇİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • forumda birçok arkadaş uygulamaları hafıza kartına atma konusunda hala sıkıntı yaşıyor.daha önce birkaç kez daha paylaşmıştım.yine paylaşıyorum.çok kolay bir işlem


    http://hotfile.com/dl/115511591/b0da1d6/uygulamalar_hafza_kartna_atma.rar.html



    bu linkten gerekli uygulamaları bulabilir,root edip,hafıza kartından bölüm oluşturup uygulamaları link2sd ile hafıza kartına atabilirsin.2.2 nin zaten böyle bir yazılıma ihtiyacı yokmuş.2.2 ile uygulamaları hafıza kartına atabiliyormuşuz.

    yaptıklarımı anlatmaya çalışayım.
    öncelikle linkteki uygulamaaır indirip root etme programı içindeki superoneclick.eve dosyasını çalıştırıp pc ye kurun.superuser.apk yı hafıza kartına atıp telefona kurun.superuser ii kurduktan sonra daha önce kurudğunuz root programını açıp telefonu usb ile bağlayıp root butonuna basın.telefonda superuser izni ile ilgili bazı şeyler göreceksiniz bu sırada.allow deyip devam edin.pc de root işlemi tamamlandıktan sonra telefonu kapatıp açın.sonra link2sd.apk yı hafıza kartına atıp tel.e kurun.şimdi sadece hafıza kartında bölüm oluşturmak kaldı.
    pwhe52 mini tool partition wizard ı pc ye kurun ve programı açın.size pc deki disk bölümlerini gösterecek.buradan hafıza kartınıza ait olanı bulun.bende fat32 dosya sistemi ile gönrünüyor.üzerine sağ tıklayıp move/resize yi seçin.bir ekran açılacak.oradan hafıza boyunutu gösteren bir çubuk çıkacak.sağ taraftan tutup sola doğru daraltın.ne kadar daraltırsanız o kadar bölüm açıyorsunuz hafıza kartında.ben 400 mb açtım.ok. deyip bir önceki ekrana gelin.allta unalocated diye bir disk bölümü açıldığını göreceksiniz.üzzerine sağ tıklayıp create yi seçin.burdan çıkan soruya yes deyin başka bir küçük ekran açılacak.ordan çıakcak ekranda create as kısmını primary,file system kısmını ext2 seçip ok deyip ana minitool partition programının ana ekranına dönün.hafıza kartına sırayla fat32 ve ext2 bölümlerini alt alta görecek,ikisini de primary disk olarak göreceksiniz.ekranın sol üst köşesinde apply yi seçip ekranı kapatın.
    telefonu usb den çıkarın ve link2sd programın ıaçın.program telefonu yeniden başlatmanızı isteyecek.başlatın.açıldığında yeniden programa girip menüye girerek filtreleme yapın ve kurulan yada indirilen uygulamaları secin.hafıza kartına atmak istediğiniiz uygulamalara tıklayarak açılan sayfayda sağ alttaki link ekleye basın ve her uygulama için aynı yolu izleyin.ilkj başta uygulamaların ikonları menuden kayboluyor.telefonu yeniden başlatın.düzelir.umarım yeterince açık ve birşey atlamadan anlatmışımdır.
    bende çok bilgili değilim kon uhakkında ama tek denememde yapabildim.
    tabi kedinlikle garantili bişey değil.başınıza geleceklerden dolayı sorumluluk kabul etmiyorum.







  • Guzel anlatim ama custom 2.2 kursaniz daha basit olur
  • aslında birçok denemem sonucu bende 2.3.5 versiyonuna geçtim bugün.şimdilik stabil bir versiyon gibi.biraz daha denedikten sonra bu uygulamayı paylaşmak istiyorum.ama rom yüklemekten o kadar çok çekinen forumdaş varki.o yüzden en azından onlar içinde başlangıç olsun telefonun neler yapabileceğini görsünler istedim.çünkü hala soruluyor bu konu hakkında soru:)
  • Merhaba. Ben işlemlerin hepsini yaptım ve gayet düzgün olmuştu. Bugün telefonumu usb'ye bağlayarak şarj ettim ve tüm programlarım kayboldu :( Ama hafıza kartımdaki müzikler duruyor. Sadece programlar gitti. Sanırım hafıza kartında açtığım ikinci bölüme giremiyor. Ne yapmalıyım? :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.