Şimdi Ara

uyku ihtiyacı(tartışma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ramazanda çok fazla uyuduğumu fark edip uykumu azaltmaya başladım.1 haftadır günde 4.5 saat civarı uyuyorum(12.30-17:00)Şu an 3 saatlik uykuyla 2 günü bitirmeme az kaldı.
    Sorularım
    dişini sıkar uyumazsın tamam ama hem günlük hayatını aksatmayacak,yorgun düşürmeyecek hem de az uyumamı sağlayacak ne önerileriniz olabilir?
    Sizce günde 5 saat uyursam vücudum uzun vadede bundan etkilenir mi?Bağışıklık açısından sıkıntı yaratır mı?



  • Fazla uyu işte ben sabah 04:00'da yatıp 09:30'da uyanıyorum ne gerek var yani? Günde keşke 10 saat uyusam. Sen bana taktik ver.
  • İnsan vücudunun biyolojik saati gereği 12.30 da yatıp 17.00 da kalkmak uyku ihtiyacını karşılamaz.Onun haricinde uyku saatini geceye ayarlamak daha yararlı olur.Hem yorgun da düşmezsin.Ayrıca insan ortalama 5 saat uykuyla günü çok rahat geçirebilir.
  • @Esclavage

    Ne bileyim o kadar çok yapacak şey geliyor ki aklıma.Vakit bulamıyorum da denebilir.Bir iki gün yorulup erken yatsan işe yarayabilir.Uyku problemin mi var?Eğer şu an normal şekilde hayatına devam ediyorsan daha ne istiyorsun


    @Las_Vega$

    Şimdi ailemin yanındayım diye düzensiz.Önce iş sonra okul derken saatleri ayarlayacağım.Ayrıca öğlen uykusu çok iyi geliyor gece uykusundan bile iyi.(saat 2 civarı)
    Yani 5 saat uyusam 20 sene içinde vücudum deforme olur mu?Bunu merak ediyorum.
  • 6 saat ideal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.