Şimdi Ara

Uzun süredir Huawei kullananlar yardımcı olabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Huawei matepad 11.5 almayı düşünüyorum.
    Uzun süredir google desteği olmayan bir Huawei cihaz kullananlar bana deneyimlerini aktarabilir mi? (Tableti; Oyun, film, dizi, ders, araştırma yapmak için kullanıcam.)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Konularda çok cevap veren olmadığı için habire ben aynı şeyleri söylüyor gibi oluyorum garip oluyor :)

    Yaklaşık 1 ay önce matepad air aldım. Manyetik klavye hediye...

    Huawei yi zaten çok uzun süredir(yasaklı dönem dahil) kullandığım için hiç düşünmeden aldım.

    Çok oyun oynamadığım ya da Oynadığım oyunlar hep çok basit oyunlar olduğu için bu konuda çok birsey diyemem.

    Ancak onun dışında yazdığınız tüm ihtiyaçlara üstün cevap verir ve bence çok memnun kalırsınız.

    En azından air için konuşursam "şu suda kötüymüş" diyebileceğim hiç bir şey yok.

    Sadece şarj da iken film vs seyredersem az bi ısınma oluyor ki bu da bence çok normal..

    Bence (yinede araştırın) doğru tercih olur...



    Bu arada onyuzmilyonbalon isimli kullanıcıdan (ekşi) alıntı


    temmuz'dan beri kullandığım cihaz. türkiye'deki tüm teknoloji kanallarına gönderdiler inceleme için ama eğer halen merak ettiğiniz konu varsa detaylı yorumlarım şu şekilde:

    bunu alırken ön siparişte verilen tüm ürünleri kampanyadan kaptım ve gerçekten de her birini kullanarak laptop ihtiyacımı minimuma indirdim. klavye, kalem, mouse ve kulaklık ile bir ekosistem yarattım 1 kg'dan biraz ağırlık yapıyor hepsi toplamda. +1 sene garanti ile 13.500'e geldi ki şu ekonomide sudan ucuz. 3 de taksit yaptım :)

    batarya ömrü muazzam. gün sonuna kadar yarısına ancak iniyor. yanında gelen 40 watt hızlı şarj ile zaten 15 dakikada 1 günlük şarjı doluyor.

    ekran oled değil ama renk kalitesi beni tatmin etti. 2.8k çözünürlük ve 144 hz yenileme hızı ile harika bir deneyim sunuyor. gerçek full hd kalitesine eriştim video içeriklerde. 3/2 ekran oranı ile ofis uygulamalarında ideal bir ekran boyutu sağladık diyorlar ama benim ilk tabletim dolayısıyla bu açıdan kıyaslayamıyorum.

    işlemci hızı ve cihaz akıcılığı harika. snapdragon 888 acaba ısınır mı, bataryayı hızlı tüketir mi diye çekincem vardı ama sıfır sorun. tabi oyun oynamadım o performansı bilemeyeceğim. zaten mağazada doğru düzgün oyun yok apk kurmazsanız.

    ses kalitesi de harika. 4 tane stereo var ve dolby kalitesine yakın bir deneyim sunuyor. bayağı laptop'u kenara attık evde bundan izliyoruz dizi ve filmleri.

    özetle donanım, ergonomi, performans ve batarya ömrü konusunda beklentilerimin çok üzerinde. şimdi tek ve en büyük eksisine uygulama mağazası...

    huawei app gallery'de olması gereken çoğu uygulama yok. whatsapp, twitter, ınstagram, netflix, spotify, blutv, amazon, ms teams gibi çoğu tablette elzem olan uygulama yok. bunların hepsini apk olarak indirmek zorundasınız eğer güvenebilirseniz.

    google uygulamaları da yok elbette. gbox kuruyorsunuz youtube, youtube music, gmail, maps, drive vs için araya 3. parti ne olduğu belirsiz bir şey koyup şifrenizle giriş yapıyorsunuz. bunun için fake adres açtım o kadar güvenemedim.

    ancak enteresan olarak banka, finans, devlet, e-ticaret gibi uygulamaların hepsi var. müşteri kaybetmemek için çıkarmışlar.

    sonuçta ben productivity için almıştım. outlook, teams, office kurdum ve çatır çatır kullanıyorum. elim ayağım oldu hantal iş bilgisayarı yerine. ikinci ekran olarak da kullandım ve maksimum verimi aldım. bunu alırken uygulama mağazası sizin için kritikse, apk falan kuramam diyorsanız alternatiflere bakabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 11 Aralık 2023; 22:21:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.