Şimdi Ara

VakıfBank Tarafından Haraca Bağlanma Hikayesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba arkadaşlar. hiç uzatmadan temayı söyleyip konuya gireceğim.

    TEMA
    Devleti - Özeli yok bu bankaların. Ödediğiniz 1 tl'nin bile peşine düşmeniz, gereksiz ise sökkke sökke almanız gerekiyor. Bir kere peşine düşmezseniz eğer hemen mandıraya alınıyorsunuz. ve sisteme ait bir kaç kene yapıştırılıyor üzerinize. Siz hissetmiyorsunuz ama damla damla emcüklüyorlar liralarınızı.


    Benim süreç şöyle başladı;

    8 aralık 2018 iş başı yaptım şükür.
    Vakıfbanktan hesap açtır dediler. gittim açtırdım tam çıkarken "Beyefendi gişeden hesabınıza 25 tl yatırın aktif edilmesi için" dediler. yatırdık. Sonra ATM'den alayım dedim ama paralar nanay olmuş. girdim tekrar sordum gişeciye " o hesap açtırma bedeliydi geri alamazsınız" dedi. Vay arkadaş zaten işi yeni bulmuşum, daha cebime para girmemiş, maaş alacağım banka bizden kesinti yapıyor.

    Burası şokomelli bence "DEVLET BANKASINDAN DÜZENLİ MAAŞ ALACAĞIM İÇİN HESAP AÇTIRMA BEDELİ ÖDEDİM"
    (başka şirketlerde çalışan arkadaşlara bankalar yılda bir hediye para veriyormuş bunun için, hala inanamıyorum buna ^^ )

    Aradan bir hafta geçti kredi kartı geldi 5.000 lira limitli. Limiti yüksek lazım olur diye iptal ettirmedim. Ama bu karta başvuru imzalarını ne zaman attırdıklarını geldiğinde anladım tabi. (Bu hatayı siz yapmayın iptal ettirin. O gün olan bu olay. bugün ince bir sızı bıraktı bende)


    Neyse süreç devam ederken, arada bir banka 24 tl falan çekiyor arıyorum sinirle soruyorum, "ferdi kaza sigortası beyefendi" diyorlar. işyerinde millete soruyorum boşver diyorlar. yok kaza yaparsam sigortalı oluyormuşum falan. Bilmediğimiz işler."NE YAPALIM ŞİMDİ 24 TL NİN PEŞİNE Mİ DÜŞECEKSİN" (Düşün!)

    Neyse süreç devam.
    Bir SMS alıyorum ki 100 tl gibi bir para, kart aidat bedeli alınmış. bağırdık çağırdık falan iptal ettiler. Bizde sandık ki bir daha olmaz "kartın limiti yüksek lazım olur bir gün. Dursun kenarda."(durmasıın)"

    Bu sabah bir sms daha aldım yine Kart aidat bedeli 139 tl

    VakıfBank Tarafından Haraca Bağlanma Hikayesi



    Devlet bankası diye biraz boşverdim.
    Yeni iş buldum diye biraz boşverdim.
    Ufak paralar diye biraz boşverdim.
    Kart Limiti Yüksek lazım olur diye biraz boşverdim.

    Pişmanım

    Tabii bu 139 tl ödenecek :) kartı da iptal ettirdim. Ama aptallığıma çok kızıyorum.







  • Kredi kartı lazımsa Akbank'ın free kartı çok iyi aidat falan hiçbir ödemesi yok. Dezavantajları fazla taksit yapılmıyor Bu karta.

    Eğer bu kartla para çekmeye çalışırsan öperler Bunu sadece alışveriş için kullanıyorum Ya da internetten bir şey alacak olursam kredi kartı sorarsa.
  • Hocam bildiğim kadariyla 6 ay hiçbir işlem yapmazsanız karttan aidat alamıyorlar. Geçen yıl iş bankasi benden kesmişti. Aradim 6 ay kullanmadim iade istiyorum dedim. Sonra işlemi iptal ettirdiler.
  • Özelde mi çalışıyorsun yoksa devlette mi?
  • Yıl olmuş 2020 hala kart aidatı alan bankalar var
  • pakaji kullanıcısına yanıt
    Enparanın kartını çok övdüler hocam onu aldım. Netflix ve spotify da biraz iade falan oluyor hesaplı geliyor
  • Özel hocam
  • Forza kullanıcısına yanıt
    Kartı sabah iptal ettirdim ama borç duruyor. Şimdi tekrar arayıp borç sildirmeyi de talep edeceğim. İptal ederlerse sayende 140tl kurtarmış olacağız :D
  • Forza kullanıcısına yanıt
    Hocam aradım ilettim durumu, direk olumsuz döndüler.

    Devlet radarı, vergisi derken birde bankasından geçirdi ^^.
  • Herasis H kullanıcısına yanıt
    Üyelik sözleşmesi imzalamış ve aidat içeren bir kredi kartını kabul etmiş dahi olsanız banka kartınızı kullanmadığınız sürece aidat kesintisi yapamaz. Kartınızı başta kullanmış dahi olsanız 180 gün yani 6 ay süreyle kullanmadığınız zaman "hareketsiz kart" olarak kabul edilir ve bu kartlar hareketsiz kaldığı müddetçe aidat alınamaz. Öte yandan hareketsiz kabul edilmiş olan kartınızı bir kere dahi kullanacak olursanız yeniden aktifleşir ve bankanın ilk kullanımdan hemen sonra aidat yansıtma hakkı oluşur.


    Hocam haberlerde birkaç sitede çıkan haber bu şekilde. Uyelik sozlesmenize bakabilirseniz bi okusanız iyi olur. Ben haberlerde görünce direk aramistim iptal etmislerdi. Bence bir daha deneyin. Çünkü konuştuğunuz personelden personele dr değişiyor olabilir.
  • Forza kullanıcısına yanıt
    hemen yarın deniyorum hocam :D
  • Hocam çok benzer bir seyi garanti bankası ile yaşadım. Öğrenciyim yazın calıstıgım yerden maaş kartı çıkarttırdılar yanina da kredi kartı geldi 1600 tl limitli. Normalde öğrenciye çikmaz bu limit bende dursun dedim kullandım harcama yaptım ödedim vs. Sonra bunlar benden aidat kesti 140 tl olması lazım bende baya kavga ettim telefonda ama geri alamadim. Gittim bir sekilde aidatla beraber borcu kapattım ve kartı iptal ettirdim. 1 hafta sonra garantiden telefon geldi böyle böyle bir magduriyet yasamışsınız bunu gidermek için hemen size içinde 100 tl bonus olan yeni bir kart gönderelim. Bende tamam dedim en azından aidatımı geri almış olurum. Kart geldi burada biraz benim salaklığıma ben harcadıkca bonustan gidiyor sanıyorum megerse borc yazıyormus. Neyse bir hafta böyle gitti ben tabi borcu gördüm bankayı aradım bonus nerelerde gecerli nasıl harcarım diye demesinmi efendim bonusunuzun süresi bitmis. Bu da yetmedi kartı tekrar kapatmaya ugrasırken bir daha aidat almasınlarmı. Ödediğim meblayi geç kendimi resmen gerizekalı gibi hissettim 2. Karta evet dediğim için. Bu adamlarda nasıl denk geliyorsa en cok paraya muhtac oldugun zamanda arıyorlar.




  • Jewish kullanıcısına yanıt
    Okudukça öğrencilik yıllarıma gittim :D aman aman kart batağına düştün mü kuyumculara komisyon ödemeye başlardık.

    Ben olayı şikayetvar.com'a yazdım şimdi bakalım kurtarabilecek miyiz
  • Arkadaşlar bu mevzu tabi ki böyle kapanmadı.

    Kart borcunu ödedikten sonra iptal ettirmiştim her şeyi, yaklaşık bir veya iki ay sonra 1,38tl gibi gecikme faiz bedeli olduğunu öğrendim yatırdım.

    Ve bugün tekrar öğreniyorum ki bu gecikme faiz bedeli bilgilendirme SMS'i attıkları için 9,66tl daha borç çıktı.


    Kurtulamıyorum resmen.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.