Şimdi Ara

Valkyria Chronicles [ÇIKTI] JRPG (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hiç bir oyunda mayınlardan , bu oyundaki kadar çekmedim arkadaş. 100 metreden görünebilecek ve basitçe imha edilebilen şu zımbırtlar yüzünden kaç adam kaybettim. Güya bitirdim PS3 te zamanında, idmanlıyım.
    Hepsi danalar gibi koşturduğum için...
  • Pek rağbet gördü bu oyun Orjinal fikirli, güzel oyunların göz ardı edilmesi üzüyor beni nedense...


    Oynayanlar için bir kaç ipucu verebilirim savaşlarda.

    -Sonda en iyi not olan "A" yı alabilmenin tek yolu, savaşları çok hızlı bitirmek lazım. Bu da bazılarında müthiş şans gerektiriyor bütün XP bonusu alabilmek için. Baştaki çoğu haritayı 1 phase de bitirmek gerekiyor ve baya zorlu bir iş.
    -Normal düşmanlar XP veyapara vermiyor. Komutanlar, Ace ler ve tanklar veriyor sadece. En iyi sonuç için bunları mutlaka temizleyin her haritada.
    -Ace lerden mutlaka silah düşüyor indirebilirseniz. Bu çoğunlukla saklanmış olan kuvvetli askerleri öldürmek pek kolay olmuyor ilerledikçe ama güzel silahlar verebiliyorlar. Düşmanın silahları genel olarak yüksek hasar veren ama menzili ve vurma şansı az olan silahlar, tercih size kalıyor bir nevi.
    -CP (command point) oyunun en önemli olayı, bir turda kaç kere emir verebileceğinizi belirliyor. Düşman komutanları veya bizim bazıı özel askerler bu sayıyı arttırabiliyor ve öldüklerinde,o savaş için kaybediyoruz 1 CP. Turda harcamadığınız CPler bir sonraki tura aktarılıyor (max 220 olabiliyor)
    -Tanklara düz saldırmayın en kötü durumda bile, arkalarından dolaşıp mavi parlayan radyötörlerine vurun. Çoğu ufak tankı tek atışta patlatabiliyor Lancer larınız. Kendi tanklarnızı da aynı şekilde koruyun, arkaya geçmesime izin vermeyin düşmanların.
    -Mümkün mertebe kafadan vurmaya bakın en yüksek hasar için. Siperdeki düşmanlara işlemez bu ne kadar kafadan vurursanız vurun. Bunların siperği yıkmak lazım patlayıcılar ile veya gene el bombaları, havan topu ile siperden uzaklaştırmak lazım.
    -Çalılara dikkat edin, sürünen düşman askerleri olabilir içlerinde.
    -Gazeteci hatunun sattığı hikayeleri alın mutlaka, özel görevler açılıyor ileride bunlardan ve bazı süper silahlar sadece bu görevlerden geliyor.

    -Scoutlar en çok yürüme mesafesine sahip, bunu avantınıza kullanabilrisiniz vur-kaçlarda veya düşam ateşini üzerinize çekmek için. Silahları genel olarak isabetli oldğu için headshot lar ile kilit düşmanları uzaktan inirebiliyorlar.ileride uzak mesafeler el bombası atmaa başlıyorlar.
    -Assaultlar en dayanıklı sınıf ama biraz ağır kalıyorlar. Vuruş mesafesine girdikleri düşmanların fazla şansı olmuyor ve düşman ateşine karşı dayanıklılar. İleride alev makinası da kullabiliyorlar, siper arkasındakilere karşı müthiş bir silah.
    -Lancerlar tank ve zırhlı düşman yok edici, patlamalara karşı korumaları var. Biraz yavaşlar bu yüzden dikkatli kullanmak lazım, mermileri sınırlı ve uzaktan pek etkili olamıyorlar. Seviye atladıkça güzel hasar emrileri çıkıyor.
    -Sniperlar yavaş ve bir kere ateş edebiliyorlar ama en kötü tüfekle bile 1 headshot ile çoğu düşmanı indirebiliyorlar çok uzun mesafede, kolay ölen bir sınıf ateşe maruz kalırsa.
    -Engineer tam bir destek sınıfı. Mühimmat sağlıyor, mayınları etkisiz hale getiriyor ve tankları tamir edebiliyor. İleride 3 tane el bombası taşıyabiliyor.
    -Tanklar her şeye karşı etkili, sadece üzerinden geçerek bile en güçlü düşman piyadesini öldürebiliyorlar. Ama kullanmak için 2 CP istiyor ve ne kadar güçlü olursa olsun, arkasına geçen 1 tane Lancer çok hasar verebiliyor.




  • Oyun O Fiyata Değer Mi?
  • Oyun gerçekten güzel ama benim bir sorum olacak. Tank ı idare ederken herhangi bir püf noktası var mı? Klavye ve mouse ile kullanırken çok saçma manevralar ile AP kaybediyorum. Birçok yerde tank idare etmenin çok zor olduğunu okumuştum ve gerçekten de öyleymiş.
  • molmehmet M kullanıcısına yanıt
    Baya zor gerçekten, numpad tuşları ile veya normal ok tuşları ile kontrol etmek en iyisi. Etrafa bakmayı da sadece ateş etme modunda yapın derim.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınıza ... evet mouse u sadece ateş modunda kullanmak en mantıklısı ve sanırım zaman zaman yukarı ve sağ veya sol tuşlarına aynı anda basmak gerekiyor ki çapraza en az AP kaybıyla gitmek için ama daha tam çözemedim
  • beyler (bi ihtimal bayanlar da, "J"rpg ya)

    gameplay videolara bakıyorum da oyunda sanki bir durağanlık var, onu seç götür, bunu seç yatır vs... seri ve akıcı bi aksiyon gibi değil. strateji ögeleri de çok gibi (videolara bakarken aklıma company of heroes geldi)
    ne dersiniz? karrsıım alıp almakata hala...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GEr0nim0

    beyler (bi ihtimal bayanlar da, "J"rpg ya)

    gameplay videolara bakıyorum da oyunda sanki bir durağanlık var, onu seç götür, bunu seç yatır vs... seri ve akıcı bi aksiyon gibi değil. strateji ögeleri de çok gibi (videolara bakarken aklıma company of heroes geldi)
    ne dersiniz? karrsıım alıp almakata hala...

    Her ne kadar bir karakteri seçince serbest hareket imkanı olsa da oyun sıra tabanlı.Ama çoğu sıra tabanlı oyun gibi karakterin felç geçirmiş gibi beklemiyor.Eğer düşman hamlelerini yaparken bir karakterinin menziline girerse karakterin ateş etmeye başlıyor.Tabi aynı şey sen hamle yaparken de geçerli.Anlatmak istediğim ; oyun aşırı durağan değil diğer sıra tabanlı oyunlarla karşılaştırılırsa.Ama türü sevmiyorsan da çok birşey diyemem , yavaş gelmesi normaldir.




  • arkadaşlar bu oyun ps3 te offline 2-3 kişi aynı anda oynanabiliyormu?
  • An itibariyle bu oyunun %75 indirim kuponu bulunmakta elimde. Ama almayı düşünmüyorum.Isteyen varsa takaslayabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %75 indirimle 12.5 tl şu an steam de. almalı mıyım. nasıl bir oyun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.