Şimdi Ara

Vatan Telefon Siparişim İptal Olmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar vatandan telefon sipariş etmiştim fakat sipariş iptal diyo arkadaşımın kartından yapmıştım onaylamak için müşteri hizmetlerini falan arayın diyo arkadaşıma şuan ulaşamıyom yarın onaylasam olur mu yoksa artık o siparişin geçerliliği kalmamışmıdır bi bilgisi olan var mı çok acil yardımınıza ihtiyacım var



  • 3 gün içerisinde doğrulama kodunu vatan müşteri hizmetlerine bildirmek zorundasın yoksa iptal oluyor sipariş. Kartın sahibinin araması gerekiyor banka için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 13 Mayıs 2014; 1:01:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

    3 gün içerisinde doğrulama kodunu vatan müşteri hizmetlerine bildirmek zorundasın yoksa iptal oluyor sipariş. Kartın sahibinin araması gerekiyor banka için.

    Ayın 8'inde geçtim siparişi telefonuma onay kodu için mesaj 11'inde ve 12'sinde gelmiş yarın onay kodu alsam geçerli olur mu ? Çünkü 11'inde ve 12'sinde sipariş hazırlanıyor diyodu akşam baktığımda sipariş iptal diyodu.Ve vatan bilgisayar kendi sitesinden bildirin demiş onay kodunu siteden nerden yapıcağımı bilmiyom sende demişsin müşteri hizmetlerinden ordanda yapabilirim yani değil mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.