Şimdi Ara

Vatanbilgisayar televizyon oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler. Konuyu tam olarak nereye açacağımı bilmediğim için buraya açıyorum. Yanlış yere açtıysam lütfen uygun bölüme taşıyın. Vatan bilgisayar Ankamall mağazasından 26.01.2024 de bir televizyonu 31.500 tlye 3 taksit olarak aldım. Televizyonu pazartesi günü teslim edeceklerini beyan ettiler. dün gece vatanbilgisayar.com.tr sitesinde aynı televizyonu 29000 tlye sattıklarını gördüm. Sabah ilk işim Müsteri temsilcisi ile görüştüğümde ürünü sattıklarını iptal edilemeyeceğini söyledi. Ürünün hala elime geçmediğini söyledim. Olabilir tüketici haklarının 7. maddesi mi ne dedi ürünün ve paranın iadesinin yapılmayacağını istersem tüketici hakları mahkemesine başvursam da bir işe yaramayacağını beyan ettiler. Ürünü kargodan almazsam ne olur dediğimde ister alın ister almayın tarzı bir yaklaşımı oldu. Bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı? vatandan son alışverişim oldu kesinlikle bu kadar müşteri düşmanı olduklarını bilmezdim. İyi günler








  • Malesef Vatanbilgisayar hakkında olumsuz olaylar yaşanıyor evet.


    2 gün önce topkapı Vatanbilgisayar mağasından faremi yenilemek için gittim en üst modelini aldım çıktım. Mağazada herşey olması gerektiği gibi işliyor güler yüzlüler yardımcılar vs.


    Çıkmadan Tv bölümüne geçtim Tv'lere bakarken Tv alanındaki personel arkadaş yaklaşık 50 yaşlarındaki çifte LG C3 alacaklar bilgi veriyordu. kısa bir süre kulak misafiri oldum, personel arkadaşı tebrik ediyorum çünkü Oled hakkında yanma olayı yaşanacağına kadar bilgi veriyor ve bilgili. Sonra konuya girip Samsung qn90c başına geçip konuşmaya başladık.


    Konu konuyu açarken samimi olarak açıkladı "evet hızlı satış gerçekleştirilecek Tv'ler olduğunda yanındaki modellerde bazı oynamalar yapıyoruz (soluklaştırma vs.)"


    Bende bir tüketiciyim, satın almayı etkileyecek bir durum ve hoş değil ama her mağazada bunlar yapılıyor malesef dedi.


    Yani bazen arkadaşlar burada mağazada gördükleri Tv hakkında hiç dediğiniz gibi değil yok soluk yok ekranda atlama renkler vs. okuyunca daha iyi anlaşılıyor sebebi  


    Özete gelirsek, net karar verdiğiniz bir ürün varsa Vatanbilgisayardan gönül rahatlığı ile alışveriş yapılır.

    Fakat Tv aldım beğenmedim, fiyat düşmüş iade ediyorum vs. gibi olaylara girilecek ise kesinlikle Amazon tercih edin  





  • Anladığım kadarıyla gözünüzü korkutmuşlar.

    Daha kullanılmamış hatta evinize gelmemiş bir ürün nasıl iade edilmiyormuş?

    En kötü Vatanbilgisayar mağasına kendiniz Tv'yi götürüp iade edersiniz, sonuçta Tv açılmamış kullanılmamış.

  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Yani yasalarda bu durum ile ilgili birşey görmedim. Ancak daha elime ulasmamış bir ürünün fiyatı 6 saat sonra 2.500 TL düşmüşken iade almayacağız demek nitelikli dolandırıcılık gibi birşeye girmez mi? En azından aradaki fark iade edilebilir müşteri mağduriyeti için özellikle kinle nefretle çalışıyorlar gibi.
  • werewolf21 W kullanıcısına yanıt

    Fark iadesini yapmazlar, yaparlarsa süpriz gibi birşey olur zaten.

    Eskiden Amazondan satın aldığım ürünlerde indirim olduğunda arar durumu anlatırdım farkı iade ederlerdi, şimdi bu sistemi değiştirmişler. Kullanmış olsanda iade edip fiyatı düşmüş rakamdan tekrar satın alıyorsun.

  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Yarın mağazaya uğrayacağım. Onlarda olumsuz dönüş yaparsa ne yapacağım bilmiyorum.
  • werewolf21 W kullanıcısına yanıt

    Beğendiysen aldığın Tv'yi kendini yorma bence. Git yine konuş durumu anlat, iade alırlar ise 2500tl daha ucuza tekrar alabilecekmisin onuda araştır öyle karar ver  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.