Şimdi Ara

VDSL PORT SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, şuanda halihazırda Superonline'nın 8mbps adsl internetini kullanmaktayım tabi buna kullanmak denilirse. Superonline'nın taahhütü bu ayın sonunda bitecek.Geçenlerde NetSpeed'de altyapımı sorguladığımda altyapımın 81 mbps hızı desteklediğini gördüm. Yalnız boş port yok diyor. NetSpeedde istediğim tarife 75mbpslik tarife. Müsteri hizmetlerini aradığımda da port olmadığı için vdsl internet veremeyeceklerini söylediler. Türk Telekom'a port başvurusunda bulunun dediler. Tabi bende TTnin portu zor verdiğini duydum. Vdsl internet almam için ne yapmam gerekiyor?

    (birisinden port açtırmak için şu yöntemi duydum. ttden taahhütsüz ev telefonu hattı almak. böylece ttnin kendisinden hat alacağımız için port açma işlemini hızlandıracağımı sanıyorum. portu internet için kullanıp telefonu iptal ettiririm diye düşünüyorum şuanlık. ne yapmalıyım?)




  • Merhaba.


    tuketici.btk.gov.tr adresinden port talebi içeren bir talep oluşturabilirsiniz.


    Halihazırdaki internetinizi iptal etmeden taşıma yöntemi ile istediğiniz sağlayıcıya geçebilirsiniz ama VDSL port olmadığı için yine yüksek hız alamazsınız. Yani bu port konusu ile ilgili talepler açmanız gerekiyor. İlk adım olarak üstte verdiğim adresten bir kayıt açabilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.