Şimdi Ara

Ve Beklenen An: CHP Artık 1. AKP İse 2. Parti :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
7.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • %26-28 gibi bir oranda olduğu kanaatindeyim mevcut iktidar oylarının. Ülkede bir erken seçim olması ve kan değişikliği olması gerektiği zaten aşikar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu an geçtiğini sanmıyorum ama 2023 seçimlerinde aynı seviyede olurlar. İyi Parti de onlara yaklaşır. AKP' nin oyları o tarafa kayıyor.

    Sonuç olarak yolcudur abbas bağlasan durmaz  

  • Yok öyle erken seçim falan seçime kadar beter olun sizin yüzünüzden bunca zaman çektik bunları son pişmanlık fayda etmez umarım bu son 1 yıl icinde size 20 yıl cektiklerimizi yaşatırlar  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amokacihi A kullanıcısına yanıt

    Chp'li olduğu mu nerden biliyorsun ? neyse bunun gibi 2 kapak daha yaparlarsa topla forumdaki sazanlar için araba cekilişi yapacağız ona katılırsın artık  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz kapak döşediniz bizde inşallah size şişeleri   


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam CHP 31 Mart seçimlerinde %48,8 gibi bir oy aldı yalnız. %54'ü ikinci seçimde aldı.

  • Siz atmıyorsanız da ben atıcam Akp'ye.


    Bu ne ki? Doğalgaz'a %48 zam falan amatör rakamlar bunlar.


    Herkesin evine el arabası ve buzdolabı girene kadar devamke.

  • Zero Degrees kullanıcısına yanıt
    Geç kaldırlar artık bu kıştan önce yapları lazımdı erken seçimi. Bu kış bakalım neler olacak doğalgaz elektrik su faturaları kışın aya 4 şeritli yol çekecek

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dönek ortağıyla beraber alacağı oy %35..elveda diyeceğiz sonra yüce divan..yedikleri çaldıklarının herkes hesabını vermeli..ülkede kokoin yasallaşacak nerdeyse..binalinin oğlu venezüellada pcr testi dağıtmış:)ah sedat peker ah sen olmasan bunların nasıl uyuşturucu ticareti yaptığını kimse bilmeyecekti..içişleri bakanının bütün pisliklerle fotoları var sizce tesadüfmü..sedat pekerde iyi madara etti..2021 akpnin çöküşü oldu..beter olsunlar kim gelirse gelsin bunlardan iyi yönetir..din tacirlerinin sonu geliyor..

  • Ben hep derdim ki hayatta kesseler sol partiye oy atmam bunlar memleketi satar derdim. Şimdi sola rahatça atabilirim satacak bisey kalmadı en kötü ne olabilir nazi subayları gibi gelip evimize çöküp erzagimizi yeyip giderler :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya döngüsü bunu zaten sağlar. Akp gençlerde %10 sa yaşlılarda %90 oy alıyor yaşlılar ölürken gençler yeni yeni sandığa geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fakiramaseksi kullanıcısına yanıt
    eğer zengin değilsen, soldan niye korkarsın? sol zengin olmayanların oy vereceği siyasettir.

    gerçi kime diyorum. sol sözünü tu kaka sananlar yüzünden ülke b.ka battı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah CHP nin eline düşürmesin bu ülkeyi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Leipold kullanıcısına yanıt

    Öyle dedi ve istanbulu, ankarayı kaybetti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden bir partide bir skandal yaşansa (örnek SHP İski skandalı), ya da ülkede kötü bir durum oluşsa (örnek 2001 krizi ya da 1994 Çiller skandalı ve 1996 susurluk) sonraki seçimde seçmen iktidardaki partiyi sandığa gömerdi. Örneğin bir seçimde %25 alan sonraki seçimde baraj altı olabiliyordu. AKP ülkenin içinden geçti ama adamlar acaba 2. parti olur mu?, %30'un altına düşer miyi konuşuyoruz. Yaşadığımız bu dönemin mutlaka akademik açıdan araştırılması lazım. İnsanlar nasıl bu kadar kör ve duyarsız olabildi diye.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuanki durum 2001deki krizi 9a katladı yani 9 katı kadar arttı dolar..ozaman ecevitin önüne yazar kasa fırlatılıyordu..şimdikiler okadar karaktersiz ve ahlaksızki, ülke batmış durumda ama hala toz pembe mesajlar..ülkenin başına ne gelirse bu din taciri ahlaksızlardan geliyor ve onlara çanak tutan rezil seçmenden..neymiş alnı secde görüyorsa çalsada olur..Allah bizi bunlardan korusun..asıl varlık kuyruğu ozaman vardı kıbrıs harekatından sonra ambargo yemiştik ama insanların alım gücü vardı..yaşım müsait o tüp kuyruklarında az beklemedik ama paramız vardı çok şükür..akp demek cemaat demek şimdi kendi cemaatlerini kendileri kuruyor tügvası bitmiyor,ensarı bitmiyor, menzili bitmiyor..kucak kucağa gezdiği fetöcüler..düşünsene eski TBMM başkanı ismail karamanın damadı feöcülükten ülke dışına kaçıyor ama kendisi başkanlık yapmaya devam ediyor..bu zihniyet işte pkk ile eş değer benim gözümde..hiç bir farkları yok pkkdan..





  • Chp nin başında dünyadan bir haber o komik zır cahil olduğu sürece önumuzdeki 1500 yıl boyunca hep kaybeder.Coluk cocugun alay konusu olan bir parti mi 1.olucak.Chp bu kafayla şam babası olur ancak :) partilerin hepsi aynı.Hepsi beş para etmez.Al birini vur ötekine.Sistemin degismesi lazim.Partilerin hepsinin birden yok olması gerekiyor.Bu ulkede bir gelecek istiyorsaniz particilik sistemiyle ancak babayı alırsiniz.Siz aslında parti secmiyorsunuz secimlerde gercekte olan ve olacak olan şey kendinizi soyup sogana cevirecek olan acaba kim olsun.Siz soyulmayi vergilerin altinda ezilip hicbir sey olmamis gibi hic sorgulamadan surekli secimlerde oy kullanan kullanmaya devam eden bir halksiniz.Sizin için bu sistemde ne bir gelecek ne de bir umut var.Imkansiz.O yuzden başa kimin geçeceginin hicbir onemi yok aslinda.Nede olsa o da ayni b.kları yiyecek.Sizlerde yine yıllar boyu yaptiguniz gibi isyankar bir sekilde yaşamaya devam ediceksiniz.O yuzden 1.nin kim oldugunun hic bir onemi yok.Siz daha asıl sorunu gormekten acizsiniz.Kusura bakmayin yazmak zorunda hissettim.Belki kafaniz dank ederde partilerden bi cacik olmayacagini anlarsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.