Şimdi Ara

veri transferi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende 2 gb lık hafıza kartı, usb veri transfer kablosu var. Birde bilgisayarımda psp movie creator. Programı var. Fakat ben psp ye veri transferi yapamıyorum. Aslında yapıyorum fakat psp de bulamıyorum. Psp yi bilgisayara bağladığımda normal bir flash disk gibi görünüyor bende klibi bunun içine kopyalıyorum fakat daha sonra psp nin içinde hiçbir bölümde görünmüyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.



  • hafıza kartına bir format at.içinde video, music gibi klasörler açılacak.ilgili klasörün içine atıp öyle dene.klasör çıkmazsa sen oluştur adını doğru yazmaya dikkat et.
  • öncelikle verdiğin cevap için teşekkür ederim. Dediğin gibi yaptım ve hafıza kartının içinde bölümler göründü. Fakat video klasörü çıkmadı onun için film falan yükleyemiyorum. Kendim öyle bir klasör oluşturmaya çalıştım. Dediğin gibi ismini de aynen yazdım hatta yanlışlık olabilir diye küçük veya büyük harflerle çeşitli versiyonlar da denedim yinede olmadı. Tekrar yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar ne olur bi cevap verin. Kafayı yemek üzereyim. Acaba bu filmeleri psp ye atarken belirli bir formatamı dönüştürmemiz gerekiyor. Eğer öyle birşey varsa lütfen onu da tarif edin.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_12078581/mpage_1/key_psp%252Cvideo//tm.htm#12078581

    burda ayrıntılı olarak anlatılmış.. arama sekmesini kullanmanı tavisye ederim..forumda yüzlerce kez anlatıldı bu konular..aradığın her konu dh forumların mevcut
  • 1- PSP nizin hafıza kartında MP_ROOT adında bir klasor yaratmalsınız.
    2- bu klasorun icine 100MNV01 ve 101ANV01 adlı 2 ayrı klasor daha yaratmalısınız
    3- daha sonra cevirdiginiz videonun adını M4V00001 seklinde degistirmelisiniz 2 video koyacaksanız M4V00002 seklinde dosyaları adlandırın
    4- daha sonra bu dosyalrı 100MNV01 klasorunun icine kopyalayın
    alıntıdır haliskan arkadaşa teşekkürler.
  • Kardeş, bu video fim dosyası formatının mpeg4 olması gerekiyor. Ancak o şekilde olmasa da sen düzgün yere kopyalarsan dosyanın videos altında "unsupported format" şeklinde thumbnail imajı düzgün çıkmadan görünmesi gerekiyor. Sen en iyisi PSP'ye medyaları drag and drop ile rahatlıkla kopyaladığın, uygun yere kendisi koyan programlar var. Bende beleş bir tanesi yüklü. Eve gidince atarım mesaj bu gece. Internetten bulursun ama rahatlıkla.
  • Program "Total Video Converter". Hatasız dönüştürüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.