Şimdi Ara

versiyon düşürmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 2.3.x free serverda oynuyordum.sonra arkadaş orjinal serverdaki hesabına girmek için 2.4ü kurmuş.şimdi free serverdaki hesabıma giremiyoum.bilen arkadaşlar yardım ederse çok memnun kalırım.

    şimdiden teşekkürler

    (orjinali bıraktım çünkü döviz aldı başını gidiyor...)



  • wow klasöründeki repair dosyasını kullanıcaksın ama öncesinde wow ve patch isimli dosyaların sonuna .old eklemen gerek. wow.old ve patch.old olmaları lazım. sonra repair e tıkla, 3 seçeneği de seç, check and reset de. oyun 2.0.0 sıfır haline geri gelicek. 2.3.x e gelmek için tekrar petch dosyalarını kullanman lazım. yoksa indirmen lazım. inşallah vardır.
  • o dosyalar tam olarak nerede?
  • ???
    repair, patch ve wow dosyalarını soruyorsan:
    wow klasöründe...
    oyun c dedir diye tahmin ediyorum: C/program files/world of warcraft aha burada. birinde wow yazar, tıklarsan oyuna girer. diğeri patch sende internet explerer dosyası olarak görünür (var sayılan tarayıcıyı değiştirmediysen).
    işte bunların sonuna .old ekleyeceksin. sonra hemen aynı yerde repair e tıklayıp, üç seçeneği de seçip check and reset diyceksin. bu kadar.
    patch dosyalarını soruyorsan:
    o senin bileceğin iş. bilmiyorsan akışına bırak o kendi update eder ama direkt 2.4 e başlayabilir artık. neyse update etmeyi biliyorsundur, wow oynamayı bildiğine göre...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.