Şimdi Ara

vesfrost-windsor tavsiye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
28.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • özket kullanıcısına yanıt
    Prg yükselince alternatif oluyor çok iyi. Grundig 5203 Arçelik kurdu şimdi 1400 tl. Mesela 35dk lık var bende. Az kirli az bulaşık için ideal. Ben tek yaşıyorum. 2 ve 3 prg olanlarda mecbur uzun süre oluyor. Biriktirip yıkamak gerekir o zaman. Aile içinse 3 prg yeterli ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi de vestelin sitesi vsoutlet.com.tr ucuz denk geliyor bazen takip edin orayı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, acaba ürünleri hala kullanmaya devam ediyor musunuz ? Nedir son durumları? Bende beyaz eşyaların aşırı pahalı olmasından kaynaklı bozulan samsung marka dijital göstergeli iyi bir model buzdolabım yerine windsor marka inox nofrost buzdolabı almayı tercih ettim. bana 1979 TL 9 taksite geldi. ürünü 11.11 indirimleri zamanında satın aldım.
    Ücretsiz olarak gelip kurmuşlar..
    Buraya kadar herşey çok güzel.

    Dolabı kullanmaya başladıktan 2 gün sonra kapaktaki en alt kısımda bulunan minik soda koymak icin yapılmış dar rafın altı su damlacığı tutmaya başladı. Tabiki oradan dolabın altına damlayıp daha sonra dolaptan damlamaya başlıyordu. her gün dolabın altını bez ile silmeye başladım. Bir süre sonra sinirleriniz bozuluyor. Sıfır aldığınız bir üründe böyle bir sorun. Daha sonra alt rafı çıkardım ve bu sorun ortadan kalktı. Rafı takınca orada su toplanıyor. Sanırım bir mühendislik hatası var.
    Onun dışında dolap ilk geldiğinde çok iyi soğutuyordu. 1 ay sonra soğutması ciddi anlamda azaldı. ayar olarak manual 1-5 arası soğukluk ayarı var. 2.5 ta kullanırken rahat rahat yeten alet şuan 4e aldım ama eski soğukluğu gibi değil.
    Ve az önce eşim dedi ki ; dolabın kapağı kendi kendine kapanmıyor. ( Kapağı hafifçe iktirdiğinizde vakum kapatır ya ) O olmuyormuş. Baya kapatmak için iktirmek bastırmak gerekiyormuş. Dolabı alalı 2 ay oldu daha şimdiden 3 tane sorun oluştu. Ne yapayım bilemiyorum ama ciddi şekilde markadan da dolaptan da soğudum.




  • mavez17 M kullanıcısına yanıt
    Ben hala kullanıyorum. Şimdiye kadar bir problem yaşamadım. Bir defa kullanım hatası olarak derin dondurucu kısmının mandalı kırıldı. Ben Garanti uzatmalı almıştım. Hala garantisi devam ediyor. Aradım servisi Vestel geldi. Kullanıcı hatası falan demediler değiştirip gittiler. Problem varsa arayın servis çağırın. Vestelin sizi mağdur edeceğini düşünmüyorum. Dediğiniz şey üretim hatası da olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süre daha bekleyip garanti çağıracağım. Normal de windsor markasının garantisi süresi kaç yıl oluyor buzdolabında ? 2 mi yoksa 3 yıl mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.