Şimdi Ara

Vestel Venus Kullanıcıları Kulübü (Venus V1/Venus V3) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.678
Cevap
25
Favori
233.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kedoxs

    Vestele donanım ve fiyat konusunda sağlam giydiriliyorda iphone 6 nın donanımına bakan oldu mu? 3 binlik cihazda:

    1 gb ram
    2 çekirdekli işlemci
    720 p ekran (full hd değil. Gmd 2 nin ekranı daha kaliteli) var.

    Ios stabil ram lazım değil demeyin 6 plus 2 gb ramli. Lazım değilse onda niye var.

    Android cihaz almak isteyenler artık 1 gb lı olanları direk eliyor.

    Demek ki iş sadece donanım ve fiyat politikasında değil. Pazarlama da çok önemli. Ios un android karşısında çok üstün olduğu bir yan kalmadı.

    Stabil stabil diyenler gitsin 3310 kullsnsın. Acaip stabil bir tel :)

    İphone avluya sokmam o ayrı konuda teknik özelliklerini yazarken dünyadan bir haber şekilde saçmalamışsın.
    Bir hüloğğğğğğ demediğin kalmış.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Juanito Perez

    satin almak isteyenler zorlu center vestel e gidebilirler.

    mesaiden sabah çıktım ve akşama mesai var :( maaalesef gitmek gibi bir zamanım yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: felakettin

    yazılanların çoğu boş laf vestel e atıp tutmalar felan filan yok yapamamış yok olmamış çok biliyosanız siz yapın daha iyisini htc nin ilk çıkan telefonları neydi şimdi ne oldu samsung u nokıa nın yanına bile koymuyoduk 5110 zamanında şimdi nerde bi bakın yatın kalkın vestele dua edin vestel olmasaydı bu ülkede o ayıla bayıla baktığınız led tv leri şimdikinin 2 katına alamazdınız bugün toshıba gibi dünya devine bile vestel yv yapıyo yılda 18 milyon elektronik cihaz üretip 15 milyondan fazlasını yurtdışına ihraç ediyo ilk telefon üretimleri daha iyilerini illaki yapacaklardır almasanda helal olsun türk firması yapmış daha iyisinide yapar artık denileceğine sektöre yıllarını harcamış firmalarla kıyaslıyosunuz

    Hüloğğğğğğcan neden beğenmeyen Gidip daha iyisini yapıyor insanların eleştirme hakkı yokmu.
    Her üretimin bir eleştiricisi olur sinema Grubu bile eleştirmene git sen filmi yönet demek akpli seçmen kafasıdır.
    Şekil Z gibi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 60 yıldır aynı laf bir yerden başlayalımda, yok işte yerli sanayici hiçbir şey yapmaz gider hazır yapılmışını alır halka sokar halkla oooo beyni yerli malu der yer alır.
    İkinci dünya savaşına girmemiş bir ülke ikinci dünya savaşına girmiş yok olmuş Almanya, Japonya parçalanmış Kore den 50 yıl geri.

    Bir marka ürettiği ürünün her parçasını üretemez onu ahırdaki möööö bilirde bari %30 bir şey buluş - icat kendi teknolojin olsun ama yok böyle halka böyle şirketler.

    Kültürde - eğitimde 34 yıldır tam gaz geri giden bir ülke bizden bir halt olmaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: based.1984

    quote:

    Orijinalden alıntı: Juanito Perez

    satin almak isteyenler zorlu center vestel e gidebilirler.

    mesaiden sabah çıktım ve akşama mesai var :( maaalesef gitmek gibi bir zamanım yok

    demolarda bulunuyor. isterseniz deneyebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meryduransu M kullanıcısına yanıt
    Senden alalım ozaman iphone 6 nın özelliklerini bilmediklerimizi öğrenelim.

    Düzeltme 6 nın ekranı 720 p demişim 750 p olacaktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkteam kullanıcısına yanıt
    sen anlatmak istediğimi yanlış anladın yada ben anlatamadım vestel sony asla kıyaslanamaz zaten adam yerine konacak tek marka vestel deyincede servisine gidersen karşında bir insan görürsün derdini anlatırsın anlamında söyledim ayrıca sony suya dayanıklı telefon satıyor havuzda xperia z1 le 1 saate yakın zaman geçirdik hiç bişey olmadı z2 girer girmez ekran suyla doldu bir üretim hatası sony bunu kabul eder ama malesef burdaki servisler kabul etmiyor eminim sony den yapılan ücretsiz değişme bizden ücret alıyolar yani servisin yaptığı bi haltı markaya maletmek pek doğru değil
  • felakettin kullanıcısına yanıt
    Her markada böyle sorunlar yaşanabiliyor kardeşim.Ama ben Vestelle çok sık yaşadığım için tedirginim sanırım.Etrafımda da çok sık yaşanınca biraz tırsıyorum doğal olarak.Siz de Sony ile ilgili bir problem yaşadığınız için benim hissettiklerimi hissediyorsunuz.Keşke alıcı da satıcı da dürüst olsa da artık ne kadar kazıklanacağız derdinden kurtulsak ama maddiyat dünyası işte, olmuyor.Ben VESTELden ümitvarım.Ülkem adına seviniyorum.İnşallah daha iyi yerlere gelir de bizler de yabancı sermayeden biraz kurtuluruz.Biraz da bizlerin maddi gücünü düşünseler fena olmaz tabi :)
  • turkteam kullanıcısına yanıt
    sana şu kadar söyleyim sorun Vestel de sony de samsung da değil sorun bizde türk milletinde bir işi yaparken önce neresinden çalabiliriz diye bakıyoruz olaya benden ücret istiyolar değişim için tüketici hatası diye eminimki sony bu ürünü üretim hatası diye değişiyor fakat bizim uyanıklar benden de para koparmak peşinde bizde dolayısıyla sony i kötülüyoruz aynı şey Vestel içinde geçerli yıllarca içinde bulunduğum için daha yakından gördüm bazı şeyleri servis yetkililerinde sıkıntı ama dediğin gibi daha iyilerini yapacaklar inşallah
  • zaten bu telefonları bizler gibi pc teknoloji kurtlarına satamazlar kimler mi alır ödemişin köyünde denizlinin vilayetindeki hacı amcaya ayşe teyzeye o bölgenin vestel bayiisi olan bölgede sözü geçen tanınan birileri tarafından iyi paralara satılır... bu klasik bir döngüdür .. alo derler iki fotoğraf çeker kapatırlar antutu v.b. den bi haber olarak mutlu mutlu kullanırlar .......hepimiz tv de lg veya samsung alır beyaz eşyada miele bütçe müsait değilse bosch siemens alıyoruz .... yerli malı düşmanımıyız değiliz..... kaliteli ürünler yapsınlar markası mahmut olsun alır kullanırım ama nerde......

    ve bu pazara girerken vestel in danışmanlarını çok merak ediyorum git thl ile anlaş görselliği değiştirip thl 5000 i vestele uyarla ve reklam ver tv ye dünyanın en uzun giden bataryalı telefonu '' vestel ultimate'' al telefona isimde buldum :-) 1080p ips mtk 6592-2gb ram 16gb rom dual sim + 64gb sd support .. muazzam şekilde satılacağına inanıyorum.. turkcell bile t50 ile tr deki gsm sağlayıcı telefonları arasında sınıf atladı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 27 Eylül 2014; 23:57:49 >




  • THL 5000 Görüşüne aynen katili yorum. Vurucu bir donanim ve fiyat olsaydi ortaligi siler supururdu, bu konuyu daha önce de ifade etmistim. Hakikaten bu danışman ve Arge muhendisleri kimler ben de merakettim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartonkutu -- 28 Eylül 2014; 23:10:01 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • o kadar anlattık hala burada üretiliyor diyenler var

    neresi burada üretiliyor ,bir zahmet söyleyin de bizde bilelim
  • kemal1414 kullanıcısına yanıt
    Vestel, akıllı cep telefonunun üretim, LCM, metal press, SMD dizgi, TSP üretimi, plastik enjeksiyon, son montaj ve paketleme aşamalarını Vestel City'de kendi teknolojisiyle gerçekleştiriyor. Diye yazıyorhttp://www.chip.com.tr/haber/vestel-akilli-telefonu-venus-u-gosterdi_49412.html haberde.
  • Swordfish35 kullanıcısına yanıt
    paketleme işini bile vestel yapıyormuş ,vay bee :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huseyinos


    quote:

    Orijinalden alıntı: kemal1414

    o kadar anlattık hala burada üretiliyor diyenler var

    neresi burada üretiliyor ,bir zahmet söyleyin de bizde bilelim

    kasa burada üretiliyor keşke onuda çinliler uretseydi daha kaliteli görünür dü

    aynı fikirdeyim
  • yazık yazdık herkes anlamak istediği yerden anlıyor.. haklılarda.. bir şey denmez.. basitçene yazıyorum insanların cebindeki para çöp değil .. para kolay kazanılmıyor para ağaçta yetişmiyor.. insanlar tabiki cebindeki parayla alabiliceğinin en iyisini alma derdinde.. bundan doğal ne olabilir..

    millet niye gidip daha iyisi varken daha düşük speclerde bir tel alsın.. bunu vestel içinde demiyorum bütün markalar için diyorum.. yerli mal deniyor diyorumki ne kadar yerli neyi yerli.. mobil sektöründe apple bile bu kadar iddalı değil samsung değil lg değil sony değil.. alayı ekranı koreden ana dış kompanantları çinden ara ramleri malezya endonezya gibi ülkelerden tedarik ediyor..

    hani benim kafamdaki yerli deyince aklıma gelen en azından ana kompanant parçaların trde üretilmesi ram dir işlemcidir yazılımdır v.b..
  • Yerli mali yurdun malı herkes bunu kullanmalı demek isterdik ama olmamış...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bende yorumları sonuna kadar okudum gayet başarılı yorumlar vardı.
    Vestel yerli malı yurdun malı herkez onu kullanmalı mantığı ile alınacaksa evet satar iş yapar gibi ama sadece gibi.
    Şimdi piyasada dokunmatik telefon kullanan kesim zaten belli teknolojiyi iyi takip eden insanlar (yani bizler) eh o kesim bu telefona pek rağbet göstermeyecek gibi (şimdilik) fiyat konusunda ufak tefek düzeltmeler yaparlar ise sata bilir.
    Bi arkadaş yazmıştı falanca köyde falanca ilçede ayşe teyze,Mehmet amca alır anca diye,De onlarda dokunmatik telefon kullanamıyoki alsın anam babam.
    Dokunmatik telefon kullanıcak gürüh içerisindeki ara bir kesim varki oda gösteriş olsun diye kullananlar (telefonun özelliklerinden pek anlamayıpta gösteriş için alan güruh)Bu insanlarda Marka bağımlılığından kurtulamamış kesimdir illa samsung nokia ws olsun diyenler.kaldıki o kesim HTC ye bile meyl etmemekteler korkuyorlar çünki.
    ee geriye kim kaldı bu telefonu alıcak olan Tabiki Dar gelirli olup ancak taksitle telefon alabilicek ve dokunmatikten bi nebzede olsa anlayan yada çok anlayan insanlar .
    adamın veya bayanın cebinde parası yoktur evkurdanda alamıyodur anca vestel bayisinden gidip alabilir ozaman azda olsa satacak bir telefon.
    Evet memleketimin firması ama dışardan almış bi kısım parçasını ama içerde kendi yapmış ama yapmış kardeşim benim ülkeme girdi sağlıyor helal olsun .Gavura kaptırıcağıma paramı veririm ülkem firmasına alırım (he şuda bi muamma vestelin %kaçı yerli).
    Sonuç olarak Keşke Fiyatta Bi nebze düzeltmelere gidilsede Gm Kadar patlasa telefon güzel olmazmıydı




  • faiyatta revizyon şart kesinlikle, zira işi zor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi based.1984 -- 29 Eylül 2014; 17:27:17 >
  • orhanveo kullanıcısına yanıt
    dar gelirlide ikinci el falan alıyor bilindik markalardan dışarı çıkmıyor zira bir telefonu alması kullanması varsa bu telefonu satmasıda var..
    satıp üsüne az bir şey koyup yeni model alması var..
    Bırakalım vesteli yıllardır bu sektörde olan markaların bazılarının bile ikinci eli sürünüyor .. insanların büyük markalara yönelme talebide bir nedenden dolayı budur..

    zira yaşanmışlıklar var adam alıyor bin tl ye 2 bin tl ye teli iki sene üç sene kullanıyor yenisini alıyım diyor satışa koyuyor ne gelen var ne giden tekliflerde aşırı düşük olunca o fiyata satıcağıma çekmede dursun diyor bir daha bu markayıda hayatta almam diyor bilindik ikinci eli olan para eden markalara yöneliyor.. çoğumuzun çekmecelerinde bu tip teller vardır duran..

    birde yok efendim en iyisini üretmemşiler düşükten başlamışlar falan filan diyen arkadaşlarada şunu söyliyim general mobile gibi bir örnek var biraz baksınlar... Bu alanda son yıllarda en iyi çıkışı Gm yaptı.. adamlar gayet on numara güzel telefonu en doğru zamanda ve çok iyi fiyata çıkardılar peynir ekmek gibi sattılar.. çok kuvvetli bir ikinci eli oluşturdular bunuda bilinçli yaptılar bence stokları az tutarak.. on numara iş yaptılar 5 yıldır samsungun apple in geldiği noktaya çok kısa sürede bir kaç ayda geldiler satış ve ikinci el açısından..




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.