Şimdi Ara

Video düzenlemeyi öğrenmeye nereden başlanmalı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hangi programları kullanabilirim? Kendimi nasıl geliştirebilirim? Başlangıç seviyesindeyim. Bir şarkıyı videoya eklerken bile zor ekliyorum neredeyse. O derece başlangıçtayım yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Lycosidae kullanıcısına yanıt
    bilgisayarynyn özellikleri iyiyse ve güncel teknolojiyse sony vegas,adobe premier. bilgisayaryn benimki gibi ta 2008 den kalmaysa AVS video editör var onu dene.
    bu programlary ö?renmek için youtube ta çok güzel anlatan ki?iler kanallar var onlary seyret.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Bakacağım hocam çok teşekkürler. Bilgisayarım yeni sayılır. Yani Adobe falan yükleyebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adobe Premier'i veya Avid'i kullanmayı deneyebilirsin ancak alışman zor olacaktır.

    Sadece montaj / kurgu yapacağım, efektlere çok ihtiyaç yok diyorsan, bir yerlerden Mac bulup Final Cut Pro X (FCP X) e yönelmeni tavsiye ederim. Arada çok fark var. FCP X, kurgu, ötekiler ise (Premier, Avid, After Effects, vs) video editleme programlarıdır, yani elindeki görüntüye şahane şekilde değiştirebilirsin, olmayan şeyleri ekleyebilirsin. FCP X'de, düzenleme yaparsın, sıralarsın, zorlanmadan. Ama efekt kısmı zayıftır. Ve FCP sadece Mac'de var, PC'lerde yok.

    Ihtiyacına göre seçim yapabilirsin.

    Kolay gele,
  • Lycosidae kullanıcısına yanıt
    Adobe Premiere ile baslayabilirsiniz. Youtube'da bolca kaynak mevcut. Ben oyle baslamistim ve ogrenmem cok uzun surmemisti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macbook kullanıyorsan iMovie ideal. Ben amatör olarak iMovie'de takılıyorum. :)
  • Adobe premiere ile ilgili bir çok kaynak bulabilirsiniz. Eski versiyonlarını kullanabilirsiniz. Takıldığınız bir şey olursa google a yazarsınız youtube da nasıl yapılacağını anlatan illa ki bir video vardır.
  • Hocam bakin ben 10 yila yakin bu isin icindeyim eger bi programi ogrenip devam ederseniz diğer programlari kullanamiyosunuz nekdar usta olursanız olun size bildiğiniz daha iyi geliyo öyuzden tüm bildiklerinizi bi kenara birakin ve adobe premier i indirin yeteri bilgiye ulaştıktan sonra kendinizi after effect ile guclendirirsiniz, diger programlardan herhangibirini ogrendiginizde adobe size her konuda karmasik gelecektir ama gel gelelimki en iyi kurgu ve re edit kompozizyon programları ev kullanicilari icin kuşkusuz adobedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smt325

    Hocam bakin ben 10 yila yakin bu isin icindeyim eger bi programi ogrenip devam ederseniz diğer programlari kullanamiyosunuz nekdar usta olursanız olun size bildiğiniz daha iyi geliyo öyuzden tüm bildiklerinizi bi kenara birakin ve adobe premier i indirin yeteri bilgiye ulaştıktan sonra kendinizi after effect ile guclendirirsiniz, diger programlardan herhangibirini ogrendiginizde adobe size her konuda karmasik gelecektir ama gel gelelimki en iyi kurgu ve re edit kompozizyon programları ev kullanicilari icin kuşkusuz adobedir.

    Ne işle meşgulsünüz hocam?
  • Lycosidae kullanıcısına yanıt
    hocam ben tamamen "amatör" olarak uğraşıyorum bide bu aralar öğrenci olmaya çalışıyorum artık diploma şart girdiğim kursları hep yarım bıraktım hani bildiğim şeyleri öğrettikleri için değil tamamen gereksiz bi ton bilgiyi ana konu olarak ele alıp saçma sapan uzatmaları sıkılıyorum yani hayatımda kullanmadığım kimseninde kullanmıcayağı bilgileri anlatmaya çalışıyolar inanılmaz bişey
  • hocam peki adobe premiere ile after effects arasındaki fark nedir? after effects'te de kesme biçme özellikleri var efektlerin yanı sıra. premier'in ekstra özellikleri neler? hakim olan birisi söyleyebilir mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.