Şimdi Ara

Video montaj konusunda ilerlemek istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Adobe Premiere Pro CC 2015 deneme sürümünü yükledim ama karışık geliyor ve yeterince kaynak bulamıyorum. Bu konularda kendimi nasıl ilerletebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • aynı sorundan bende muzdaribim.
  • benimde çok bilgim yok fakat şöyle yapabilirsin. sony vegasın youtubede anlatımı daha çok var. vegas ile ilgili vidyolar izle ve 1 ay kadar vegas kullan. sonra premiere geçiş yap bir çok terim ve uygulamayı vegastakiyle benzer olduğunu görürsün ve daha rahat alışırsın. istersen mesaj at bana beraber çalışalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meraklifarkli

    benimde çok bilgim yok fakat şöyle yapabilirsin. sony vegasın youtubede anlatımı daha çok var. vegas ile ilgili vidyolar izle ve 1 ay kadar vegas kullan. sonra premiere geçiş yap bir çok terim ve uygulamayı vegastakiyle benzer olduğunu görürsün ve daha rahat alışırsın. istersen mesaj at bana beraber çalışalım

    Mesaj atıyorum.
  • Dostum bi kaç ay öncesine kadar hiç bir bilgim yoktu bu program hakkında. Youtube' da milyonlarca ders var. Hepsini sırayla izlemek yerine ihtiyacın olandan başla. Mesela bir video hazılıyosun ve videoyu hızlandırman gerekiyor. Yaz hemen Google' a izle videoyu öğren. Bak şimdi bi tanesini öğrenmiş oldu. Başka bi videoda başka bişr şey lazım olur o zaman onu izleyip öğrenirsin. En fazla 1-2 ay sonra video izlemeyi bırakıp araçları kendin öğrenmeye başlıyacaksın.

    Uzun lafın kısası; Sırayla öğrenmeye çalışma, işin düştüğünde öğren. Ben öyle yaptım şuan Premiere hakkında bilmediğim bir konu yok diyebilirim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.