Şimdi Ara

Vikiliks’e bakmadan araç kiralamayın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye’nin en büyük araba kiralama portalı Vikiliks ülkenin en seçkin rent a carcılarını bir arayara toplayarak kullancılara %30 oranında indirim fırsatları sunuyor.

    Garenta,Sixt,Avis,Budget gibi önde gelen şirketlerin tüm kampanyalı araç fiyatlarıhttp://www.vikiliks.org da. Fiat linea,Peugeot arabaları 60 Liraya kadar kiralama fırsatı sunan Vikiliks oto kiralama rehberi,Türkiye’nin tüm illerinde hizmet veren araba kiralamacılara yer vermektedir.Bu fırsatlardan yararlanın.

    Ne tür kiralık arabaya ihtiyaç duyuyor olursanız olun,aradığınız tüm modelleri en ucuz şekilde bu portaldan ulaşabilir,en ucuz fiyatı en kaliteli rent a car şirketinden kiralayabilirsiniz.

    Yaz aylarında yüksek araç kiralama fıyatlarından kiralama yapmayın.Bu portalda onlarca firmayı arayabilir,fiyatlarını karşılaştırabilir,siz için en uygununundan arabalarınızı kiralayabilirsiniz.

    Araç kiralama noktalarının yer aldığı rehberden,adres telefon ve web sitelerine kolaylıkla ulaşabilir,tüm model arabaları kiralayabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalifiyesizEleman -- 10 Nisan 2016; 20:36:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.