Şimdi Ara

Virüs sebebiyle faizsiz krediler ertelenecek dendi fakat sonuç...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu ülkede neden her şey yalan?

    Ücretsiz izin'e müsaade etmeyeceğiz dediler ücretsiz izne çıkarıldım. Faizsiz kredi erteleme dediler faizli erteleme yaptılar. Bu duruma ne denir şimdi?

    Zorla ücretsiz izne çıkarıldım ve dedim bari faizsiz kredi erteleme yapmışlar en azından burdan kurtarıyoruz moral motivasyon oldu. Evime ekmek götürebileceğim dedim. Ziraate Ertele diye bir sms attım detaylar için arayacaklarını ilettiler. Tesadüfen internet şubesine girince bir gördüm ki 2500 TL faiz eklemişler ve 3 ay ertelemişler bile. Ne faiz hakkında bilgilendirme yapıldı ne de karar vermek için süre tanıldı. Hani faizsiz yapılacaktı bu iş? Ne anlamı kaldı? Bu virüs olmasa da zaten bankalar bu tarz faizli erteleme işini yapıyorlardı. Bankanın kazancını artırmak için yapılan bir kampanya başka hiçbir şey değil. Eve para girmiyor bunlar bana böyle ortamda faizli kredi satıyor nasıl insanlar olduk biz? Tv karşısında kimse biz şöyleyiz biz böyleyiz lafları atmasın.







  • montaj kardeşim inanmayın ülkedeki hainlere gereken cevap verilecektir

    faiz dinen haramdır. vatandaşı faize mecbur bırakan vatan haini olabilir araştırılmalı
  • Şaka gibi gerçekten!

    Eve para girmeyen adam, taş kemirecek herhalde. Vatandaştan kopuk bir yönetim var
  • Aynen bende bir kaç kişiden duydum ertelemek için konuşmuşlar faiz ekliyorlarmış. Bence şikayet vara şikayetinizi yazın eğer cevap alamazsanız cimere yazın. Umarım mağduriyetiniz giderilir.
  • Faizsiz erteleme yapıldığını ile ilgili bankalardan resmi açıklama geldimi? Ben gözden kaçırmış olabilirim bunu... Bu Yalan algının kaynağını bulmak lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mini DH

    Faizsiz erteleme yapıldığını ile ilgili bankalardan resmi açıklama geldimi? Ben gözden kaçırmış olabilirim bunu... Bu Yalan algının kaynağını bulmak lazım.
    örnek haberlerden biri :
    https://www.hurriyet.com.tr/galeri-son-dakika-corona-virus-destekleri-pes-pese-geldi-hangi-banka-hangi-firsatlari-sunuyor-iste-tam-liste-41475937/6

    Zaten ziraatte böyle duyurmuştu koronavirüse karşı birlikteyiz sizleri düşünüyoruz diye anons etti. Bizde başvurduk sonucu 3 ay için 2500 TL'mizden olduk. Ama Allaha havale ettik. Evimize para girmediği, kendimizi hastalıktan savunduğumuz, gıdamızı bile fazla harcamayalım diye azalttığımız şu dönemde. Sizi düşünüyoruz başlığı altında 2500 TL faizi otomatik olarak işleme koyan insanlığı Allaha havale ediyorum.




  • ülkemiz sağolsun kainat liderimize feda olsun amin elhamdülillah
  • patya P kullanıcısına yanıt
    Resmi kaynak dostum. Hurriyet bu. Resmi kaynak değilki. Havale etmeden önce bence bunu düşünün derim.
  • Hürriyet paçavrasını kaynak olarak alırsan daha çok aldanırsın..
  • Cimer' şikayet edip şansını denemelisin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.