Şimdi Ara

Virüsten Korunma Yolları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Ben bilgisayara internetten içerik indiriken virüsten korkuyorum içeriklerden geçebilir, şu ana kadar korsan kullanmadım fakat korsan kullanırken virüs geçmesine karşı ne önlemler almam gerekiyor... Windows geri dönüm noktası kursam işe yarar mı yoksa her virüs içim sıfırlamam mı gerekecek? 





  • Merhaba,


    Virüsten korunmanın en etkili antivirüs uygulaması şahsınızdır. Windows veya diğer işletim sistemlerini bile korsan olarak kullanıyoruz.


    Uygulama indirmeden önce çevrimiçi virüs tarama sitelerinden yardım alınız. Orada bir sorun bulunmazsa Kaspersky'dan yardım alabilirsin. Bu konuda uzman arkadaşlar sana daha fazla yardımcı olacaktır. Ayrıcı sıkıştırılmış dosyalara (zip, rar gibi) daha temkinli yaklaşmalısın. Bildiğim kadarıyla oradaki virüsü program görmeyebiliyor.

  • İlk önce bilinçli bir şekilde interneti kullanmalısınız. Söylediğiniz gibi ilk olarak en güvenilir korunma yolları windows işletim sistemi dahil tüm programları lisanslı kullanmak. Diğeri ise güvenilir bir anti virüs programı kullanmanız. Bunların haricinde çok fazlada takılmaya gerek yok bunun ileri seviyesi paranoyaklığa girer. Sonuçta tüm dünya işini gücünü bırakıpta bizim bilgisayarımızı hacklemek için uğraşmıyor. :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.