Şimdi Ara

vista-flash10a.ocx hatası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vista 32 bit TR ile kullandığım bilgisayarımda son zamanlarda IE7 da bir sorun oluştu. Sık sık kilitlenip kalıyor sonra flash10a.ocx dosyasında hata oluştu ve yeniden başlatılması gerekiyor deyip IEyi yeniden başlatıyor..Sorun hakkında bir çözüm bilen var mı?



  • Sistemde kurulu olan flas eklentisi zaar görmüş.Program ekle kaldırdan silip tekrar kurmayı deneyin.Yine de düzelmeyebilir.Hatta flashı sistemden kaldıramayabilirsiniz.Adobe nin flash ile ilgili bölümünde bunun uninstaller programcığı var.exe şeklinde.Ne var ne yok temizliyor.Flash tekrar kurulduğunda düzelmiş oluyor.Yok olmuyorsa o zaman internet explorer zarar görmüş demektir.işte bunun tamiri uğraştırır.Windows onarımı bile gerekebilir.Siz önce flash eklentisin kaldırıp tekrar kurulmasını deneyin.Flash içeriği olan bir site açınca active x bileşeni şelinde otomatik olarak tekrar yüklenecektir zaten.
  • Teşekkürler..

    windows/system32/macromed/flash klasörü var. Bunda install isimli belge , 3.61 Mblik bu flash10a.ocx dosyası, flash uninstaller ve Flashutil10a diye reminder var...Ben yeniden yükleyeyim diye kaldırmadan bu flashutili çalıştırdım , çıka çıka yükle çıktı. Ben de yükle dedim ve internetten yine yükledi..Ancak bu sefer uninstaller kayboldu...

    Sorun düzelmemiş ise (ki muhtemelen düzelmemiştir) dediğinizi yapacağım. Bu arada uninstaller nereye kayboldu merak ediyorum..herhalde restart yapınca geri gelecektir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.