Şimdi Ara

VİSTA FORMAT CD'Sİ NASIL OLUŞTURULUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • S.A Beyler ben internetten Vista Ultimate İndirdim 27 part.Ben Bunlarla vista format cdsi nasıl hazırlarım her bir partın içindede vista imajı yazan bir dosya var.vlite programınla bir işim olacakmı yoksa normal rarlı halinle dvdye yazdıracakmıyım yoksa dosyları çıkartıpmı yazdıracağım lütfen yardım edin çok acil yorumalrınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler ...



  • Her birinin içinde vista imajı yazan dosyayı anlamadım. Ancak genellikle cd yada dvd ler, *.iso, *.nrg, *.cue uzantılarıyla parçanlanarak verilir.

    Eğer düşündüğüm şeyse, bu dosyayı rar dan çıkararak, cd/dvd kayıt yazılımı üzerinden bu dosyayı cd ye yazdırman gerekir..

    CD/dvd nin bootable olması lazım bir kere. Dosyaları rarlı halde yazdırma olmayacak iş. Çünkü hem bootable olmayacak, hem de, hiçbir program rar içerisinden aktifleşmeyecek.

    Sakın çıkardığın imaj dosyasını doğrudan yazdırma. Nero da "kalıp yazdır" gibi bi seçenek var. Başka programlarda nası bilmiyorum. Yani yazdırdırıp cd/dvd ye göz attığın zaman o dosyayı değil, onun içerisinde
    barındırdığı dosyaları görmen gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.