Şimdi Ara

Vistadaki userın harddiskteki yeri değişti!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba millet, genelde kendi sorumlarımı çözebilen biriyim ama bu seferki kırıp dökmeden halletmek istediğim bir durum, bilen varsa danışayım dedim. Günlerden bir gün benim vista ultimate açılmadı, birçok denemeden, safe modlardan sonra herzaman kullandığım user ı şifresiyle açtım ve dedi ki, "preparing your desktop".

    Sonra da tertemiz ve tabiki boş bir desktopla karşılaştım. bütün malzemelerimin masaüstünde durduğunu söylemeye gerek yok, tabi bende panik başladı. eyvah dedim gitti butun desktop mydocuments vs vs. GB larca önemli veriler de vardı. Hemen c:\user dan girdim kullanıcı adı orda duruyor, desktop klasorune girdim onun da içi ful duruyor, amma ve lakin, orda aynı isimli userın içinde duran dosyalar masaustunde görülemiyor. En son, temiz masaustunde new text document yaratıp bu dosya nerde duruyor diye baktım, sonuç:

    C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop

    da imiş. hemen o klasoru açtım, benim butun dosyalar orda da duruyor. My docs, desktop filan herşey tastamam. ama kullandığım user ın masaüstüne bakınca bişi yok.....? Ha bu arada, yüklenmiş bütün programlar da start menusunde durup duruyor.
    Bu işten yeni bir user yaratıp documanları ona aktarıp öbürünü de silip sıyrılabilirim belki ama bazı programlar sadece o user a yuklenmişti, birsürü sorun çıkacak, bilgisayar 4 yıldır formatsız çalışıyor ve 2 aydır filan da KIS2010 orjinal yüklü.

    Bu arada, sistemde D: sürücüsü var ve D nin root taki bir exe ye tıkladığımda "windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate permissions to access the item." diyor. Adminli bir userdayım elbette.

    varmı ne yapılacağını bir bilen?







  • Benimde 3 kez aldığım hatadan biri bu olsa gerek. Masaüstünde sadece geri dönüşüm kutusu oluyor. Yeniden başlattığımda ise bu sorun düzeliyor. Bu neden oluyor acaba? Bilgilendirirseniz sevinirim.

    Siz bu sorunu çözdünüz mü? Kimse cevap yazmamış bir ayı geçmiş bir başlık.

    İlk açıldığında aşağıdaki uyarı penceresi çıkıyor.

     Vistadaki userın harddiskteki yeri değişti!?
  • Ben bu sorunu Win 7'de aldım. Bu konu ile ilgili bilgisi olan kimse yok mu arkadaşlar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 17 Ekim 2010; 16:07:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.