Şimdi Ara

Vodafone 858 Root sonrası Sorunlar! Cyanogen Mod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ardaşlar Vodafone Smart 858 yani Huawei 8160 cep telefonu kullanıyorum. Telefonunu ikinci el garantili aldım. Garantisini bitmesine 10 gün kalmıştı ve şarj soketi sorunu vardı ben teleservice ye telefonu yolladım rotlu olduğu halde sorun çıkartmadan telefonun donanımsal sorununu giderdiler sonra telefonu orjinal vodafone rom u ile yolladılar. Ben telefonu aldığımda Cyagonen mod 7 vardı. Sanırım 2012 sürümü idi. O rom güzeldi tek sorunu kamera da arada sırada hata vermesi.

    Ben telefonu root ladım nasıl rootladım o bile aklımda değil. Google den bilgilere bakarak birşeyler yaptım recovery modeden. Aklımda kaldığı kadarıyla recovery mod da reset diye bir seçenek vardı orada öne herşeyi sildim sonra custom rom u yükledim. Tabi ondan önce bir kaç işlem daha yapmıştım. Herneyse Cyanogen Mod7 yi yükledim. Şimdi de facebook, whatsapp, viber gibi yüklemeleri yükledim.

    Whatsappa tıkladığımda biraz geç açıyor, Viber i hiç sormayın tıkladığım da önce siyah bir ekran sonra bekle ki ana menü gelecek, kapatmaya zorla diye hata verir bekle diyince 3-4 saniye sonra viber açılır. Çok sinir edici. Bir de nedene cyanogen mod ile gelen uygulamaları kaldıramıyorum san ki telefon hiç rotlanmadı. Acaba telefon root olmadı mı?

    Tavsiye edebileceğiniz başka bir rom var mı? Bu rom da şarj da fazla gitmiyor. Ayrıca uygulamaları hafıza kartına yükledim. Şimdi başka bir hazıfa kartı ile deneyeceğim..

    Unutmadan tuş kiliti yapıp tuşları kilitlerken ekranın ortasında siyah çizgiler oluşuyor bir kaç mili saniye kadar hem kapanışta hem açılışta, sanki kasıyor gibi?

    Ekran görüntüleri
     Vodafone 858 Root sonrası Sorunlar! Cyanogen Mod Vodafone 858 Root sonrası Sorunlar! Cyanogen Mod Vodafone 858 Root sonrası Sorunlar! Cyanogen Mod Vodafone 858 Root sonrası Sorunlar! Cyanogen Mod
     Vodafone 858 Root sonrası Sorunlar! Cyanogen Mod Vodafone 858 Root sonrası Sorunlar! Cyanogen Mod Vodafone 858 Root sonrası Sorunlar! Cyanogen Mod Vodafone 858 Root sonrası Sorunlar! Cyanogen Mod



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADEMÜÇÜNCÜ -- 28 Ocak 2014; 22:53:16 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.