Şimdi Ara

Vodafone Faturalı Hat ~ Vodafone TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hattımı taşımayı düşünüyorum. Sıklıkla kullanacağım bölgede çekim gücü vodafonun çok iyi. Vodafone uyumlu 7 paketine geçiş yapmayı düşünüyorum. Reklamlarda faturalı hatlara 12 ay boyunca Vodafone TV hediye verildiğini görmüştüm. Müşteri hizmetleri yetkilileri ise birbirinden farklı bilgiler veriyor. Biri 3 ay diğeri ise 6 ay hediye dedi. Bilgisi veya deneyimi olan var mı? Düşündüğüm faturalı pakette Vodafone tv verilecek mi? Teşekkürler.



  • Biraz önce tanımladım hat faturalı vodafone yanımda'dan. Tv boxde Nat geo,wild - S sport izlemek için aldım telefonda pek kullanmam wifi de sıkıntısız kullanırım. 2 gb yoksa kime yeticek. İsterseniz 9.9 tl ye sınırız datadan gitmeyen şeklinde de var.

    Vodafone Faturalı Hat ~ Vodafone TV



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arteona -- 28 Şubat 2020; 12:17:58 >
  • Bende mi box için düşünüyorum. Cepte tv seyretmem zaten, 2 gb cep için yeterli. Kendi kullanım koşullarım için diyorum bunu tabi. Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poison06 -- 28 Şubat 2020; 12:35:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: poison06

    Bende mi box için düşünüyorum. Cepte tv seyretmem zaten, 2 gb cep için yeterli. Kendi kullanım koşullarım için diyorum bunu tabi. Teşekkürler
    bende mi box da izliyorum. Turcell tv uygulama kasıyor ve kullanışsız, bein connect kullanışsız. Vodafone tv cok kullanışlı.
  • Bugün taşıma işlemi gerçekleşti ve şuan vodafondayım. mi boxa vodafone tv kurdum fakat hiçbir kanal açmıyor. kanal simgelerinin üzerinde bekletince kanal üst kısımda önizleme olarak oynuyor. fakat tam ekran olması için kanala tıkladığımda full paket olması lazım yazıyor. Trt1 dahil tüm kanallarda bu sorun var. Telefondan data kullanarak yada wifi üzerinden açtığımda sorun yok, açılıyor. Fakat mibox üzerinden izlenmiyor malesef. Sizce sorun mu var yoksa paket tvbox için seyretmeye uygun değil mi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: poison06

    Bugün taşıma işlemi gerçekleşti ve şuan vodafondayım. mi boxa vodafone tv kurdum fakat hiçbir kanal açmıyor. kanal simgelerinin üzerinde bekletince kanal üst kısımda önizleme olarak oynuyor. fakat tam ekran olması için kanala tıkladığımda full paket olması lazım yazıyor. Trt1 dahil tüm kanallarda bu sorun var. Telefondan data kullanarak yada wifi üzerinden açtığımda sorun yok, açılıyor. Fakat mibox üzerinden izlenmiyor malesef. Sizce sorun mu var yoksa paket tvbox için seyretmeye uygun değil mi.
    Hocam açıkcası mi box da denediğim zaman 9.9 paket vardı.Daha dün bitti paket sanırım denemedim ücretsizde açar düşüncesindeydim açmazsa sıkıntı sadece telde izlenicekse en kötü ihtimal telefonu yansıtırım S sport için. Aksam denerim yazarım sonucu.




  • teşekkürler hocam. bende geçen ay diğer hat üzerinden full paket alıp denediğimde sorunsuz açmıştı. tarifeye ek verilen bugunku pakette ise açmadı malesef. denediğinizde yazarsanız sevinirim. duruma göre bi çaresine bakarız artık.
  • Merhaba.
    Ben tivibu go kullanmıştım bir süre.
    Ekrana yansıtma veya kablo ile yansıtma yapınca görüntüyü göstermiyor sadece ses geliyordu. Tivibu ya sordugumda normal kanallar hariç ekrana yansıtmanın uygulama tarafından engellendiğini söylemişti.
    Araştırdığım kadarıyla tv+ vb. Uygulamaların hepsinde bu çeşit bir engel söz konusu.

    Vodafone tv yi bilmiyorum.
  • poison06 kullanıcısına yanıt
    Apple tv ilede full paket olması gerek uyarısı vermeye başladı.
  • İleride konuyu araştıranlara bilgi vermesi açısından son durumu yazayım. Paketle birlikte hediye verilen Vodafone TV cep ve tablette çalışıyor, mi box için full paket gerekiyormuş. Bugün full paket aldım ve mi box kullanarak seyredebiliyorum.
  • Arkadaşlar ücretsiz olan yöntemi tv box da bu şekilde çözdüm forumdan bir arkadaş önermişti sadece vodafone tv değil tüm uygulamaları bu şekilde yapabilirsiniz her apk güvenli olmuyor o yüzden bu yöntem ile kurun. Ama kumanda ile pek işlevsel değil mouse ile kullanıyorum ben beinconnectide vodafone tv yide

    alıntı

    Hem android telefona hem mi boxa "send files to tv" programını kurdum. Telefondan x-plore dosya yöneticisine girip soldaki menüden uygulama yöneticisine giriyorum. Telefonda kurulu uygulamalar listeleniyor. Beinconnecte uzun basılı tutup çıkan menüden paylaşa tıklıyorum. Send files to tv simgesine tıklayıp mi boxa gönderiyorum. Ben bu şekilde yapıyorum, karışık gibi görünse de alışınca pratik geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.