Şimdi Ara

Vodafone Faturasız Hat 199₺ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
8
Favori
8.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yokizm58 kullanıcısına yanıt
    Yarın bakacağım. Haber veririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TeNNiSeR

    Bu adresten yeni 0540 kodlu sıfır ve güzel numaralar bulabilirsiniz arkadaşlar. Ben yılbaşından önceki hafta 2 çocuğum için kendi özel numarama yakın 2 özel numara aldım, sade hat ücreti ben alırken 375TL idi, özel numara için de extra +ücret alıyorlar oda numara seçiminde zaten numaranın üzerinde özel numara bedeli olarak çıkıyor. Yine yılbaşından önceki hafta Ankara Taurus Avm de olan Vodafone bayisinde kısa süreliğine yeni hat 350TL yazıyordu ancak şuan ne kadar bilmiyorum, yılbaşı itibariyle muhtemelen zamlar gelmiştir.


    Vodafone Faturasız Hat 199₺


    Vodafone Faturasız Hat 199₺



    2 gün önce 0540 prefixli ektra ücreti olmayan 2 hat rezerv ettim faturasız paket seçerek ve Hemen Aktif Et seçeneğinden ilerleyerek adres bilgilerimi doldurdum, onayladım. Tıkla Gel Al olarak 3 gün içinde bir Vodafone bayisinden hattınızı alınız mesajı geldi.

    Telefonla önceden iletişim kurup durumu anlatıp anlaştığım bayiye gittim.

    Faturasız 0540'lı rezerv ettiğim 2 hattı da 16 yaş altı 2 çocuğunuz varsa 299 TL'den faturasız olarak veririz,içinde de 20 GB 750 dk olacak hediye paket dedi.

    Vodafone bayiye varıp işlemleri başlattığımda "abi yanlış anlama şimdiye kadar 299 tl'den vermiştik,şuan sistem 399 TL'den veriyor,Vodafone fiyatı yükseltmiş,bizlik durum değil" dedi.

    Tamam olsun dedim. Bu arada rezerv ettiğim 2 numara 0540'lı numaralar 0540 525 24 25 tarzında çok benzeri arka arkaya numaralardı,bayi müdürü bu size ücretsiz verilmiş olabilir ama bunlar GOLD numara,ücret çıkar ödeme aşamasında diye emin konuştu. Daha önce de 0540 ücretsiz yazan numaralara ödeme ekranına gelince ücret çıktı dedi. Ben de 500 tl çıkarsa veririm dedim.

    Neyseki 12 yaşındaki oğlanın kimliğiyle ilk 0540'lı hattı aldık,açtırdık,ektra ücret çıkmadı 399 TL alındı. Hattın içinde hediye 20 GB 750 dk hediye paket SMS'i geldi.


    Rezer ettiğim sıralı diğer 0540'lı faturasız hattı yine 399 TL'den 14 yaşındaki kızımın kimliğini verip almaya çalıştığımızda,tüm bilgiler girildikten sonra ONAY aşamasında "AYNI KİMLİK NUMARASINA 1 HATTAN FAZLA KULLANICI TANIMLANAMAZ" uyarısı verdi.

    Bayi personeli, çocuğunuz için başka hat tanımlı mı dedi. Hayır dedim ama 5 sene önce Freezone üyeliğinde kullanmıştık,5 yıldır Vodafonede hattımız yok.

    Biri çocuğunuzun TC ile hat tanımlamış olabilir dedi. Tanımlandıysa da hangi hatta tanımlı bulma imkanı yokmuş,iptal ettirme sildirme imkanı yokmuş. Müşteri hizmetlerini aradık sorduk.

    Yalnız şu ihtimal de varmış: Bir asıl hat sahibi sadece 1 çocuk hattı kampanyasından yararlanabilir,eşinizin kimliğiyle deneyelim dedi personel. Bu sefer de 0540'lı numara benim TC üzerine rezerv olduğu için eşimin TC'si ile vermiyor.

    Farklı numara almak da istemiyorum,çünkü oğlana aldığım numaranın devamı,sadece 1 rakam farklı sonu.

    Buraya kadar bazı detayları 0540'lı ekstra ücreti olmayan numaralardan faturasız olarak açtırmak isteyen olabilir diye anlattım. Forumda bu konuda bilgi almak isteyenler vardı.


    Siz 2 çocuğum için 0540'lı hat aldım yazmışsınız,yada o anlama gelen ifade kullanmışsınız.

    7-15 yaş kampanyasından kendi asıl aboneliğiniz üzerine 2 adet hat alabildiniz mi?

    Bayi personeli 1 asıl abone en fazla 1 çocuk hattı açtırabilir belki,hiç tecrübe etmedik açıkcası ama o yüzden de vermiyor olabilir,çocuk hattı olarak açmayalım 700 tl olur fiyatı yalnız dedi. Ben hele 1 gün araştırayım dedim.

    Siz çocuk tanımlı 2 hattı da kendi adınıza mı aldınız. Eğer öyleyse bizdeki sıkıntı bizim çocuğun adına tanımlı başka freezone üyeliği var vodafonede şuan hiç bir hattımız olmadığı halde. 5 yıl önce ben kızımın tc ile freezone yapmıştım ama taşımıştım sonra. Müşteri hizmetleri başka operatörde olsa da freezone üyeliği devam eder ama iptal ettiremiyoruz sildiremiyoruz hat başka operatördeyken. Klasik Vodafone açmazları.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 27 Ocak 2024; 22:27:43 >




  • Bizim burda bayide 399 tl sifir hat
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Merhabalar, konuyu fazla detaylandırmamıştım çünkü aldığım iki hattıda direkt olarak kendi üzerime aldım. Çocuklar 9 ve 12 yaşlarında, şimdilik üzerlerinde gsm hattı olmasına gerek duymadım. Zaten aktif bir kullanımlarıda olmayacak o yüzden paket veya hat ücreti ilk etapta çok önemli değildi benim için. Önemli olan daha önce kullanılmamış bir hat olması ve numaranın kolay olması ve benim kendi kullandığım özel numaraya benzer olması idi. Bu konular sağlandığı için bayi ile vs. uğraşmakta istemedim, rezerve işlemini yaptım ve adrese teslim simkart seçeneği ile 2 günde sonuçlandı işlemlerim.

  • TeNNiSeR kullanıcısına yanıt

    İlk hattım (öğrenci) kampanyasından aynı asıl hat sahibinin adına sadece 1 çocuk için numara alınabiliyormuş. Bende 7-15 yaş arası 2 çocuk var 12 ve 14 yaşlarında. Artık zaten ellerine telefon verecektim,okul çıkışı haberleşmek gerekli oluyor akşam 5`de evde eşim de ben de evde olamadığımız için. Baktık 0540`lı seri numaralar var sonu *33 3435 gibi,*40 4142 gibi ekstra ücreti olmayan faturasız olarak.

    2 tane arka arkaya seri numara düşürdüm,ilkini ilk hattım kampanyasıyla indirimli aldım ama diğerini sistem reddetti. Meğer 1 asıl hat sahibi 2 çocuk hattı alamazmış,diğerini 700 tl verip aldım artık. İçinde 2 hatta da 20 GB 750 dk hediyesi var hoşgeldin kampanyasıymış.

    Çocuklara internetli telefon vermek bıçak sırtı bir durum,faydası olduğu gibi zararı da oluyor,benim 12 yaşındaki oğlan oyun delisi oldu mesela,ne yapacağımızı şaşırdık. Elinden kitap dergi düşmezdi,lise seviyesinde genel kültür bilgisi vardı. Artık aklında sürekli vurmalı öldürmeli oyun. Korona döneminde online ders için tablet ve bilgisayarı verdik,işe gittik,onlar takıldı oyuna alıştıö Bir de yaz tatilinde 2 ay kuzenleriyle takıldı,alıştı böyle oldu.

    Tokatlasan olmaz,ceza versen olmuyor,kısıtlasan olmuyor.

    Oğlanın büyüğü kız var,hiç vurmalı öldürmeli oyun oynamaz,hep zeka bilgi oyunu. Doulingo var ona çok takılıyo mesela.Mental UP alıyorum 5 yıldır,ona takılıyor.

    Oğlan Mental UP uygulamasında çok iyi ama işte aklında sürekli sözde strateji oyunu olarak geçen öldürmeli savaş oyunları. Ödevleri hep eksik yaptığını öğrendik sonra. Bu sene derslere kendini vermediğini öğrendik. O kadar konuşuyoruz ama fayda etmiyor,aklında hep ya bilim kurgu saçma filmler,yada savaş oyunları.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 27 Ocak 2024; 22:10:8 >




  • Sebebi vergiler.

    Hat fiyatı 50 liraysa 500 lirası vergi oluyor. Vergi olmasa operatörler yine bedava verirdi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F6E4D667 -- 27 Ocak 2024; 8:32:22 >
  • balomer kullanıcısına yanıt

    Nasıl alabiliriz . Güvenilir mi

  • Engin8479 E kullanıcısına yanıt

    Sadece 99 TL mi veriliyor . Şube iletişimi var mi

  • xweser X kullanıcısına yanıt

    Baktınız mı olay neymis

  • izzet43 kullanıcısına yanıt

    Vodafone şubesi veriyor hocam?

  • balomer kullanıcısına yanıt

    Avatarın hoşmuş.


    199- 299 - 399 TL kampanyası bitmiş olmalı. İstanbul`da en fazla bayi ağı olan yaklaşık 5 farklı firmanın Vodafone bayisine sordum,kimisi çocuk hattı 499 TL dedi kimisi kampanya bitti faturalı-faturasız bütün hatların maliyeri 699 TL dedi.

    Konudaki eski mesajlara takılı kalıyor millet. Böyle fırsatlar çok kısa sürer,bazen 3 gün bazen 5 gün,en fazla 7 gün.

  • Net hatırlamadığım bir şey sormak istiyorum. Mevcut hattı kapatma belgesine sahip olunca yeni hattı alırken bir avantaj oluyordu, bu neydi, veya bu uygulama bitti mi?

    Böyle bir şey bilse bilse bayi çalışanı varsa bilecektir, eskiden böyle bir şey vardı. Belki hatırlayan çıkar.
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler


    Şimdi çektim hala bedava yazıyor Samsun saathane meydanı detay

    Vodafone Faturasız Hat 199₺
  • balomer kullanıcısına yanıt

    Faturasız hattı bedava vermezler faturalıdır onlar, faturalılar hep bedava zaten. Parası sonra 12 ay taksitle faturaya yansıyor yada tek faturada hepsini alıyorlar yaptıkları taahhütü bozarsan.

  • fuckulteli kullanıcısına yanıt

    Geçici kampanyaydı,başka operatördeki taahhütlü hattını bize taşı taahhütünü sonlandır cezasının yarısını biz ödyelim şeklinde kampanya oldu belki 2-3 yıl geçti üstünden. Bir de sabit ev internetinde oldu başka firmadaki anlaşmanı sonlandır bize taşı cayma bedeli bizden indirim diye.

  • balomer kullanıcısına yanıt

    Dün son muydu.

  • balomer kullanıcısına yanıt

    Bu bayi nasıl ulaşabiliriz. Tam olarak bayi ismi nedir

  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    faturasız yeni hat bedava yazıyor fotoğrafta da göründüğü üzere girip sormadım

  • izzet43 kullanıcısına yanıt

    10 gündür bugün son gün yazıyor Vodafone Faturasız Hat 199₺ 

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.