Şimdi Ara

Vodafone fiber ping sorunu 200/20 mbps (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Ankara'dan routingi nasıl oluyor bilmiyorum. Ben İstanbul'daki çıktığından en fazla 11 ms oluyor İstanbul, Bursa gibi sunuculara. Ama Ankara da İstanbul'daki dönüp diğer sağlayıcılara geçiyorsa orada ping yükselir. Hele kendi altyapısı değilse iş daha da karışık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sis651 kullanıcısına yanıt

    Sağolasın hocam yorumun için.

  • Hocam bende 50/20 paketi kullanıyordum Ağustosun 10 u gibi kurmuşlardı fiber. Ama fiber olmasına rağmen dairede ont cihazı gibi birşey yoktu sadece modem vardı. Binada fiber altyapı yok, onlar kendi altyapıları üzerinden kurdukları için 47 download, 18 upload alsam da speedtest te 23 gibi ping değerleri alıyordum. Vodafone sunucusundan test edilmiyordu onun sebebi de o Vodafone sunucusu mobil veri içinmiş o yüzden. 2-3 ay Vodafone fiber kullandıktan sonra gına geldi Türk telekomun vdsl ine geçtim. Bir anda pingim 4 e düştü :D. Normalde fiberin daha iyi olması gerekirken ben vdsl de 4 ping alıyorum ve altyapım normalde 77 mbps destekliyor fakat Türk telekom sayesinde download hızım ethernet kablosuyla 94 ü görmüştü. Uploadım eskiden 18 di şimdi 8 ama en azından ping değerim düştü. Buarada Türk telekomda 24 aylık taahhüt yaptırdık, aylık 75 tl modem ücreti vereceğiz ama modem eski modemimin yarısı kadar birşey ve wifi 6

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • emreylcn06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Bende aynı sorunu yaşıyorum 3 ay önce vodafone fiber 200 mbps paketi satın aldım siyah nokia modem verdiler. İlk 2 ay ping 4 ms civarıydı şu son aylarda ping değerleri 17-24-27-38 olarak yükseldi ve son olarak 38 de şuanda. Mh ping için yapacak bişeyimiz yok diyor. Modem değiştirmek istiyorum onada yanaşmıyorlar. Tamamen kısır döngü oldu başıma ne yapabilirim fikri olan var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ilhanrecep İ kullanıcısına yanıt

    Hocam belli adreslere traceroute çekip atın ki sorunun ne olduğunu, nerede olduğunu anlayalım. Ona göre bir yorum imkanı olabilir.

  • sis651 kullanıcısına yanıt
    O dediğinizi (traceroute) nasıl yapacağım peki hocam?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vodafone fiber ping sorunu 200/20 mbps
    Vodafone fiber ping sorunu 200/20 mbpsspeedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    https://www.speedtest.net/result/15713976835
  • Çözüm bulabildiniz mi?

  • Selamlar, konuyu hortlatmış gibi olacağım ama ping problemim fazla yok, sol altyapılı vodafone fiber yeni bağlattım, discord felan varasıya pingler ciddi oranda superonline göre 50 ms rakamlardan 17 ms lere kadar düştü, sadece online oyunlarda ping aynı nedense sorun nerede bilmiyorum.



    Vodafone fiber ping sorunu 200/20 mbps



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurcil -- 21 Nisan 2024; 12:53:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.